- 23 Ocak 2017
- 581
- 103
- 13
- 34
- Konu Sahibi garipbirkelebek
-
görünce ne yapacak bakalımcanını sıkma . her şey olacağına varırmış. senin için iyi olan olsun inşallah .kötü sandığın şeylerde iyilikler olabilir.
benı ailem bırakmış demeye utanıyorumAçıkcası ben ikisini de dert etmezdim.
Bana göre ülkemizde çok olası durumlar bunlar
Doğru mu dersen değil ama artık çok görülmüş şeyler
Aslında ailen bırakmış değil ama bu konuda yorum yapmak istemiyorum.benı ailem bırakmış demeye utanıyorum(
senin burada utanmana neden olacak ne suçun var.görünce ne yapacak bakalım
ben bılıyorum 3 çocuğuyla gayte iyi maddi şartlarda şu an alm.da yasıyor zatenAslında ailen bırakmış değil ama bu konuda yorum yapmak istemiyorum.
(Seni doğuran Anne ne sartlarda vermek zorunda kaldı Bilmiyoruz. )
inşallah ablacım amin herkes için :)senin burada utanmana neden olacak ne suçun var.
utanma lütfen ama artık yahu.
bu özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.
bırak . vermişlerse vermişler.
bundan sonra herşey güzel olacak de ve geleceğe odaklan.
olan olmuş . zamanı geri alamazsın artık. geleceğin güzel olsun inşallah . çok güzel .
bunu söylemek kolay değil amabence söyle. hayatındaki insanın seninle ilgili bu önemli gerçeği bilmeye hakkı var. zaten senin bu konuda hassas olduğunu anlayınca üstüne gelmeyecektir diye düşünüyorum. aksine böyle b,r durumu saklayıp isminle ilgili 2.bir yalan uydurursan sonradan gerçeği anlattığında sana anlayış göstermeyebilir.
Sevgilinin sende aradıgı özellik ismin olmamalı bunu açıklayınca sorun yaratacaksa zaten henuz ne istedigini bilmiyordur . Önemli olan isim degi ki senin kalbinin ve karekterinin güzelligi.Bunu bahane etmez de ismim neden başka diye takılabilir
O zamanın şartlarını bilmiyorsun tatlım ön yargılı olmamak lazımben bılıyorum 3 çocuğuyla gayte iyi maddi şartlarda şu an alm.da yasıyor zaten
Esas sonradan duyarsa büyük yıkım olurbiz söylemezsek ortaya çıkma ıhtımalı yok
bunu söylemek kolay değil ama
bende de durum o aslında amaKulağıma iki ismi çağırmışlar ama kimliğe tek isim yazdırmışlar ilerde sıkıntı yaşamayayım diye de öyle yapan çok kişi var çevremde
bana yalan söyledi gibi bir şüpheye düşebilirSevgilinin sende aradıgı özellik ismin olmamalı bunu açıklayınca sorun yaratacaksa zaten henuz ne istedigini bilmiyordur . Önemli olan isim degi ki senin kalbinin ve karekterinin güzelligi.
kv kp de açıklamak zorunda kalacağım o zaman diye yoruluyorumyaşayan sen olduğun için sana çok zor geliyor ama karşındakine bunu anlattığında, hele ki seni seven insana, emin ol beklediğinden daha anlayışla ve olgunlukla karşılayacaktır. bu konuda fazlaca hassas olduğunu üstüne basarak belli etmelisin ama sorulara detaya inmesini istemiyorsan. hazır olduğumda detayları konuşuruz şu anda hazır değilim sadece bilmeni istedim diyebilirsin.
neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?O zamanın şartlarını bilmiyorsun tatlım ön yargılı olmamak lazım
canımsın.neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?
Ben olay nedir içeriği nedir bilmiyorum .neden evvelki 3 çocuğunu veremmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?