- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Allah yardımcın olsun,bebeklerine allah rahmet eylesin. birgün kucağına bebeğini alacağına inanıyorum. merak etme sende anne olacaksın. en azından hamile kalabiliyorsun bu önemli. yine olur yine hissedersin bebeğini karnında inanıyorum. Allah sana bunu nasip edecek. isteyen herkese nasip etsin. inşallahHayat cok zor,insanlar acimasiz dahada zorlastiriyor,halden anlamiyorlar,icim yaniyor da yaniyor,kimse merhem olamiyor,bir tek rabbime sigindim,hep dua ediyorum agliyorum ne olur rabbim benimde yuzumu guldur,bende evladigimi kucagima alayim opuyim kokluyum,bu benim cocugum diyim,babamin kucagina o cok istiyip bekledigi torununu vereyim diyorum,birde benim gibi istiyenleride unutmuyorum...
güzel dualar etmek lazım.ben çocuk istemezdim ama yine de derdim ki ''Allahım evlat da nimet, beni nimetinden mahrum bırakma....versen de sahibi sensin, vermesen de sahibi sensin, bana evlat emanet ver.Çiçeklere, ağaçlara, hayvanlara, balıklara yavru veren Rabbim, bana da ver...Senin çoğalın emrini yerine getirebilmem için evlat ver, benden eşimden ailemden esirgeme.Sen ki dileyen yok mu vereyim diyen, her şeye gücü yeten Allahsın.Ben diledim sen de ver ya Rabbim.Verdiğin evlat senden hiçbir şey eksiltmez.Ben onu senden çok sevmem''...konuşun yani.
Ahh bitanem yapma lütfen bende 2 evladımı kaybettim sonra çocuğum olmadı bilirim bu duyguları ben istedikce olmadı en sonu Rabbim senden gelene razıyım demekki olmayacak kabulum dedim ve düşünmeyi bıraktım ama bunu bütün kalbimle söyledim Rabbimin yazısına razı oldum inanin o ay hamile kaldim ve Rabbim bana 2 evlat verdi çok şükür. Sabır ve teslimiyet arkadaşım inan bu ....A
Allah razi olsun canim aminnn..
Bende olmayan arkadaslarima dua ettim hamileyken onlarda hamile kaldi dogurdu,bense kaybettimm..
İsyan etmiyorum,sadece rabbime gozyasi dokuyorum suandada oldugu gibi,dayanmiyo yuregim,oyle buyuk aciki simsiyah olan saclarim biranda beyazladi.
Allah yardımcın olsun,bebeklerine allah rahmet eylesin. birgün kucağına bebeğini alacağına inanıyorum. merak etme sende anne olacaksın. en azından hamile kalabiliyorsun bu önemli. yine olur yine hissedersin bebeğini karnında inanıyorum. Allah sana bunu nasip edecek. isteyen herkese nasip etsin. inşallah
Bende konu actım bakılmayan zulm gören 3 kucuk cocuk hakkında.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Ahh bitanem yapma lütfen bende 2 evladımı kaybettim sonra çocuğum olmadı bilirim bu duyguları ben istedikce olmadı en sonu Rabbim senden gelene razıyım demekki olmayacak kabulum dedim ve düşünmeyi bıraktım ama bunu bütün kalbimle söyledim Rabbimin yazısına razı oldum inanin o ay hamile kaldim ve Rabbim bana 2 evlat verdi çok şükür. Sabır ve teslimiyet arkadaşım inan bu ....
Bende konu actım bakılmayan zulm gören 3 kucuk cocuk hakkında.
İçim parcalanıyor kimse bakmıyor ve yurda bırakılacaklar. Yazık sizde cocuk hasretıyle yanıp tutusuyorsunuz, bu cocukların akrabaları ıse neyse..
Anne babaysa ayrı ayrı evlenmışler cpcuklar ortada perışan
Nasil dusunmeyi cikarabildiniz aklinizdan,benim biran bile cikmiyor gozumu acar acmaz aklimda mutsuz kalkiyorum yataktan tum gunde oyle.
Gittim masaja yazıldım sabah kalkar kalkmaz oraya gidiyordum sonra rahatliyordum bide bu siteyi hep okuyordum çocuk yapmak isteyenlerin topigini daha çok üzülüyordum okumadım bıraktım bütün hamilelik ve ovulasyon testlerini attım. Hamile kalinca kadın dr.gittigimde anlattım olanları doğru olanı yapmışsın beyin ne kadar çok düşünüp kendini kasarsa yumurtalama olmaz dedi stresten olmaz dedi.Nasil dusunmeyi cikarabildiniz aklinizdan,benim biran bile cikmiyor gozumu acar acmaz aklimda mutsuz kalkiyorum yataktan tum gunde oyle.
Yer söylemek istemiyorum, o vijdansızlar belki görür. Yüzlerini bile görmek istemiyorum özelden atarım istersenız.Nerde cocuklar?
Rabbim sana nasip etsin canım ve isteyen layıkıyla bakacak olan herkese inşallahBende aynı durumdayım.iki Bebek kaybım var.hala bi evladım yok.yaşıtlarım ikinciyi doğurdu.sözün bittiği yerdeyim.yapacak bişey yok zaten artık beklemiyormda.
Yer söylemek istemiyorum, o vijdansızlar belki görür. Yüzlerini bile görmek istemiyorum özelden atarım istersenız.
Sizlere insan olarak tavsiyem çocuk sahibi olmak için ugrasın bu duygudan asla eksik kalmayın, ama lutfen gıdıp devlet kurumlarından en azından koruyucu aıle olmak için basvurun bir yetımle bu sevgınızı hasretınız paylasın ınanın ozaman belki bu meleklerın hatrına allahta sıze cocuk verecektır,
kusura bakmayın su anda uzuntumden aglıyorum belkıde ısınıze karısıyorum kızmayın
Inanın yasadıklarını gorunce ıcım yanıyor, simdı yurtlarda kalıcaklar ve zerre kadar anne baba hıckımseden sevgı gormeden, tam tersı ezıyet goren cocukları yurda atıyorlar
Sız bu gıbı cocuklara bır kapısınız bu cocuklara yardımcı olun en azından evlat edınmezsenız bıle koruyucu aıle olabılırsınız. Bırde bunu dusunun.
Gittim masaja yazıldım sabah kalkar kalkmaz oraya gidiyordum sonra rahatliyordum bide bu siteyi hep okuyordum çocuk yapmak isteyenlerin topigini daha çok üzülüyordum okumadım bıraktım bütün hamilelik ve ovulasyon testlerini attım. Hamile kalinca kadın dr.gittigimde anlattım olanları doğru olanı yapmışsın beyin ne kadar çok düşünüp kendini kasarsa yumurtalama olmaz dedi stresten olmaz dedi.
Benim arkadaşın eşinde de problem vardı doktorlar yüzde sıfır şans dediler Allahin hikmeti işte oldu ikizleriBenim esimde problem var malesef((
6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Allah sabır versin ve yardımcın olsun insallah. Ama bu gibi şeyler psikolojik sende yeniden hamile kalsam çocuğum dünyaya gelir mi diye bi düşünce var. Bu tarz olumsuzluklari at kenara canım. Demekki vakti zamanı değil. Doğru zamanda hayırlısıyla hayırlı bi evlatla kucağın dolar inşallah.
Anloyorum allah sızede cocuk versın insallah en kısa sürede. Fakat bu surede bu kadar sevgı dolusunuz ya bunu bır cocukla paylasın çok çok ihtiyacları var, koruyucu ailelıgıde kendınıze guvenıyorsanız dusununBundan 1 yil once evlat edinmek icin basvurduk,2 aylik hazirlik surecinden gectik,olumlu dendi siraya alinmayi beklerken bir yazi geldi evine 30 yasini doldurmadigim icin dosyaniz iptal edildi dendi o kadar uzulmustumki,sonra hamile kaldim sonrasi malum,daha yeni 30a girdim.
Bu durum size verilen bir ceza değil. Bu fikirden vazgeçin. Elbet vardır Rabbim in bir bildiği, belki ilerde olacaktır yada hayırlısı budur . Doğuranların hepside koşulsuz mutlu değil. Onlara da sorsanız, eşten, işten ,ordan, burdan birsürü dert sayarlar.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Amin insaAlkah,3 tane donmus embriyom daha var,rabbim 1 tane eli ayagi duzgun ,akil sagligi ruh sagligi yerinde hayirli bir evlat verir insaAllah..amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?