Diğer konularınıza baktım ablanızı inanılmaz derecede kıskanıyorsunuz kaç kere onla ilgili konu açmışsınız hatta biriyle ciddi düşünerek çıkıyormuş onu da aşağılamışsınız. sınavım vardı diyorsunuz da akşama kadar sınav mı sürüyor ablanızla aynı anda nasıl giriyorsunuz eve akşam. sırf onla çıkmak evde olmuş olmamak için okula ders çalışmaya gitmişsiniz kar varsa evde çalışıp sınava yakın gidebilirdün ailen durup dururken sana kafayı neden taksın 4 kardeş bi seni mi sevmiyorlar saçma değil mi.
İki üçkere okudum döndüm durdum böyle bir aile olabileceğine inanmak istemedim, üstelik anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla meleksiniz ancak evin kül kedisi gibi olmuşsunuz bu kadar zulümü öz anne babanın yapıyor olması çok ilginç, hayır bu şahıslar ruh hastası olsalar öteki kardeş neden el bebek gül bebek?yok değiller peki size bu kin neden tamamen suçsuz olduğunuzu varsayalım...Ben sizi suçlamıyorum bu tür aileler var tabiki ancak bu düşmanlığın mutlaka bir sebebi var.. Ayrıca nişanlınızı keşke bu kadar özelinize müdahil etmeseydiniz iyiydi çünkü gün gelir önünüze sunar bu lafımı unutma!!haa ben düşüncemi dile getirdim birde konuyla çok alakasız belki ama şu resim çok itici çok özür diliyorum ama bana çok iğrelti geldi....
Yapar canim yapar. Insanin kendi babasi da annesi de cok rahat yapar. Biz dugunumuzde kimseden 5 kurus almadik da istemedik de. Kina gecesi icin 2 ayri sehirde de yer tutulmasin annemin evinde olsun kiz tarafinin kinasi dedim diye uzerime cam kirdi annem ve kardesim. Elimde gelinligim dugun gunu kuafore giderken annemden agza alinmayacak kufurler duydum ben. Onun nedeni de 1 gun once kinam yakildiktan sonra esimle ve ablamlarla yemege gitmemdi. Dugunum bile burnumdan geldi benim (ki ben ayri ev hatta ayri sehirde yasiyordum)
Imkanin varsa evini ayir, sadece tavsiyem annen ya da baban ne kadar kotuluk de yapsalar kv nin ya da nisanlinin onlar hakkinda kotu konusmasina izin verme, ilerde abartip canini sıkabilirler.
Dugun tarihin belli mi bilmiyorum sen ayarlamalarini yaparsin gerekli zamanlarda ararsin baktin orali olmuyorlar davetiye yollarsin gelen gelir gelmeyenin keyfi bilir..
Anlamadıpım neden böyle yapıyorlar?Anlatımında eksik seyler var gibi.Babanın tavrı çok fazla bu yaşananlar için.
Zeyno seninle bazen denk geliyoruz ,mantikli akilli kizsin,konularini okumadim bilmiyorum ki calisiyor musun paran pulun var mi vs? Tut kendine bir ev ve cik ordan. Sana da yazik. Evlenmek zorunda degilsin hemen, canin istediginde basarsın nikahi kime ne? Baslarim boyle eve de
İnsallah olur,uzme canini. Sartlari olgunlastirir cikarsin evdenSimdi param var ama bir ayin sonunda yok. Acilen is basvurumun kabul olmasi lazim rahat hareket edebilmek icin..
Insallah darkcim..İnsallah olur,uzme canini. Sartlari olgunlastirir cikarsin evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?