Hastanede evraklar yanmış nüfusa kayıt olmamış sa nasıl bulacak ki ?Belki hala anne babanizn nufusuna kayitlidir. Soyagaciniza baktniz mi?
Hastanede evraklar yanmis olsa bile nufusa kaydedilmis olabilir diye dusundum. Sonucta aileyede bir nuhsa veriliyor. Belki kimlik cikartilmistirHastanede evraklar yanmış nüfusa kayıt olmamış sa nasıl bulacak ki ?
Bende evlatlık alınmışım, ama bir gün olsun gerçek ailemi aramayı denemedim, merakta etmiyorum, bilmekte istemiyorum , benim ailem belli hayatım belli, şimdi gerçek ailemden birinin beni bulmaya çalıştığını bilsem, kendimle ilgili bütün belgeleri yok ederdimbence bırakın, kadının hayatını mahvetmeyin boş yere, bu saatten sonra bulsanız nolacak ki? Zaten bulabileceğinizi de sanmıyorum da.
Ben bilmek isterdim ya evlatlıksam falan, bence aramak istemek en doğal hakkınız. Cimer bimer e yazabilirsiniz, böyle bir durum bar nerelerden bilgi alabilirim? Diye sorup bilgi edinmeyi seçerek yollayın onlar hangi kurumlara başvurabileceğinizi söyler iki hafta içindeAile büyüklerinden öğrendiğim kadarıyla 1988-1991 yılları arasında Adana balcalı devlet hastanesinde annem ve babamın ablamızı bırakıp kaçmaları ile ablamızı evlatlık vermişler. Bu konuda anne ve babam asla konuşmuyor. Ben anneannemin vefat etmeden evvel ondan öğrenmiştim bu detayları. Adana balcalı devlet hastanesine ulaştım ancak Adana depreminde evrakların hepsinin kaybolduğunu söyledilernasıl bulabilirim yol yordam gösterebilir birisi var mı? Müge anlıya çıkmak istemiyorum çünkü annem ve babam ayrı ve ailemizde daha bir sürü trajik olaylar yaşandı. Ben devlet memuruyum ve bunların ulu orta konuşulmasını istemiyorum
Merak ediyorsunuzdur kesin nasıl kime benziyor sarılmak istiyorsunuzdur.Aile büyüklerinden öğrendiğim kadarıyla 1988-1991 yılları arasında Adana balcalı devlet hastanesinde annem ve babamın ablamızı bırakıp kaçmaları ile ablamızı evlatlık vermişler. Bu konuda anne ve babam asla konuşmuyor. Ben anneannemin vefat etmeden evvel ondan öğrenmiştim bu detayları. Adana balcalı devlet hastanesine ulaştım ancak Adana depreminde evrakların hepsinin kaybolduğunu söyledilernasıl bulabilirim yol yordam gösterebilir birisi var mı? Müge anlıya çıkmak istemiyorum çünkü annem ve babam ayrı ve ailemizde daha bir sürü trajik olaylar yaşandı. Ben devlet memuruyum ve bunların ulu orta konuşulmasını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?