- Konu Sahibi Gulgonca86
-
sana seni koklayarak sarılmak istiyorum.Allah razi olsun
derdi veren rabbim dermanini da verir elbet
mevlam neylerse guzel eyler ..
Inna lillahi ve inna ileyhi raciun...
rabbim sağlık versin tüp bebekle mi oldularCok sukur benimde oldu hemde ikizlerim, iki tane oglusum oldu sukurler olsun.. Darisi isteyen herkese InsaAllah
Allah razi olsunsana seni koklayarak sarılmak istiyorum.
rabbim metanetini arttırsın
Allah kullarindan daha merhametlidir ....insanın acısı yetmiyormuş gibi bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. ..
banada çok kişi dedi...
ay kız bir beceremedin hala bir çocuğun bile yok... Kadın kendinin 3 çocuğu var. ..
Ayyy baksana ne tatlı diyip bebeği kucağında hoplatan arkadaş ve aynı anda soruyor Ayyy hiçmi heveslenmiyorsun kizzz. ...
ay ISSIZZ da bitane doğuran a kadar ben 3 tane yaparım diyen o kadın. ..
acıyor içim kalbim çok acıyor. .
bağırmak istiyorum artık. ..
YETER BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR RAHAT BIRAKIN ARTIK BENİ...
demek istiyorum diyemiyorum allahım sen büyüksün. .
Ben de 6 yıllık evliyim 4 kez düşük yaptım ara ara bana da böyle buhranlar basar , Allah hayırlı evlat versin derim hep , imtihanımız buymus napalım , herkesin çocuğu olacak diye bişey yok. Allah saglik versin napalım yani daha.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Kötü biri olmanla ne ilgisi var. Keşke öyle olsaydı. Kötüler çocuk yapamasaydı. O masumlarda zarar görmezdi.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Kız goncagul ağlattın beni ortada bişey yokken darısı başıma inşallahCok sukur benimde oldu hemde ikizlerim, iki tane oglusum oldu sukurler olsun.. Darisi isteyen herkese InsaAllah
Allah kullarindan daha merhametlidir
Kimse çocuğum var diye övünmesin. Onlar da emanet, ana babalarına. Komşum gencecik oğlunu yitirdi. Feryatlar içinde toprağa verdi. Evlatları için şükretsinler, ama böbürlenmek çok fena. Kimse kimsenin ahını almamalı. Verende Allah Alanda.
Allah sabredenlerin yanindadir la tahzen ne guzel demis yuce mevlana rabbim ayaklarini aldiysa belki kanat verecegi icindir... la tahzen kardesim...Konu Sahibi ne durumda bilmiyoruz ama ben hala beklemedeyim bazen umutlu bazen umutsuz geçip gidiyor günler vardır bi zamanı. .
hayırlısı olsun diyorum bitek. .
eskiden çok ağlardım şimdi alıştım..
kendimi rahat bıraktım çünkü elimden hiç bişey gelmiyor allah ol derse olacak inşallah. ..
Merhaba bu genlerin tespiti için hangi testler yapıldı bebeklerin anne karnındayken gelişimleri haftalarına göre uyumlu muydu ?geçmiş olsun. ablam da böyleydi.yıllarca hamile bile kalamadı.sonra 1-2-3-7-9- aylıkken hep öldü çocukları karnında.yada düştü.genleri bozukmuş.13 ve 14. kromozomları yapışıkmış.özürlü çocuklar yaşamıyormuş.biz bunu bir tesadüf eseri öğrendik.çok zor ve pahalı tedaviler gördü.8-9 yıl çocuğu olmadı.
kızı şimdi 12 yaşında.sonra yine çocuğu olmadı.uğraştı v.s....ikinciye 5 aylık hamile.
her şeyin vakti zamanı var.hiçbir şey vaktinden önce olmaz.Allah çocuğu sizin kaderinize hangi vakitte yazdıysa, anca o vakitte kavuşursunuz.sabredin dua edin
Rabbim yar ve yardimciniz olsun neden varmiydi kayiplarinizda ve kac ayliklardi kaybettiginizdeArkadaşlar yaşnız değilsiniz çok zor bunlar acılar bende hem oğluumu hem kızımı kaybettim.onlarla birlikte bütün hayaller umutlarda gitti.onlar giderken öyle bir yere düştüm ki hala çıkamıyorum.
yanlış anlama ama hayatın tadını çıkar yaşa derim sana...her çocuk bir ömür törpüsüdür...bebekken iyide bunlar sonra büyüyor bir canavar oluyorlar...6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?