Evlatlıktan reddediyorum.

Aksam eve girmedim ki. Mesai saatleri herkesin ayni değil, evde çalışacak ortam olsaydi veyahut okulla evim yakin olsaydi o baska. (Ablamin is yeri eve yürüyerek 10 dakika. Benim okulum toplu ulasimla normal hava sartlarinda 1 saat-kar ile yarim saati askin uzadi yol-)

Yok melek oldugumu asla iddia edemem. Kimse edemez.
Hele ki sinirlerimin cok yiprandigi dönemlerde kötü bir insana dönüşmüşümdür. Bu konu da ki yetistirilirken cektigim sıkıntıyı ben biliyorum maalesef. Keske böyle seylere asla muhatap olmasaydim.

Kötü konusmamislar maalesef kendi farkettiklerini sormuşlar nisanlima bu kiz niye böyle yüzü gülmez oldu zayifladi gitti iyice sıkıntısı ne diyerek..
Keske konusulmasa böyle seyler.
Normalde asla müdahale ettirmedim nisanlima yada bu kadar ayrintili asla sorunlarimi paylaşmadim ama paylasmasaydim o anda evden çıkıp gidecektim. Toplu ulasim yok vs yok karda kista.. o sakinleştirdi al beni birak deyince.

Normalde böyle bir yorum yapmam ama git, söyle nişanlına hızlandırın.
İstenmediğin dışlandığın bir ortamda kalma

Gece gece okudum çok üzüldüm uykum kaçtı ya. Allah yardımcınız olsun. Ablanız kaç yaşında

Anlamadıpım neden böyle yapıyorlar?Anlatımında eksik seyler var gibi.Babanın tavrı çok fazla bu yaşananlar için.

Bu kadar ileri derece olmasa da benzer sorunları yaşadım. Sabrettim ben gelinliğimle çıktım baba evimden ve annem destekti bana babamlaydı tek sorunum. Anneme hep gittiğim zaman kiymetli olacagim babam da da biliyorum ama degeri olmayacak bende dedim. Suan esimle cok mutluyum cok şükür. Stresten tümörüm bile olmuştu baba evimde ama şimdi o kadar iyiyim ki eser kalmadı çok şükür. Ve evet babamda cok kiymetlendim suan ama benim icin bir degeri yok, esimde pamuk gibi bir adam hatta nisanliyken senin nisanlinla olan diyalogun bir benzerini yasadik ayni davranis ile karşılaştım. O kadar benzettimki durumunu kendime. Sabret bir an önce nikah tarihini al düğün yapıp para harcamak yerine mutevazi bir ev kurun nikah yapıp gecin benden sana tavsiye.

Anlattıklarına çok üzüldüm.. Ama nişanlın iyi biri sanki.. Bende yeni evlendim 20 yaşındayım.. Ve şu hayatta anladığım bişey varsa oda şu ailen nasıl olursa olsun eşine bile kotu demiceksin. Sonra en ufak kavgada ailenden vuruyorlar adamı..

Evlatlık olma ihtimali var mı acaba? Ben evlatlık bile olsa bu kadar rezil şekilde kızına davranan aile görmedim.

Zeyno seninle bazen denk geliyoruz ,mantikli akilli kizsin,konularini okumadim bilmiyorum ki calisiyor musun paran pulun var mi vs? Tut kendine bir ev ve cik ordan. Sana da yazik. Evlenmek zorunda degilsin hemen, canin istediginde basarsın nikahi kime ne? Baslarim boyle eve de

Anlamadıpım neden böyle yapıyorlar?Anlatımında eksik seyler var gibi.Babanın tavrı çok fazla bu yaşananlar için.

Yok maalesef ki gercekten büyük seyler olsaydi anlardim biraz daha.
Halbuki bende yılların birikmisligi var küçük bir söz direk gözyaşı olarak dönüşüyor. Huzurlu bir aile iliskim hic olmadi.

Simdi param var ama bir ayin sonunda yok. Acilen is basvurumun kabul olmasi lazim rahat hareket edebilmek icin..

Zaten nişanlı kızsın. Yarın bir gün evleneceksin.. Evlenme tarihi ne zaman, yakın mı?
Eğer düzenli bir işin var ise ve paran da varsa o evden ayrılman senin ruh sağlığın için iyi olacak...
Eğer durumum yok çıkamam diyorsan da, ailenle iletişimini minimuma indir. Fazla yüz göz olma..
Hatta mümkünse evi otel gibi kullan, yatmadan yatmaya uğra eve..
Mümkünse de psikolojik destek al...

Nedense senin konunu okurken, bir anda kendimi gördüm.. benim ailem de eşimle evlenmemi istemezdi. Sürekli beni eşime kötülerlerdi. Bizim kız şöyle kötü, böyle beceriksiz, şöyle sakar diye.. Evlendik, baktım bizimkiler yine devam ediyorlar.. Aramayı sormayı kestim.. Evlerine bayramdan, bayrama el gibi gittim geldim.. Ne badireler, ne olaylar.. Sonra baktılar kızları elden uçuyor, geri adım attılar. Ama benim içim de hala aileme karşı kırgınlık var.. Yaptıklarını unutamıyorum. Ama kendim için affetmeyi denedim.. Kin, öfke, nefret çok güçlü duygular. kendi ruh sağlığım için aileme karşı daha ılımlı olmaya başladım.

Umarım ailenle aranızdaki sorunları en kısa zamanda çözersiniz..

Allah yardımcın olsun.
Çok üzülerek okudum.
Gidebiliyorsan eğer git hiç düşünme.
İnşallah hayırlısıyla iş başvurun kabul olur da rahatlarsın.

kusura bakma ama Allah böylelerine evlat vermesin ya. ruhsal problemleri olan insanlar birey yetiştirirken onlara ne kadar da zarar veriyorlar. Allah onları ıslah etsin.

nişanlın çok aklı başında birine benziyor. umarım sonrasında bi sıkıntı yaşamazsın. kaç kaçme bişey diyemiycem ama kesinlikle meslek sahibi ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…