Evlatlık edınmek o çocuga sahıp çıkmak ıstıyorum

Sen olaya kendi duygusal yönünle bakıyorsun ve unutma duygular çabuk değişir.İnsan kendisi bile hamile kalmak için düşünürken başka çocuğun sorumluluğu

Şimdi seniin yanında biraz dursa,tekrar evien döndüğpünde bocalayacak daha yıkım olacak.Ya da ailesi zaten başından atmaya çalışıyor.Çocuk sendeyken ortadan kaybolsa aile.Ve emanet çocuk.Böyle işlere girme.En iyisi sosyal hizmetler.

Kesinlikle öyle.

Sahiplenmekten kastiniz yasal yollardan degil mi? Yoksa bugun gonul rizasiyla verir yarin cocugumu kacirdilar der bu manyaklar.

Bu düşünceniz çok mutlu etti bizleri ama yasal yolları mutlaka rn ince ayrıntısına kadar inceleyin. O süre içinde eşinizin söylediği yöntemi uygulayın, dönüşümlü alıp bakın. Bende çocukluğumdan beri bi yetime öksüze annelik yapmayı çok istedim, bir gün beni bulacak diye hissediyorum. İnşallah sizin de herşey yolunda gider.

2014 konusuna sadece şunu yazıp hortlatmak
BDV kategorisine bakarken karşıma çıktı. Tarihine dikkat etmedim ve hepsini okudum. Yeni üyeyim ve anlamadım, ben mi hortlatmış oldum? Benden önce hortlatan yoksa ben nasıl gördüm yani öyle filtre var mı bilemiyorum ama gidip on yıl önceyi filtreleyip konuları tarayacak halim yok.

Tamam ya üzülme aşağılarda cıkıyor eski konular konun tarihine bakıp yazarsan daha iyi olur

Tamam ya üzülme aşağılarda cıkıyor eski konular konun tarihine bakıp yazarsan daha iyi olur
Evet benzer konular kısmından da görmüş olabilirim, orada daha eski tarihli konular var gibi görünüyor. Bebeğe ne oldu onu çok merak ettim aradım ama konu sahibi yazmamış. Neyse daha fazla bir şeyler yazıp daha üste çıkarmayayım bari. Linç yükleniyor gibi hissettim.

Huzurunuzu bozmayın annesi var çocuğun şimdi alın götürün der yarın sizin yetiştirdiğiniz evlada konar sizi maddi manevi sömürür hiç o topa girmem siz oradayken destek olun yeter eşinizde sizin kadar istemiyor sanırım zorlamaya gelmez bu işler çok zor.

Yapabilirsiniz
Harika olur hem de
Ama sanırım çocuğun annesi babası hayatta
O belki ilerde sorun yaratabilir

Almış mı bari çocuğu

Ah yavrum kıyamam şimdi 11 yaşındadır.
İçim ezildi gece gece.. aynı yaşlarda oğlum var ben daha tek damla göz yaşına kıyamazken.. inşaAllah şimdi sevip sarmalayan bir ailesi vardır.. off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…