evlatlık olmak ve isim kargaşası?

Evlatlık oldugunu soylemene gerek yok
ısım konusundada ebruyu ekleyememısler annem ıstemıs bu sekılde seslendıler vs dıye soylemen dogru olur

isim konusunda evde ebru diyorlar, nufüsta gamze yazıyor deyip geçebilirsiniz. zaten ailenizle falan tanıştıysa sorun olmayacaktır. Ki zaten gamze adını da ilk defa duyuyor olmayacak her yerde yazıyormuş zaten hiç problem değil.

Evlatlık meselesinde de; sizin için ağır bir durum. Ancak eskiden bu bi ikram gibi algılanıyor çocuğu olmayan insanlara akrabaları çocuklarını veriyor. Hatta bi tanıdığım eltisine 2 çocuğunu verdi, kardeşler tek kalmasınlar diye. Doğru bişey olduğunu savunmuyorum ancak, sizi sevmedikleri için falan değil, çocuğu olmayan bir aileyi sevindirmek için bunu yaptıklarını düşünün. Şuan anne dediğiniz kişinin hep evlat hasreti çekeceğini bunun onun içinde bir yara olacağını düşünün. Şuan sizinle onun dünyası şenlenmiş. Onlar için bir umut ışığı olmuşsunuz. Bu sizin için altından kalkması zor bir sorumluluk olsa da daha bebekken 2 kişinin yaşama sevinci olduğunuzu düşünün. Aslında çok kutsal bi göreviniz var. Sevgilinize zamanı geldiğinde uygun bir dille anlatırsınız. Nişanlandığınız zaman falan olabilir. Sonradan öğrenmesi ondan bişey sakladığınız için güven problemi oluşturabilir. Yoksa onun size bakış açısını değiştirecek bir durum değil bu.

Kendinizi değersiz hissetmeyin aslında çok değerlisiniz özellikle anne baba dediğiniz kişiler için.

eninde sonunda öğrenecek sen ne kadar cabalarsan cabala
birde eve damat olarak girecek bi boş boğaz bunu ağzından kaçırır
korktuğun şey daha şddetli başına gelir, bunu fırsata cevirmelisin

ailenizin sizi vermesi ne kadar buyuk hataysa halanizin kabul edip alamasi da o kadar buyuk hata. Hepsini gectim, bunu birde size anlatmislar. Bu olayda sucu olmayan tek kisi sizsiniz.
Allah yardimciniz olsun.

Adamla evleneceksen herseyi anlatman lazım . Asıl bunları öğrenince güveni sarsılır. Arkadalarının bilmesi gerekmiyor ama evleneceğin adamın bilmesi gerekir diye düşünüyorum . Hem bunda utanılacak birşey yokki . Karar sizin

Bence anlat "güven" önemli bana niye anlatmadın bana niye güvenmedin der sonra

Bence soylemelisin evlatlik oldugunu. Hem sen neden çekiniyorsunki. Seni evlatlik veren ana baba utansin. Egerki soyleyemem diyorsan ebru adinin gobek adin olduğunu soyle o ismi daha cok sevdigin icin onu kullandigini soyle

Hayatinizi geçirmeyi düşündüğünüz birine bunu anlatmalisiniz bence

bence o isminizin yazmaması ürkütmemeli sizi, yazıp yazmaması hiçbirşey değiştirmez
annem bu ismi beğeniyormuş ama nüfusum çıktığı için değiştirememiş deyin
kendinizi hazır hissettiğiniz de söylersiniz herşeyi

tanıdığım doğulular var onlarda çok var
kp, amca kızın adını koymuş il-e gelince anne beğenmediği için başka isim koymuş ama nüfusta yazmıyor
köye gidince başka istanbulda başka isim kullanıyor

ama soyad da farklıysa o görmeden anlatmanız lazım
isim neyse de soyad büyük bir soru işareti yaratır

Evlatlık olduğunu esin olduğunda birinden ögrendiginde, senin haberin olupta ona anlatmadiginı öğrenirse işte ozaman güveni sarsilir. Gidip ehliyeti alın eğer ismi sorarsa neden böyle diye hiç tereddütsüz anlat ama rica et aranızda kalsın, ailesine dahi anlatmasın eğer bilinmesi ni istemiyorsan. Yolsa evlenmeden önce mutlaka anlat.

sorun çıkarmaz umarım

yoo soyad onun bildiği gibi adım gamze ebru x diye tanıtmıştım kendimi o hep ebru diye seslendi ama kimlikte sadece gamze x basında ebru yok yanı resmıyette

şimdlilik kendımı hazır hıssetmıyorum buna

eğer mahkeme kanalı gerekmıyorsa olabılır ama mahkeme gerekırse uğrasmam

bana guvenı kırılırda inanmazs a diye korkuyorum

isim olayını nasıl çözeceğim peki

ya bana neden bu zamana kadar söylemedın derse bu sefrede

o da evlatlık olduğumu öğrenip beni hor ve ezik görecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…