Evlatlık verilen ablamı nasıl bulabilirim?

Adamlar daha dünyaya getirdikleri çocuğun doğduğu tarihi bilmiyorlar o derece bir gamsızlık. Hastaneye bırakıp kaçmışlar kimse de arkasını aramamış mı onu pek anlamadım. O yıllarda belki yasalar daha gevşektir fikrim yok yine de garip geldi. Sanırım ben de çok merak ederdim ama nasıl bulacaksınız ki daha doğum yılı belli değil

Bence de ablanızın hayatını karartmak olabilir bu bırakın öğrenince o araştırsın öğrenmezse ne mutlu çok üzücü ablanızın bunu öğrendiğini düşünüyorum da durduk yere kahrolur insan. Abla sen aslında evlatlıksın benim ablamsın annemle babam seni terketmiş mi diyeceksiniz çok çok zor ya

ya ben mi olaya cok duygusal bakiyorum belki abla da ariyor olabilir..

basinda olsa bile anne babasindan eziyet ceken insanlarda var yanj ...

hem artik ablasi belli seyleri kaldirabilecek yaşa gelmis

ben olsam bende arardim sanirim :/ muge anlidan baska net care yok bence

Anne babanın bırakma nedenini biliyor musunuz? Maddi durum desek hadi sonradan niye tekrar çocuk yapıyorlar. Bu işin altından başka şeyler çıkmasın. Şimdi ablayı da bulursanız kadını daha büyük kaos içine atmayın. Nasıl bulurum kısmına gelince elde ki bilgiler çok geniş anca geniş kitleye yayılmak gerek belki o dönemde tanıklık eden bir kişi çıkıp ben biliyorum diyebilir. Oda şuan TV programında mümkün gibi. Fotoğraf falan da yoktur tabi doğum sonrası hemen bıraktıkları için işiniz zor.

Daha doğum tarihi bile net değil ki çok geniş bir aralık. Bebeği nasıl bırakıp kaçmışlar kayıtlar vs yok mu anlamadım. Neden bebeği bırakıp sonra da seni yapmışlar altında başka bir durum olmasın, çocuk başkasından ya da engelli gibi? Umurlarında bile olmadığına göre asla istedikleri bir bebek değil sorun sadece maddiyat olsa başka olurdu. Bu saatten sonra bulup da insanların hayatını karıştırmaya gerek yok. Belli ki hoş olmayan şeyler de çıkacak konudan

Sadece ablasının üzülme ihtimalinden bahsedilmiş ama ya siz daha büyük bi hayal kırıklığına ugrarsanız nasıl bi tepki alacağınızdan korkmuyor musunuz hem ablanız hem aileniz tarafından

İyimser olmanız güzel bir şey ama bazen geri dönüşü olmayan, hasar bırakma ihtimali olan durumlar vardır. Bunun yaşla ilgisi yok. Belki belki demişsiniz ama çok hassas bir konu.
Kaç yaşına gelirse gelsin, anne baba hastanede bırakmış kaçmış, aramamış sormamış. Sonra başka çocuk yapmış ama onu terketmemişler. Kadın evlat edinildiğini bile bilmiyor olabilir. Ne hakla hayatını düzenini alt üst edecekler? Üstelik arayan da sahip çıkılan bakıp büyütülen diğer çocuk. Seni attılar ama beni tuttular mı diyecek.

Aynısını düşündüm
herkes bulma arama demiş
belki abla da arıyor belki kötü durumda yada çok iyi durumda bir boşluk parça eksik
birde arayan bırakan anne baba değil
suçsuz kardeş ki araması asıl gereken anne baba olmalıyken
Adana Balcalı Üniversite araştırma ve eğitim hastanesi bildiğiniz küçük bir ilçe gibi çok büyük ve
çok eski bir zaman ve aralık çok tarih bazında
Adana çocuk esirgeme yurduna başvurdunuz mu ?
anneden babadan biraz daha bilgi alma imkanınız yok mu beni vs.. veya o güne dair ipuçları
İnşallah bulursunuz çare müge anlı gibi
birde bir dönem balcalıda bi hekim demeye dilim varmıyor ama intörlerden aldığı spermleri çocukları olmayan bir umut bu dr a tüp bebek olmak için giden hastalara enjekte edip asıl babaları başka olan çocuklar olmuştu belki ondan mütevellit deprem bahanesiyle arşivi yok ettiler depremle arşivin ne alakası var

şu ihtimalden hic bahsedilmemis karsi tarafta ariyor olsbilir onu dedim ben istiyor da olabilir

muge anlinin programinda cok gorduk ana baba hayirsiz ama kardesini bagrina basiyor insanlar iyi ki diyor ..

seni attilar beni tuttular denmesine gerek yok ..en kotu ve ezik hissedilecek kelimeleri kullanmaya gerek yok

mesela benim bir komsum var evlatlik bayagi da uasi var ..ailesinin yoksulluktan onu verdiginj 9 kardesi oldugunu biliyor aramiyor ve istemiyor ...

evlatlik alan aile vefat etti ...mal mülk kalmasa ne yapacakti ..onun dusuncesi aynen soyle "beni yokluktan vermisler bulurlarsa da malvarligim icin bulurlar "
herkes boyle dusunmuyor...hic ailesiz yalniz basina kalmayan insan anlayamaz ama

ben ilk basim sıkıstıgında ablami ararim annemden once ..

arar bulur bilmedigini ogrenince vazgecer en kotu ihtimal

yani bahsettigim programlarda da gorduk bilgisi olmayinca vazgecildigini ...

som cumle icin uzgun attim yoksa soylediklerine aynen katiliyorum

O bulunmak istiyor mu? Hayatını alt üst etmeye hakkınız yok. Annesi babası kendini terkediyor ama diğer kardeşlerine anne babalık yapıyor ne kadar ağır incitici bir durum farkında mısınız? İnsan evladını nasıl terkeder üstelik evli başka çocukları da varken. Amaç ne ya!

Evlatlık olduğunuzu nasıl öğrendiğinizi sorsam kabalık mı etmiş olurum?
Çok merak ettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…