- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
evet öyle benden buyukler öbürleri ama bana göre onlar dayımla yengemın çocukları zaten kardes gıbı hı görmedım ben onlarıcanımsın.
3 çocuğu daha var ve almanya da mı yaşıyor öz olanlar .
yokluktan vermiş değil yani seni.
neyse kuzum . bak senin içinde hala sönmemiş şeyler var.
bence bunları bi hallet . için bi rahata ersin . öyle bence yaşamına devam et rahat rahat .
bi evlat veriyorlar sonunu düşünmüyorlar. bu ne olur ne acı ile yaşar . ne hisseder . hiç. of
4.ye çocuk yap bize ver demişler onlarda vermişBen olay nedir içeriği nedir bilmiyorum .
ama belki çok baskı yapıldı kadına.
Belki eee diyebilecek güçte bir kadın değil. Sadece yaşadığını bilmiyoruz demek istiyorum.
Yoksa 1 çocukta 5 çocukta aynı bence.
İnsan hepsine sahip çıkabilmeli
Anlıyorum canım4.ye çocuk yap bize ver demişler onlarda vermiş
bazen boşanma aşamasında çocukları olmayan çiftler başka arkabalardan böyle şeyler talep eder. sizde öyle bi şey var mı bilmiyorum ama . genelde boşanma olmasın diye böyle bi şey yapıyor akrabalar.4.ye çocuk yap bize ver demişler onlarda vermiş
neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?
nasıl söyleyeeğim pekıEşin olacak insanın bunu bilmeye hakkı var bence.
Tüm sülalen biliyor ondan nası saklayacaksın hayat boyu
boşanma falan yok iki aile de 40 senelik evliler halamın çocuğu olmamış sadece ben anne babamı çok sevdiğim için onlara kusur bulamam asla. dayım ve yendem de uzaktan dayı ve yenge işte. onların çocukları da kuzenım bu kadar amcamınkılerden farksız bana göre 1 kız 2 erkekbazen boşanma aşamasında çocukları olmayan çiftler başka arkabalardan böyle şeyler talep eder. sizde öyle bi şey var mı bilmiyorum ama . genelde boşanma olmasın diye böyle bi şey yapıyor akrabalar.
sizi aramıyor sormuyor . öz olan diğer çocuklar size karşı nasıl.
insan arar diye düşünüyorum.
çünkü kardeş .
başka ne denebilir ki.
şu an öz dediğin insanlar sayesinde mi hayattasın yani . yoksa 4. çocuk düşünmüyorlardı .
şimdi şu an seni sahiplenen insanların da bunda hatası var o zaman.
onlar istemişler .
ve keşke söylemeselermiş sana hiç bir şey . bilmemen daha iyi olurdu
konuşacak bsy yok kı bende onları anne baba gıbı görmüyorum sadece yenge ve dayı hepsı buZor bir durum ve senin anlaman, daha doğrusu anlayış göstermen çok zor biliyorum. Gerçek anne baban, evlatları içinden birini seçip vermemişler. Veya bu bebek bize fazla, biz sokağa atacağız, alan var mı dememişler. Bilerek isteyerek halan için özel bebek yapmışlar. Bir yanda çok çocuklu bir aile, öte yanda çocuğu olmayan kardeşleri var. Geçmişte bazı ailelerde bu şekilde yapıldığını biliyoruz. Sizin çok var, ne olurdu bizim de olsaydı, sizin zaten kolay oluyor gibi sebepler var. Gerçek annenle baban, seni baştan beri kendi çocukları değil, halanın çocuğu olarak görüyorlar. Öyle görmeseler zaten veremezlerdi. Bu yüzden seni görmek için özel bir çaba göstermezler. Aslında keşke bunları annenle enine boyuna konuşabilsen.
bunu çok tartıştım ama sonuca varamadımNe duygusuzmuş biyolojikgiller
Sipariş üzerine bebek yapıp vermek nedir
İnsan işi değil
Haklısınız ama tepkisinden çok korkuyorum
Üzülecek bir şey yok. Peki seni evlatlık veren aile üzülüyor mu? Senin yüzüne nasıl bakıyorlar? Senin utanacak hiç bir şeyin yok. Namussuzluk yapmamışsın, kötü bir şey yapmamışsın, neden utanıyorsun. Kendini kötü hissediyorsan da söyleme. Eşin ilerde duyarsa da benede bilmiyordum dersin. Erkekler her şeyi çok mu doğru söylü sanki. Bu çok büyük bir olay değil, duyduğunda seni suçalyacak bir durum yok. Her şeyi akışına bırak, kendini üzme canım benim.evet çok üzülüyorum buna ben
Bunu erkek arkadasiniz yapsaydi kirilirmiydiniz once bunu sorun kendinize..merhaba,
ben doğduğumda annem ve babam benı halama evlatlık vermışler yani öz anne ve babam yengem ile dayım oluyorlar halamın çocuğu olmayınca benı o buyutmuş onlara anne baba dedim yıllarca asıl anne babama ise dayı ve yenge dedim. yılda bir kere görüyorum kendilerini ve nefret ediyorum benı evlatlık verdikleri için hem de maddi sorunları vs olmamasına rağmen.
neyse asıl sorun şu ki ben doğduğumda adımı öz annem babam gamze koymuş kimlikte de adım böyle yazıyor halam sonradan ebru olarak değiştirmiş yıllarca beni ebru olarak çağırdı bende bu ismi kullandım ama facede instagramda arkadaslar arasında hep ebru gamze diye tanıttım kendimi aileme kızdığım için onların verdiği ismi kullanmak istemedim. şimdi bir erkek arkadasım var 2 senedir birlikte olduğum ve evlilik yolundayız ona da dahil hiçbir arkadasıma evlatlık olduğumu söylemedim söylemeyeceğim de. o beni ebru gamze diye tanıyor ama hep ebru diye seslenir çarşamba gunu emnıyetten ehlıyetımı almaya gıdeceğiz o götürecek beni ama resmi belgede adımı sadece gamze soyadı x yazıyor görünce ne yapar? iki adım olduğunu biliyor ama hep ebru demeyi tercih etti resmin adımın ebru olmadığını görünce bana güveni kırılır mı?
2 senedir görüşüyoruzne zamandır görüşüyorsunuz bilmiyorum ama böyle bir durumu söylemek için karşınızdaki insana güvenmek gerekiyor.
hayır hiç üzüldüklerini sanmıyorum torunlarına bile benden daha çok sahip çıkıyorlar. bende onları benımsemeyeceğim için asla söylemek ıstemıyorum erkek arkadasıma sadece isim olayını söylemem lazımÜzülecek bir şey yok. Peki seni evlatlık veren aile üzülüyor mu? Senin yüzüne nasıl bakıyorlar? Senin utanacak hiç bir şeyin yok. Namussuzluk yapmamışsın, kötü bir şey yapmamışsın, neden utanıyorsun. Kendini kötü hissediyorsan da söyleme. Eşin ilerde duyarsa da benede bilmiyordum dersin. Erkekler her şeyi çok mu doğru söylü sanki. Bu çok büyük bir olay değil, duyduğunda seni suçalyacak bir durum yok. Her şeyi akışına bırak, kendini üzme canım benim.
kırılmazdımBunu erkek arkadasiniz yapsaydi kirilirmiydiniz once bunu sorun kendinize..
Olaya tek taraflı bakıyorsun oysa bunun birçok tarafı var biyolojik anne baba bu konuda çok zorlanmıştır gerçek anneniz ve babanız sizi kaybetmekten ölesiye korkuyordur bunları anlamak için biraz zamana afetmeye ihtiyacın var olay keşke sadece isim meselesi olsa değil sende biliyorsunkırılmazdım
canımcım. sana abla tavsiyesi . bi psikolog ile görüş . evlenme arifesindesin . lütfen .bunu çok tartıştım ama sonuca varamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?