EVLATSİZLİK!!!

Allah yapar kullar şaşar,herseyin bir zamanı var sabır acıdır ama meyvesi tatlıdir
Bir tanıdığımiz 17 yıl sonra anne oldu hemde doğal yollardan.Allah isteyen herkese tattirsin kimsenin kucagini boş birakmasin
Meryem süresini okuyun sık sık faydasını görürsünuz inşallah

Allah kullarindan daha merhametlidir ....

Ben de 6 yıllık evliyim 4 kez düşük yaptım ara ara bana da böyle buhranlar basar , Allah hayırlı evlat versin derim hep , imtihanımız buymus napalım , herkesin çocuğu olacak diye bişey yok. Allah saglik versin napalım yani daha.

Kötü biri olmanla ne ilgisi var. Keşke öyle olsaydı. Kötüler çocuk yapamasaydı. O masumlarda zarar görmezdi.

Üzülme canım. Sonuçta hamile kalabiliyorsun. Yine olur, sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bütün konsantrasyonunu çıcuğa verme. Başka şeylerle uğraş. Bazan üzerine düşüp stres yapmamak daha olumlu sonuç verir.

Benim de 3 yıldan sonra oldu.çok zor süreçler yaşadım .fsh yükseliyor du halbuki bekarken reglim çok duenliydi.çok ağladım çok yandım millete baktıkça ağladım kimseye hissettirmeden hıçkıra hıçkıra ağladım.aşılama yaptırdım sonra tüp bebek .tutmadı .ikinci tüp bebek yaptıracağım ay normal yoldan hamile kaldığımı öğrendim.eşimle ben havalara uçtuk.tüm ailemiz çok sevindi.şimdi hemen hergun Rabbime şükrediyorum.o gözyaşlarım sevince dönüştü.Elhamdülillah.sakın umudunuzu kaybetmeyin.sebeplere yapisin yani tedavinizi olun kendiniz eşiniz doğal beslenin ve Rabbimize siginin bol dua edin.

Konu Sahibi ne durumda bilmiyoruz ama ben hala beklemedeyim bazen umutlu bazen umutsuz geçip gidiyor günler vardır bi zamanı. .
hayırlısı olsun diyorum bitek. .
eskiden çok ağlardım şimdi alıştım..
kendimi rahat bıraktım çünkü elimden hiç bişey gelmiyor allah ol derse olacak inşallah. ..

Allah sabredenlerin yanindadir la tahzen ne guzel demis yuce mevlana rabbim ayaklarini aldiysa belki kanat verecegi icindir... la tahzen kardesim...

Merhaba bu genlerin tespiti için hangi testler yapıldı bebeklerin anne karnındayken gelişimleri haftalarına göre uyumlu muydu ?

Arkadaşlar yaşnız değilsiniz çok zor bunlar acılar bende hem oğluumu hem kızımı kaybettim.onlarla birlikte bütün hayaller umutlarda gitti.onlar giderken öyle bir yere düştüm ki hala çıkamıyorum.

Rabbim yar ve yardimciniz olsun neden varmiydi kayiplarinizda ve kac ayliklardi kaybettiginizde
simdi nasilsiniz ? Rabbim cok buyuk sabirlar versin imtihanlarimiz cok agir ;(

Konuyu okudum çok agladim.Ama konu sahibinin profiline baktım ve sanırım ikiz ogluşlari olmuş ne kadar çok sevindim çok çok çok çok...

Allah'ım isteyen herkese içi sıra da bana da nasip etsin hayırlısıyla hayırlı zamanda inşallah..

yanlış anlama ama hayatın tadını çıkar yaşa derim sana...her çocuk bir ömür törpüsüdür...bebekken iyide bunlar sonra büyüyor bir canavar oluyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…