evlatlık olmak ve isim kargaşası?

hiç sanmıyorum zorlandıklarını öyle olsaydı 26 yasıma kadar 10 kere görmezdim sadece en azından ararlardı.

ehliyet almak için cuma gunu gideceğiz bugun bir aksilik oldu o iş cumaya kaldı. :)
arkadasınız çok saçma konuşmuş gercekten de insan öz evladını hiç bırakıp kendı elelriyle baskasına verebilir mi? ben bile anne olmadığım halde anlıyorum sizi. asla ne olursa olsun vermeyın çocuklarınızı 4.5.isterse 7. olsun asla

Evlenmeyi planliyorsaniz eminim ki kirilirdiniz ailenize bunu nasil aciklayacaginizi dusunurdunuz. Sonucta erkek arkadasinoz kimsesiz degil bir ailesi var onlarada aciklama yapmak zorunda. Keske herseyi basinda soyleseydiniz.
bu bızım ilişikimizle ilgili bir konu olmadığı için söyleme gereği duymadım

bu bızım ilişikimizle ilgili bir konu olmadığı için söyleme gereği duymadım
bu sizin ilişkiniz ile çok ilgili. temel ile ilgili aslında.
böyle bi gerçeği saklamak erkek arkadaşınızda güvensizlik yaratır.
kendisine güvenmediğni düşünür. güvenmediğiniz için anlatmadığınızı düşünür.
ama tabi ileride yine açıklarsan ki öğrenirse tabi
psikolojik sebeplerinden dolayı . kendinin bunu kabullenemediğini ve bu nedenle de başka birine de söyleme isteğinin olmadığını açıklarsan . o zaman senin yanında olur diye düşünüyorum.

Ben erkek arkadaşınızın yerinde olsaydım ayrılırdım bunu fark ettiğim an.

Evlenmeyi düşündüğüm kadın demek ki benimle her şeyini, sıkıntısını, mutluluğunu, kinini bile paylaşamıyor diye üzülürdüm.

evet aslında onunla ciddi boyutta bir birlikteliğim olduğu için galiba artık anlatmamda fayda var

kimse kimse ile her zaman herseyı paylaşmaz ki

kimse kimse ile her zaman herseyı paylaşmaz ki

Evlilik böyle bir şey değil ama. Birbirinizin her şeyini bileceksiniz siz isteseniz de istemeseniz de.

Benim bir yakınımın babası korkunç bir insandı. Kız evlendi, eşine her şeyi anlattı, eşi saygıyla karşıladı ve hiç görüşmediler. Damat kızın babasıyla bir araya gelmedi bile. Yani siz de gerekirse tanıştırmazsınız, ama bence bu ciddi mesele. Böyle bir durum benden saklansa asla affetmezdim.

evlenmeye çok yakın paylaşmayı düşündüm bnede

Evlatlığı söylemek zorunda değilsin ilerde istersen söylersin İsim meselesine gelince kimlikte gamze koymuşlar ama ebru ismini sevip sonradan ebru da demeye başlamışlar diyebilirsin sıkma kendini çok basit bir problem.Güvensizlik söz konusu olamaz.

Olayı baştan sona anlatmak zorundasın tatlm. Bu adamla gelecek planları yapıyorsan saklayamazsın, gerekte yok saklama. Ayıp, kusur değil bu, kendini üzme... Anlat, kurtul... Sana destek olacaktır. Bilinç altındaki baskıdan arın... Gerekirse ki bence şart. Bir dilekçeyle ve mahkemeyle adını değiştir. Zor değil. O zaman hayatın da değişecek gibi sanki...
Sevgiyle...

hiç sanmıyorum zorlandıklarını öyle olsaydı 26 yasıma kadar 10 kere görmezdim sadece en azından ararlardı.
Belki baglanmaktan korktular... Annenle yüzles bence. Cahilliklerine ver. Seni yetistiren annenin de hatasi var. Ama sevgilerinden süphe etme. Herkesle yüzles bence. Icini dök. Sen üzülecegine onlar üzülsün. Icine atarsan ilerde problemler yasayabilirsin

Kimlikte Gördü ama sormadı zaten ya da dikkat etmedi bilmiyorum

Evet onu araştırdım ama mahkeme kararı gerekiyormuş kesin olarak ikinci isim ekletmek için evlatlık meselesini de söyleme konusunda hala çekiniyorum ama benim çekincem aslında erkek arkadaşımdan değil de biraz ailesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…