- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Cinarefeninannesi
-
Sen olaya kendi duygusal yönünle bakıyorsun ve unutma duygular çabuk değişir.İnsan kendisi bile hamile kalmak için düşünürken başka çocuğun sorumluluğuBen zaten evlatlıktan gectım hanı benım nıyetım yurda gıtmesın evlatlık verılmesın anne belkı bırgun pışman olur hanı ben dıyorum burdan gıdene kadar surunmektense bakayım belkı annenın anneanenın aklı basına gelır sahıp cıkarlar
Kesinlikle öyle.ne vicdansız insanlar var yaainsan evdeki kuşunu balığını atamaz sokağa..Bunlar çocugu atmışlar
evlatlık alma konusuna gelınce arkdsm aslında cok güzel ve cok hayırlı bi durum. Sevabı büyük.
Fakat günümüze bakarsak evlatlık alan aılelerin başları hep ağrıyor "maalesef"..
Bende küçükken bile tvde böyle atılan annesi babası ölen cocuk görunce aglarmışımdı anne alalım onu kardeşim olsun falan diye :)
Yerinde olsam ben alırdım. Çünkü ne olursa olsun bir çocuga aile sevgisi şefkati vermek dünyanın en güzel şeyi..Ama kesınlkle yasal yollarla alın cocugu.
Duyarlılığınız adına da sizi ayrıca tebrik ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sahiplenmekten kastiniz yasal yollardan degil mi? Yoksa bugun gonul rizasiyla verir yarin cocugumu kacirdilar der bu manyaklar.Benim 7 yasında ve 1.5 yasında bır kızım bır oglum var bulundugum sehırde komşumun bır tanıdıgı var 3 yasında oglu var anne baba ayrı cocugu dısarı atmışlar istemıyorlar cocuk orda burda enson anneanne komsuma seyhan al bunu nereye bırakırsanır bırakın kım ıstıyorsa verın dedı ben her göruşumde uzulup oglumun butun esyalarını oyuncaklarını hep verıyordum fakat nedense iç güdülerim ona sahıplenmem yonunde tetıklıyor çok istiyorum haber saldım ıyı karar versın hemen yollayalım demişler 2 sene sonra tayıncıyız burdan gıdıcez annesı kötu yolda bıze bır zararı olurmu sonradan ıstemıyorum naparsanız yapın dıyor sonrası için neler bekler bırazcık bana destek olurmusunuz herturlu göruse acıgım bu arada yasım 28 gayette ıyı bakarım esım 3. Cocuk ıstıyor bıkac sene sonra bende işte hazır dıyorum
Vay canina yaa. 2014 yilindaki konulara inecek kadar issiz misiniz arkadas? Biz de yeni konu sanip yorum yapiyoruz.Sahiplenmekten kastiniz yasal yollardan degil mi? Yoksa bugun gonul rizasiyla verir yarin cocugumu kacirdilar der bu manyaklar.
2014 konusuna sadece şunu yazıp hortlatmakKesinlikle öyle.
Gideyim de maşallah vereyim2014 konusuna sadece şunu yazıp hortlatmak
BDV kategorisine bakarken karşıma çıktı. Tarihine dikkat etmedim ve hepsini okudum. Yeni üyeyim ve anlamadım, ben mi hortlatmış oldum? Benden önce hortlatan yoksa ben nasıl gördüm yani öyle filtre var mı bilemiyorum ama gidip on yıl önceyi filtreleyip konuları tarayacak halim yok.2014 konusuna sadece şunu yazıp hortlatmak
Tamam ya üzülmeBDV kategorisine bakarken karşıma çıktı. Tarihine dikkat etmedim ve hepsini okudum. Yeni üyeyim ve anlamadım, ben mi hortlatmış oldum? Benden önce hortlatan yoksa ben nasıl gördüm yani öyle filtre var mı bilemiyorum ama gidip on yıl önceyi filtreleyip konuları tarayacak halim yok.
Evet benzer konular kısmından da görmüş olabilirim, orada daha eski tarihli konular var gibi görünüyor. Bebeğe ne oldu onu çok merak ettim aradım ama konu sahibi yazmamış. Neyse daha fazla bir şeyler yazıp daha üste çıkarmayayım bari. Linç yükleniyor gibi hissettim.Tamam ya üzülmeaşağılarda cıkıyor eski konular konun tarihine bakıp yazarsan daha iyi olur
Almış mı bari çocuğuBDV kategorisine bakarken karşıma çıktı. Tarihine dikkat etmedim ve hepsini okudum. Yeni üyeyim ve anlamadım, ben mi hortlatmış oldum? Benden önce hortlatan yoksa ben nasıl gördüm yani öyle filtre var mı bilemiyorum ama gidip on yıl önceyi filtreleyip konuları tarayacak halim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?