Evlatlık verilen ablamı nasıl bulabilirim?

Böyle bir gerçeği öğrenmenin yaşı yok. Annesi babası diğer çocuklarının içinde onu seçip terketmiş bu gerçeği öğrenmek onu alt üst eder vicdansızlık.

Böyle bir gerçeği öğrenmenin yaşı yok. Annesi babası diğer çocuklarının içinde onu seçip terketmiş bu gerçeği öğrenmek onu alt üst eder vicdansızlık.
bu yaşa gelen biri muhakkak ogrenmistir nego ..alt komsumun kızı da evlatlik defalarca cocuklardan duymus zaten

konu sahibi nasil bulabilirim diyor ..bulmalimiyim diye sormuyor ki ..

karsi tarafin fikrini zikrini isteyip istemedigini kimse bilmiyor ki

Sizde diyorsunuz anne baba bırakmış kardeşin ne suçu var
kız belli ki muhtaç değil memurum diyor
karşı tarafın isteyip istemediğini bilemeyiz ki belki o da çok arıyor

Evlatlık olduğunu bilmesi ayrı başka kardeşleri varken terkedildiğini bilmesi çok ayrı bir durum. Bizzat şahit oldum iki defa böyle bir olaya yetişkin oldukları halde uzun bir süre evkat edinen aileye de kendilerine de zehir oldu hayat. Ne hakları var onca yıl sonra hayatlarını alt üst etmeye? Bizde bulma diyoruz hayatının ortasına bomba gibi düşme diyoruz. Karşı taraf isterse kendi arar ama bulduğu sonuç onu alt üst edecek net bir şekilde eminim buna.

E kardeşi bulunca öğrenmiş olmayacak mı terkedildiğini başka kardeşi varken onu bakılıp kendinin istenmediğini. Merak ediyor diye hayatını alt üst etmeye hakkı yok.

Ayrıca maddi açıdan bulmak isteğini söylediğimi hatırlamıyorum. Ben işin manevi boyutundayım.

Bi kaç defa kayıp terkedilmiş insanları müge anlıda izledim çok soğuklar öyle boşluğa bakar gibi bakıyorlar duygu yok denecek kadar az

Benimde tanıdığım babasının akrabaları arayan vardı babası çocuk esirgeme de büyümüş okumuş memur olmuş sonra evlenmiş 1 kızı olmuş 2 senelik evliyken kazadan vefat etmiş
Kızı okudu 3 sene önce çocuk doktoru oldu kendi de tek çocuk baba tarafını babasının ailesini bulmak için çok uğraştı nerde neden kuruma terkedilmiş annesi babası sağ mı kardeşleri hayattamı aradı durdu
Sonunda aileye ulaşmış aile asla görüşmek istememiş tanımıyoruz
biz bi daha arama demişler kız beni istemeyen aileyi bende istemem demiş
Karşı taraf bulunmak istiyor mu bide o var

Masallahama sen demek memnunsun ailenden, ya kotu bir ailedeyse?

Siz katılmayın o halde sizin adınıza bi kuzeniniz falan katılsın

Bu beni terkedilmektem daha fazla rahatsız ederdi. Mügeye de çıkmıştı böyle biri hatta görüşmeyi kesinlikle reddetmişti. Ben de reddederdim. Beni bırakıp terk etmişsin, sonra hayatına devam edip başka çocuk yapıp ona annelik babalık yapıp aile olmuşsun. Benim suçum neydi? O kardeşleri de insan istemez ki yani

Merhaba, Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne basvurabilirsiniz. Hastanede dogduguna göre dogum belgesi anneniz adina düzenlenmiş, evlatlık verildiğine göre de söz konusu kurum kaydını tutmuştur diye düşünüyorum.

güzel diyorsun da sorumlusu bu kardeş mi ?
Birde hayatta ne hikayeler var
Ben o kardeşleri istemem şahsen. Mesela, kocan başkasından çocuk yapsa getirse bebeğin suçu ne ama o çocuğu kimse kapıdan sokmaz evine. Bu da aynı hesap, evet diğer çocuğun fiziken bir suçu yok, ama ne kardeşi ya kardeş falan değil o asla istemem ben onları da hayatımda.

Hem terk ediyorlar hem çocuk yapmaya devam ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…