Evlatlıktan reddedildim!

MetinHande

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
37
11
8
27
Çocuk oldum olgundum 20 yaşıma geldim dahada olgun oldum sakin herseyini kendi içinde yaşayan ailede hep düzgün bir çocuk olur ya işte bende oydum başardım harika bir ilkokul harika bir lise dereceli karneler notlar ödüller ailemi gururlandırmak için hepsi oysaki ben bunları yaparken kendimden vazgeçtim hep ailemi düşündüm akrabalarn bunlarında çocukları şöyle olsun demesinler böyle güzel olmuş desinler diye çabaladm yaptım mı yaptm ama mutlumuyum bilmiyorum kafese kapatılmş gibiyim nefes alamıyorum, bir de benim abim var iyidir hoşdur saygılıdır sevilir de herkes tarafndan ama haylazdrda yapamadığı kalmamştr ehliyetsiz araba kullanıp çatışmaya girmeler 5 bin gibi bir ceza yemeler ne olduğu belli olmayan insanlar tarafından borç takan üniversite okuyorum diye 2 yıl boyunca bizi kandıran kızlarla gezip tozmayı seven hayatını yaşayan hayatta bu günü kurtaraymda yarın ne olursa diyen bir sürü vukuatları olan can abim var.. sorun şu ki abim bu kadar acımasız yaralar acımasız şeyler yaparken ailemin bir şey demeyip hâlâ onu özel okula göndermeleri ben kıskanmıyorum ama babamın kazandığı bir kuruşa kıymet verirken abime hâlâ kusursuz bakarken benim sevdiğim imkansız kişiyi söylediğimde annemin beni evlatlıktan reddetmesi ve nereye gideceğimi bilmeyişim çırpınışlarm neden boşa neden sorun bendemi mutlu olamamak ben o kadar fedakarlık yaptm ki aileme özellikle annemle abime bu muydu benim hak ettiğim ben hemen evlenicez demedim okulum bitsin oyle dedim ama ne fayda..canım yanıyor her güne üç beş tane maske takip güne başlamak mutluyum diye herkese rol yapmak cok zoruma gidiyor hic bir sey onemli degil ama evlatlıktan reddetmesi yıktı gidersem ailem, ailemde kalırsam sevdiğim insan yok olucak bir yoluda çıkışı da yok ben ne yapmalym bilmiyorum... Tabikide herşeyden önce bitirmem gereken bir okulum elime almam gereken kutsal mesleğim öğretmen olabilmek için çabalarım var 2 yılım var.... karmasığm

Anlamadim sevdiginiz kisiden dolayi mi reddettiler? Imkansiz kisi derken??

Resmi olarak reddetmek o kadar da dolay bir sey degil. Lafa gelince herkes zart zurt konusur da. Takmayin duzelir

Sevdiğin adam da öğretmen sanırım
Sen bu adamdan eminsen...
Gönlünün götürdüğü yere git....

Aileni de es geçme. Sevdiğin adamı daha uygun cümleler ile anlat.

Tanımadiklari kişiye bu ön yargı niye?
Biraz aç konuyu...

neden istemiyor aileniz?
belli bir nedeni varmı?
öne sürdükleri imkansız olan gerekçeler neler?

Erkek arkadaşımın olduğunu anlattım ve annem imkansz olduğunu asla böyle bir şey olmayacağını söyledi seviyorum dememe önem bile vermeden beni evlatlktan reddetti

Aileniz erkek arkadas mevzularina sicak bakmayan bi yapida mi?

neden karşı cikiyorlar
o aileye kız vermem diyor eskiden 3 dört kuşak öncesinde dedelerde akrabalık varmış ve yıllar geçtikçe arada bazı sorunlar olmuş annem o aileye vermem seni hele o çocuğa asla ne yaparsan yap ama senin bir annen yok o çocuğu sevmen bile seni reddetmeme yeter dedi çık git dedi ben anneme kırgınım her şeyden daha çok

Aileniz erkek arkadas mevzularina sicak bakmayan bi yapida mi?
Hayr aksine sevdiklerine vericem derdi sadece arada bir tanışıklk olması sorun anlayamıyorum annemi erkek arkadaşım o kadar düzgün iyi ki ailen benden önce gelir seçim yaparsan ben sana seçenek sunmadan ailene yönlendiririm bile dedi :'(

benim sevdiğim imkansız kişiyi söylediğimde

Tabikide herşeyden önce bitirmem gereken bir okulum elime almam gereken kutsal mesleğim öğretmen olabilmek için çabalarım var 2 yılım var...
Niye imkansız,çok mu olmaz bir durum da annen reddediyor.
Belki bu zamana kadar hep iyi olduğun için o kişiyi de kötü buldukları için senden beklemedikleri bir hareket olduğundan böyle sert tepki vermiştir.Reddedilmedin ayrıca,evlenirsen reddedileceksin demiş,sakinleşmeye çalış.
Kendin de demişsin,okul bir bitsin de belki sen istemeyeceksin adamı.Hayat öyle değişik oyunlar oynuyor ki insana,bugün canın olan yarın düşmanın olabiliyor.

Ailesini sevmiyorlar hatta biz çocukken bir kaç kere yakıştırma bile yapmşlar ama annem ölsemde vermem demiş şimdi beni unut o çocuğa gidersen diyor uzaktan bile olsa akraba tanımı olduğu için arada kesin net çizgiler çiziyor hayatıma aldğm sevdiğim ilk heyecanım ne ondan nede ailemden ayrılabilirim :'(

Daha iki yılın varmış, dur bakalım bekli sen vazgeçeceksin bu adamdan. Şimdiden bunları düşünüp kendini üzmek yersiz bence.

Evlatlıktan reddetme diye bir şey hukuken yok. Okuyorsunuz. Hala size bakmak zorundalar. Ayrı eve ya da yurda vs. çıkın nafaka isteyin. İmkansız değil.
Olsa olsa mirasçılıktan çıkarabilirler, ki o zamana kim öle kim kala.

Daha iki yılın varmış, dur bakalım bekli sen vazgeçeceksin bu adamdan. Şimdiden bunları düşünüp kendini üzmek yersiz bence.
Haklısınız belkide ama okadar annem kıracak sözler etti ki keşke vursaydı bu kadar kırılmazdm bu tepkiyi hak edicek bir şey de yapmadm benim yüzümü eğdirecek bir hata yaptıysan o çocukla doktora götürürüm seni bile dedi ne kadar utanç verici bir durum yaşadm :'(

Eve yada yurda çıkabilmem için paraya ihtiyacm var iş bakmam gerekiyor burs başvurusu yapmamştm keşke yapsaydım

Eve yada yurda çıkabilmem için paraya ihtiyacm var iş bakmam gerekiyor burs başvurusu yapmamştm keşke yapsaydım
Nafaka diyorum... Mahkemeye başvurun aileniz size nafaka vermek zorunda kalır. Hala okuyorsunuz nafaka talep etme hakkınız var.

daha 19 yasindasin profilin doğruysa 2 yıl sonra 21 olursun
küçük yaşta evlenmiş biri olarak sana tavsiyem rahat bi 25 e kadar evlenme gez toz ye iç hayatını yasa sonra içinde uhte olur çok pişman olursun ergenlikten çıkar çıkmaz evlilik kV KP çok yipratiyor insanı hiç hayatını yasayamamis oluyorsun hoş ben evlendigimde hala ergendim ama sen ergenlikten yeni çıkmış yaşta olacaksın gerçekten düşünme henüz evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…