evlatlık olmak ve isim kargaşası?

görünce ne yapacak bakalım
senin burada utanmana neden olacak ne suçun var.
utanma lütfen ama artık yahu.
bu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.
bırak . vermişlerse vermişler.
bundan sonra herşey güzel olacak de ve geleceğe odaklan.
olan olmuş . zamanı geri alamazsın artık. geleceğin güzel olsun inşallah . çok güzel .

bence söyle. hayatındaki insanın seninle ilgili bu önemli gerçeği bilmeye hakkı var. zaten senin bu konuda hassas olduğunu anlayınca üstüne gelmeyecektir diye düşünüyorum. aksine böyle b,r durumu saklayıp isminle ilgili 2.bir yalan uydurursan sonradan gerçeği anlattığında sana anlayış göstermeyebilir.

inşallah ablacım amin herkes için :)

bunu söylemek kolay değil ama

Kulağıma iki ismi çağırmışlar ama kimliğe tek isim yazdırmışlar ilerde sıkıntı yaşamayayım diye de öyle yapan çok kişi var çevremde

bunu söylemek kolay değil ama

yaşayan sen olduğun için sana çok zor geliyor ama karşındakine bunu anlattığında, hele ki seni seven insana, emin ol beklediğinden daha anlayışla ve olgunlukla karşılayacaktır. bu konuda fazlaca hassas olduğunu üstüne basarak belli etmelisin ama sorulara detaya inmesini istemiyorsan. hazır olduğumda detayları konuşuruz şu anda hazır değilim sadece bilmeni istedim diyebilirsin.

kv kp de açıklamak zorunda kalacağım o zaman diye yoruluyorum

neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?
canımsın.
3 çocuğu daha var ve almanya da mı yaşıyor öz olanlar .
yokluktan vermiş değil yani seni.

neyse kuzum . bak senin içinde hala sönmemiş şeyler var.
bence bunları bi hallet . için bi rahata ersin . öyle bence yaşamına devam et rahat rahat .
bi evlat veriyorlar sonunu düşünmüyorlar. bu ne olur ne acı ile yaşar . ne hisseder . hiç. of

neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?
Ben olay nedir içeriği nedir bilmiyorum .
ama belki çok baskı yapıldı kadına.
Belki eee diyebilecek güçte bir kadın değil. Sadece yaşadığını bilmiyoruz demek istiyorum.
Yoksa 1 çocukta 5 çocukta aynı bence.
İnsan hepsine sahip çıkabilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…