- 29 Eylül 2014
- 9.712
- 20.080
- 598
Önceki konularınızı bilmiyorum ama evlatlık olma ihtimaliniz var mı?
Çünkü normal anne baba davranışı değil bunlar.
Aklıma da başka ihtimal gelmiyor nedense. Yani birisi anne babasına ne yapmış olabilir de bu denli kardeş ayrımı yapılabilir ki?Evlatlık alan insanın kocaman bi gönlü olur, hatta genellikle normal anne babadan daha kocaman bi gönül...
Ben sadece nışanlına guvenip bişi yapma demek istedim evlenince en ufak bişide seni ailen istememiş tarzı şeyler söyler me kadar seviyor desende insan oğlu guvenme normal olsa anında gelir alırdı seni o evden .
..tek başınasın bence ona göre hareket et
Ablan bu haksızlıklara neden müdahale etmiyor...biraz ağır olacak sanırım ama insallah annenle baban sana muhtaç olur...yazık günah.
Aklım almıyor bir aile evladına nasıl böyle davranır.. temelde yatan başka nedenler vardır diye düşünüyorum.. calisiyorsaniz ayrı eve çıkın kendi hayatınızı kendiniz kurun..güçlü ve dik durun kimseden yardım almamaya çalışın.bu sizi daha güçlü kılacak..durmayın o evde
Alıp gelmemesi bence doğru oldu. Geldi bugün.. annemin gözüne bakti bakti bir sey diyecek mi diye.. hic bir sey demedi. Nisanlim gider gitmez kavga cikardi. Ne iki yuzlulugum kaldi ne baska bir seyim..
Babam nisani bitirecekmis sizin gibi iyi bir aileye böyle saygisiz birini vermem diyecekmis bu hafta. Saygisizligimda ne annem ablami sürekli kayirdigi icin benim icimde biriken öfkenin yansimasi.
Nisanlima söyledim bunu. Bizimkilerle konusacagim olaylari onlar bilmeden nikahi bir an önce yapmak icin ugrasacagim dedi.
Zeynocugum bence artk coktan bavulunu alıp gitmenin vakti geldi. Samimi bir arkadasın varsa ondan rica et durumunu anlat is bulunca bir eve cikacagini bir müddet onunla kalıp kalamayacagini anlat. Alenen sana saygısızlar ve inanılmaz bir öfkeleri var.. nisanlının bir isi var mı zeynocuğum, maası nasıl varsa da?
Vallahi konunu okudum sana uzuldum ama tek tarafli oldugunu dusunmuyorum.insanoglu kimse kimseyi anlamaz..benim kardeslerimin arasinda da boyle olmadi ama yasamislardir mutlaka.ben ablayim 2 ser yas kucukler...
İnsanin bir sabir noktasi vardir.sen icine atinca ailen ne bilsin...benim annem de icine atan tip..ben dusune dusune bir hal oldum.ama birsure sonra uzaklasma basliyor...insan kendini dusunmeli...senin hissettigin yogun duygulari karsi taraf hissetmiyor cunku....keske teknoloji olsa da duygularda belli olsa
Allah yardimciniz olsun..hepimizin de ...
Evet nisanlimin bir isi var.
Ortalama 2500-3000 arasinda bir maasi var. Bende onun çalıştığı kuruma basvuru da bulundum. Farkli bir şubelerinde çalışmak icin inşallah en kisa zamanda bir acik olurlar da alirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?