- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
hiç sanmıyorum zorlandıklarını öyle olsaydı 26 yasıma kadar 10 kere görmezdim sadece en azından ararlardı.Olaya tek taraflı bakıyorsun oysa bunun birçok tarafı var biyolojik anne baba bu konuda çok zorlanmıştır gerçek anneniz ve babanız sizi kaybetmekten ölesiye korkuyordur bunları anlamak için biraz zamana afetmeye ihtiyacın var olay keşke sadece isim meselesi olsa değil sende biliyorsun
ehliyet almak için cuma gunu gideceğiz bugun bir aksilik oldu o iş cumaya kaldı. :)canımcım. sana abla tavsiyesi . bi psikolog ile görüş . evlenme arifesindesin . lütfen .
bugün ehliyet almaya gideceksiniz .
çok meraktayım.
evlatlarım sağlıklı olsun . ve yanımda olsun isterim. 3 çocuğum var . 3. kaza ile oldu. ama kaza ile de olsa benim başımın tacı.
geçen bir arkadaşım .36 yaşında ve çocukları yok. dedi ki. 4. ye kaza ile hamile kalırsan ben alırım.
güldüm geçtim ama içim acıdı. anne olmayan anlamıyor dedim .nasıl verilir . 4.olsa bile ben veremem . ne yedi . ne içti. ne düşündü . neden korktu. hasta mı . üzgün mü. bunlar ile o uzakta iken ben yaşayamam. Allah vermesin . Allah ım evlat ile sınamasın . hepsine ömür versin . Allah almadıktan sonra ben kimselere veremem kendi ellerimle.
yine aynı kişi ile konuşmamızda , iş arkadaşımız kendisi, hastalıklardan bahsediyorduk.
eğer sana bi şey olursa 3 çocuğunu da ben alırım dedi.
içimden çüş dedim.
yüzüne bi şey demedim.
Allah korusun bana bi şey olsa . anneanne var dede var . babaanne var . baba var . çok şükür . sana niye kalsınlar .
Evlenmeyi planliyorsaniz eminim ki kirilirdiniz ailenize bunu nasil aciklayacaginizi dusunurdunuz. Sonucta erkek arkadasinoz kimsesiz degil bir ailesi var onlarada aciklama yapmak zorunda. Keske herseyi basinda soyleseydiniz.kırılmazdım
bu bızım ilişikimizle ilgili bir konu olmadığı için söyleme gereği duymadımEvlenmeyi planliyorsaniz eminim ki kirilirdiniz ailenize bunu nasil aciklayacaginizi dusunurdunuz. Sonucta erkek arkadasinoz kimsesiz degil bir ailesi var onlarada aciklama yapmak zorunda. Keske herseyi basinda soyleseydiniz.
bu sizin ilişkiniz ile çok ilgili. temel ile ilgili aslında.bu bızım ilişikimizle ilgili bir konu olmadığı için söyleme gereği duymadım
evet aslında onunla ciddi boyutta bir birlikteliğim olduğu için galiba artık anlatmamda fayda varbu sizin ilişkiniz ile çok ilgili. temel ile ilgili aslında.
böyle bi gerçeği saklamak erkek arkadaşınızda güvensizlik yaratır.
kendisine güvenmediğni düşünür. güvenmediğiniz için anlatmadığınızı düşünür.
ama tabi ileride yine açıklarsan ki öğrenirse tabi
psikolojik sebeplerinden dolayı . kendinin bunu kabullenemediğini ve bu nedenle de başka birine de söyleme isteğinin olmadığını açıklarsan . o zaman senin yanında olur diye düşünüyorum.
kimse kimse ile her zaman herseyı paylaşmaz kiBen erkek arkadaşınızın yerinde olsaydım ayrılırdım bunu fark ettiğim an.
Evlenmeyi düşündüğüm kadın demek ki benimle her şeyini, sıkıntısını, mutluluğunu, kinini bile paylaşamıyor diye üzülürdüm.
kimse kimse ile her zaman herseyı paylaşmaz ki
evlenmeye çok yakın paylaşmayı düşündüm bnedeEvlilik böyle bir şey değil ama. Birbirinizin her şeyini bileceksiniz siz isteseniz de istemeseniz de.
Benim bir yakınımın babası korkunç bir insandı. Kız evlendi, eşine her şeyi anlattı, eşi saygıyla karşıladı ve hiç görüşmediler. Damat kızın babasıyla bir araya gelmedi bile. Yani siz de gerekirse tanıştırmazsınız, ama bence bu ciddi mesele. Böyle bir durum benden saklansa asla affetmezdim.
Hiçbirşey sormadıNişanlınız kimliğiniz hakkında bir şey sordu mu?
Belki baglanmaktan korktular... Annenle yüzles bence. Cahilliklerine ver. Seni yetistiren annenin de hatasi var. Ama sevgilerinden süphe etme. Herkesle yüzles bence. Icini dök. Sen üzülecegine onlar üzülsün. Icine atarsan ilerde problemler yasayabilirsinhiç sanmıyorum zorlandıklarını öyle olsaydı 26 yasıma kadar 10 kere görmezdim sadece en azından ararlardı.
Âmin inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kimlikte Gördü ama sormadı zaten ya da dikkat etmedi bilmiyorumEvlatlığı söylemek zorunda değilsin ilerde istersen söylersin İsim meselesine gelince kimlikte gamze koymuşlar ama ebru ismini sevip sonradan ebru da demeye başlamışlar diyebilirsin sıkma kendini çok basit bir problem.Güvensizlik söz konusu olamaz.
Evet onu araştırdım ama mahkeme kararı gerekiyormuş kesin olarak ikinci isim ekletmek için evlatlık meselesini de söyleme konusunda hala çekiniyorum ama benim çekincem aslında erkek arkadaşımdan değil de biraz ailesindenOlayı baştan sona anlatmak zorundasın tatlm. Bu adamla gelecek planları yapıyorsan saklayamazsın, gerekte yok saklama. Ayıp, kusur değil bu, kendini üzme... Anlat, kurtul... Sana destek olacaktır. Bilinç altındaki baskıdan arın... Gerekirse ki bence şart. Bir dilekçeyle ve mahkemeyle adını değiştir. Zor değil. O zaman hayatın da değişecek gibi sanki...
Sevgiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?