Böyle bir gerçeği öğrenmenin yaşı yok. Annesi babası diğer çocuklarının içinde onu seçip terketmiş bu gerçeği öğrenmek onu alt üst eder vicdansızlık.ya ben mi olaya cok duygusal bakiyorumbelki abla da ariyor olabilir..
basinda olsa bile anne babasindan eziyet ceken insanlarda var yanj ...
hem artik ablasi belli seyleri kaldirabilecek yaşa gelmis
ben olsam bende arardim sanirim :/ muge anlidan baska net care yok bence
bu yaşa gelen biri muhakkak ogrenmistir nego ..alt komsumun kızı da evlatlik defalarca cocuklardan duymus zatenBöyle bir gerçeği öğrenmenin yaşı yok. Annesi babası diğer çocuklarının içinde onu seçip terketmiş bu gerçeği öğrenmek onu alt üst eder vicdansızlık.
Sizde diyorsunuz anne baba bırakmış kardeşin ne suçu varO bulunmak istiyor mu? Hayatını alt üst etmeye hakkınız yok. Annesi babası kendini terkediyor ama diğer kardeşlerine anne babalık yapıyor ne kadar ağır incitici bir durum farkında mısınız? İnsan evladını nasıl terkeder üstelik evli başka çocukları da varken. Amaç ne ya!
Evlatlık olduğunu bilmesi ayrı başka kardeşleri varken terkedildiğini bilmesi çok ayrı bir durum. Bizzat şahit oldum iki defa böyle bir olaya yetişkin oldukları halde uzun bir süre evkat edinen aileye de kendilerine de zehir oldu hayat. Ne hakları var onca yıl sonra hayatlarını alt üst etmeye? Bizde bulma diyoruz hayatının ortasına bomba gibi düşme diyoruz. Karşı taraf isterse kendi arar ama bulduğu sonuç onu alt üst edecek net bir şekilde eminim buna.bu yaşa gelen biri muhakkak ogrenmistir nego ..alt komsumun kızı da evlatlik defalarca cocuklardan duymus zaten
konu sahibi nasil bulabilirim diyor ..bulmalimiyim diye sormuyor ki ..
karsi tarafin fikrini zikrini isteyip istemedigini kimse bilmiyor ki
E kardeşi bulunca öğrenmiş olmayacak mı terkedildiğini başka kardeşi varken onu bakılıp kendinin istenmediğini. Merak ediyor diye hayatını alt üst etmeye hakkı yok.Sizde diyorsunuz anne baba bırakmış kardeşin ne suçu var
kız belli ki muhtaç değil memurum diyor
karşı tarafın isteyip istemediğini bilemeyiz ki belki o da çok arıyor
Ayrıca maddi açıdan bulmak isteğini söylediğimi hatırlamıyorum. Ben işin manevi boyutundayım.Sizde diyorsunuz anne baba bırakmış kardeşin ne suçu var
kız belli ki muhtaç değil memurum diyor
karşı tarafın isteyip istemediğini bilemeyiz ki belki o da çok arıyor
güzel diyorsun da sorumlusu bu kardeş mi ?E kardeşi bulunca öğrenmiş olmayacak mı terkedildiğini başka kardeşi varken onu bakılıp kendinin istenmediğini. Merak ediyor diye hayatını alt üst etmeye hakkı yok.
Maddi açıdan dediniz demedim ben o ihtimali değerlendirdimAyrıca maddi açıdan bulmak isteğini söylediğimi hatırlamıyorum. Ben işin manevi boyutundayım.
Mesele sorumluluk değil yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum.güzel diyorsun da sorumlusu bu kardeş mi ?
Birde hayatta ne hikayeler var
Ben ifadenizi de sizi de anladımMesele sorumluluk değil yeterince ifade ettiğimi düşünüyorum.
MasallahBende evlatlık alınmışım, ama bir gün olsun gerçek ailemi aramayı denemedim, merakta etmiyorum, bilmekte istemiyorum , benim ailem belli hayatım belli, şimdi gerçek ailemden birinin beni bulmaya çalıştığını bilsem, kendimle ilgili bütün belgeleri yok ederdimbence bırakın, kadının hayatını mahvetmeyin boş yere, bu saatten sonra bulsanız nolacak ki? Zaten bulabileceğinizi de sanmıyorum da.
Siz katılmayın o halde sizin adınıza bi kuzeniniz falan katılsınAile büyüklerinden öğrendiğim kadarıyla 1988-1991 yılları arasında Adana balcalı devlet hastanesinde annem ve babamın ablamızı bırakıp kaçmaları ile ablamızı evlatlık vermişler. Bu konuda anne ve babam asla konuşmuyor. Ben anneannemin vefat etmeden evvel ondan öğrenmiştim bu detayları. Adana balcalı devlet hastanesine ulaştım ancak Adana depreminde evrakların hepsinin kaybolduğunu söyledilernasıl bulabilirim yol yordam gösterebilir birisi var mı? Müge anlıya çıkmak istemiyorum çünkü annem ve babam ayrı ve ailemizde daha bir sürü trajik olaylar yaşandı. Ben devlet memuruyum ve bunların ulu orta konuşulmasını istemiyorum
Bu beni terkedilmektem daha fazla rahatsız ederdi. Mügeye de çıkmıştı böyle biri hatta görüşmeyi kesinlikle reddetmişti. Ben de reddederdim. Beni bırakıp terk etmişsin, sonra hayatına devam edip başka çocuk yapıp ona annelik babalık yapıp aile olmuşsun. Benim suçum neydi? O kardeşleri de insan istemez ki yaniBöyle bir gerçeği öğrenmenin yaşı yok. Annesi babası diğer çocuklarının içinde onu seçip terketmiş bu gerçeği öğrenmek onu alt üst eder vicdansızlık.
Ben o kardeşleri istemem şahsen. Mesela, kocan başkasından çocuk yapsa getirse bebeğin suçu ne ama o çocuğu kimse kapıdan sokmaz evine. Bu da aynı hesap, evet diğer çocuğun fiziken bir suçu yok, ama ne kardeşi ya kardeş falan değil o asla istemem ben onları da hayatımda.güzel diyorsun da sorumlusu bu kardeş mi ?
Birde hayatta ne hikayeler var
Hem terk ediyorlar hem çocuk yapmaya devam ediyorlar.Bu beni terkedilmektem daha fazla rahatsız ederdi. Mügeye de çıkmıştı böyle biri hatta görüşmeyi kesinlikle reddetmişti. Ben de reddederdim. Beni bırakıp terk etmişsin, sonra hayatına devam edip başka çocuk yapıp ona annelik babalık yapıp aile olmuşsun. Benim suçum neydi? O kardeşleri de insan istemez ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?