- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Artik eskisi gibi degil hicbirsey evlat sahibi olmakta oyle istedigin anda olmuyor. Bircok insan ayni skintilari yasiyor sinavimiz deyip sabrediyoruz ne olur uzmeyin kendinizi vardir bir zamani elbet olacak . Melekleriniz cennette sefaatciniz olacak annem babam olmadan cennete girmem diyecek dusunsenize sizi bekleyecekler cennet kapisinda . Kalbinizi daraltmayin sirtinizi Allaha dayayin tasa yosun tutturan rabbim birgun bizleride anne yapacak . Dua edecegim sizede Allah gonlunuze gore versin.
Canım benim üzülme vardır mutlaka bir hayır. Bak hamile kalabilmek bile güzel birşeye işaret. Inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeklerini kucağına alırsın.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Böyle teselli mi olur?Ben; "tüpleri bağlatma", Samantha; "anne olmak cesaret gerektiren bir şey insanin kendi hayatını kendi eliyle bitirmesi gibi, sonucta artik sadece cocuk icin ugrasiyorsun" ve sen Gulgonca 86; "anne olmak istiyorum"...
Farklılıklarımız zenginliğimizdir.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir evladın olur.
Yaşın kaç?
Umudunu hiçbir zaman kaybetme, bazen tam umudum bitti dediğin anda güneş açar belki senin de güneşinin açma zamanı gelmiştir.
Hayat cok zor,insanlar acimasiz dahada zorlastiriyor,halden anlamiyorlar,icim yaniyor da yaniyor,kimse merhem olamiyor,bir tek rabbime sigindim,hep dua ediyorum agliyorum ne olur rabbim benimde yuzumu guldur,bende evladigimi kucagima alayim opuyim kokluyum,bu benim cocugum diyim,babamin kucagina o cok istiyip bekledigi torununu vereyim diyorum,birde benim gibi istiyenleride unutmuyorum...
Canım senin kötü olmanla ne alakası var? Allah aşkına herkesin bi sınavı var bu hayatta kimi eşinden kimi fakirlikten kimi hastalıktan.Benim en yakın arkadaşımın 9 sene olmadı ama kızın ağzından bir kelime isyan eden söz duymadık, ama 9 senenin sonunda ikizleri oldu simdi kocaman oldular.Her sabrın sonunda vardır bi mükafat emin ol .Canım Allah lütuf etsin erken yollasın inşallah mükafatını(Amin) Sıkma canını lütfen arkadaşım .Allah Kerim'dir Bütün kalbimle dua ediyorum şimdi sana eğer Rabbim benim gibi aciz bir kulun duasını kabul buyurursa çok sevinirim.Seni bütün duygularımla kucaklıyorum canım6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Canım benim üzülme vardır mutlaka bir hayır. Bak hamile kalabilmek bile güzel birşeye işaret. Inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeklerini kucağına alırsın.
Gülcüm yaşın daha genç daha bu yaşta yeni karar veriyorlar. Vakti zamanı bellidir kokusunu içine çekmen için. Seninle birlikte etrafındakilerde zorlaştırıyor maalesef senin bir imtihanında bu.Hayat cok zor,insanlar acimasiz dahada zorlastiriyor,halden anlamiyorlar,icim yaniyor da yaniyor,kimse merhem olamiyor,bir tek rabbime sigindim,hep dua ediyorum agliyorum ne olur rabbim benimde yuzumu guldur,bende evladigimi kucagima alayim opuyim kokluyum,bu benim cocugum diyim,babamin kucagina o cok istiyip bekledigi torununu vereyim diyorum,birde benim gibi istiyenleride unutmuyorum...
Canım senin kötü olmanla be alakası vae Allah aşkına herkesin bi sınavı var bu hayatta kimi eşinden kimi fakirlikten kimi hastalıktan benim en yakın arkadaşımın 9 sene olmadı ama kızın ağzından bir kelime isyan eden söz duymadık ama 9 senenin sonunda ikizleri oldu simdi kocaman oldular her sabrin sabrın sonunda vardır bi mükafat emin ol canım Allah lütuf etsin erken yollasın inşallah mükafatını(Amin?) Sıkma canını lütfen arkadaşım Allah Kerim dir Bütün kalbimle dua ediyorum şimdi sana eğer Rabbim benim gibi aciz bir kulun duasını kabul buyurursa çok sevinirim.Seni bütün duygularımla kucaklıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?