- 7 Aralık 2018
- 7.003
- 18.142
- 248
- 28
Matah anne baba olsa neyse de bu anne babanın karşısına mı çıkaracaksın ablanın? Bu saf kötülük olur
İyimser olmanız güzel bir şey ama bazen geri dönüşü olmayan, hasar bırakma ihtimali olan durumlar vardır. Bunun yaşla ilgisi yok. Belki belki demişsiniz ama çok hassas bir konu.ya ben mi olaya cok duygusal bakiyorumbelki abla da ariyor olabilir..
basinda olsa bile anne babasindan eziyet ceken insanlarda var yanj ...
hem artik ablasi belli seyleri kaldirabilecek yaşa gelmis
ben olsam bende arardim sanirim :/ muge anlidan baska net care yok bence
Aynısını düşündümya ben mi olaya cok duygusal bakiyorumbelki abla da ariyor olabilir..
basinda olsa bile anne babasindan eziyet ceken insanlarda var yanj ...
hem artik ablasi belli seyleri kaldirabilecek yaşa gelmis
ben olsam bende arardim sanirim :/ muge anlidan baska net care yok bence
şu ihtimalden hic bahsedilmemis karsi tarafta ariyor olsbilir onu dedim ben istiyor da olabilirİyimser olmanız güzel bir şey ama bazen geri dönüşü olmayan, hasar bırakma ihtimali olan durumlar vardır. Bunun yaşla ilgisi yok. Belki belki demişsiniz ama çok hassas bir konu.
Kaç yaşına gelirse gelsin, anne baba hastanede bırakmış kaçmış, aramamış sormamış. Sonra başka çocuk yapmış ama onu terketmemişler. Kadın evlat edinildiğini bile bilmiyor olabilir. Ne hakla hayatını düzenini alt üst edecekler? Üstelik arayan da sahip çıkılan bakıp büyütülen diğer çocuk. Seni attılar ama beni tuttular mı diyecek.
som cumle icin uzgun attim yoksa soylediklerine aynen katiliyorumAynısını düşündüm
herkes bulma arama demiş
belki abla da arıyor belki kötü durumda yada çok iyi durumda bir boşluk parça eksik
birde arayan bırakan anne baba değil
suçsuz kardeş ki araması asıl gereken anne baba olmalıyken
Adana Balcalı Üniversite araştırma ve eğitim hastanesi bildiğiniz küçük bir ilçe gibi çok büyük ve
çok eski bir zaman ve aralık çok tarih bazında
Adana çocuk esirgeme yurduna başvurdunuz mu ?
anneden babadan biraz daha bilgi alma imkanınız yok mu beni vs.. veya o güne dair ipuçları
İnşallah bulursunuz çare müge anlı gibi
birde bir dönem balcalıda bi hekim demeye dilim varmıyor ama intörlerden aldığı spermleri çocukları olmayan bir umut bu dr a tüp bebek olmak için giden hastalara enjekte edip asıl babaları başka olan çocuklar olmuştu belki ondan mütevellit deprem bahanesiyle arşivi yok ettiler depremle arşivin ne alakası var
Evlatlık olduğunuzu nasıl öğrendiğinizi sorsam kabalık mı etmiş olurum?Bende evlatlık alınmışım, ama bir gün olsun gerçek ailemi aramayı denemedim, merakta etmiyorum, bilmekte istemiyorum , benim ailem belli hayatım belli, şimdi gerçek ailemden birinin beni bulmaya çalıştığını bilsem, kendimle ilgili bütün belgeleri yok ederdimbence bırakın, kadının hayatını mahvetmeyin boş yere, bu saatten sonra bulsanız nolacak ki? Zaten bulabileceğinizi de sanmıyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?