evlatlık olmak ve isim kargaşası?

evet öyle benden buyukler öbürleri ama bana göre onlar dayımla yengemın çocukları zaten kardes gıbı hı görmedım ben onları
 
4.ye çocuk yap bize ver demişler onlarda vermiş
 
4.ye çocuk yap bize ver demişler onlarda vermiş
bazen boşanma aşamasında çocukları olmayan çiftler başka arkabalardan böyle şeyler talep eder. sizde öyle bi şey var mı bilmiyorum ama . genelde boşanma olmasın diye böyle bi şey yapıyor akrabalar.
sizi aramıyor sormuyor . öz olan diğer çocuklar size karşı nasıl.
insan arar diye düşünüyorum.
çünkü kardeş .
başka ne denebilir ki.
şu an öz dediğin insanlar sayesinde mi hayattasın yani . yoksa 4. çocuk düşünmüyorlardı .
şimdi şu an seni sahiplenen insanların da bunda hatası var o zaman.
onlar istemişler .
ve keşke söylemeselermiş sana hiç bir şey . bilmemen daha iyi olurdu
 
neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?

Zor bir durum ve senin anlaman, daha doğrusu anlayış göstermen çok zor biliyorum. Gerçek anne baban, evlatları içinden birini seçip vermemişler. Veya bu bebek bize fazla, biz sokağa atacağız, alan var mı dememişler. Bilerek isteyerek halan için özel bebek yapmışlar. Bir yanda çok çocuklu bir aile, öte yanda çocuğu olmayan kardeşleri var. Geçmişte bazı ailelerde bu şekilde yapıldığını biliyoruz. Sizin çok var, ne olurdu bizim de olsaydı, sizin zaten kolay oluyor gibi sebepler var. Gerçek annenle baban, seni baştan beri kendi çocukları değil, halanın çocuğu olarak görüyorlar. Öyle görmeseler zaten veremezlerdi. Bu yüzden seni görmek için özel bir çaba göstermezler. Aslında keşke bunları annenle enine boyuna konuşabilsen.
 
boşanma falan yok iki aile de 40 senelik evliler halamın çocuğu olmamış sadece ben anne babamı çok sevdiğim için onlara kusur bulamam asla. dayım ve yendem de uzaktan dayı ve yenge işte. onların çocukları da kuzenım bu kadar amcamınkılerden farksız bana göre 1 kız 2 erkek
 
konuşacak bsy yok kı bende onları anne baba gıbı görmüyorum sadece yenge ve dayı hepsı bu
 
evet çok üzülüyorum buna ben
Üzülecek bir şey yok. Peki seni evlatlık veren aile üzülüyor mu? Senin yüzüne nasıl bakıyorlar? Senin utanacak hiç bir şeyin yok. Namussuzluk yapmamışsın, kötü bir şey yapmamışsın, neden utanıyorsun. Kendini kötü hissediyorsan da söyleme. Eşin ilerde duyarsa da benede bilmiyordum dersin. Erkekler her şeyi çok mu doğru söylü sanki. Bu çok büyük bir olay değil, duyduğunda seni suçalyacak bir durum yok. Her şeyi akışına bırak, kendini üzme canım benim.
 
Bunu erkek arkadasiniz yapsaydi kirilirmiydiniz once bunu sorun kendinize..
 
hayır hiç üzüldüklerini sanmıyorum torunlarına bile benden daha çok sahip çıkıyorlar. bende onları benımsemeyeceğim için asla söylemek ıstemıyorum erkek arkadasıma sadece isim olayını söylemem lazım
 
Olaya tek taraflı bakıyorsun oysa bunun birçok tarafı var biyolojik anne baba bu konuda çok zorlanmıştır gerçek anneniz ve babanız sizi kaybetmekten ölesiye korkuyordur bunları anlamak için biraz zamana afetmeye ihtiyacın var olay keşke sadece isim meselesi olsa değil sende biliyorsun
 
bunu çok tartıştım ama sonuca varamadım
canımcım. sana abla tavsiyesi . bi psikolog ile görüş . evlenme arifesindesin . lütfen .
bugün ehliyet almaya gideceksiniz .
çok meraktayım.

evlatlarım sağlıklı olsun . ve yanımda olsun isterim. 3 çocuğum var . 3. kaza ile oldu. ama kaza ile de olsa benim başımın tacı.
geçen bir arkadaşım .36 yaşında ve çocukları yok. dedi ki. 4. ye kaza ile hamile kalırsan ben alırım.
güldüm geçtim ama içim acıdı. anne olmayan anlamıyor dedim .nasıl verilir . 4.olsa bile ben veremem . ne yedi . ne içti. ne düşündü . neden korktu. hasta mı . üzgün mü. bunlar ile o uzakta iken ben yaşayamam. Allah vermesin . Allah ım evlat ile sınamasın . hepsine ömür versin . Allah almadıktan sonra ben kimselere veremem kendi ellerimle.

yine aynı kişi ile konuşmamızda , iş arkadaşımız kendisi, hastalıklardan bahsediyorduk.
eğer sana bi şey olursa 3 çocuğunu da ben alırım dedi.
içimden çüş dedim.
yüzüne bi şey demedim.
Allah korusun bana bi şey olsa . anneanne var dede var . babaanne var . baba var . çok şükür . sana niye kalsınlar .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…