- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Rabbime sığın en güzeli. Ve inançlı ol çocuğun olacağı konusunda. Eeee ne demişler inanç başladığında endişe biter :)
Dualarım seninle bir de ben nazara hasete gerçekten inanırım. Hamile olduğunuz zaman bunu belirli bir süre hatta bebek dogana kadar anlatmayin kimseye. Mutluluğunu esin ve sen yasa. İnşallah Rabbim hayırlısıyla noksansiz herseyi tam hayırlı bi evlat verir. O 3 embriyonun 1i değil 3 de sana can olsun.
Anloyorum allah sızede cocuk versın insallah en kısa sürede. Fakat bu surede bu kadar sevgı dolusunuz ya bunu bır cocukla paylasın çok çok ihtiyacları var, koruyucu ailelıgıde kendınıze guvenıyorsanız dusunun
Rabbım kucagınızı boş bırakmasın.
Bende inaniyorum ve nazardan olabilme ihtimalide cok yuksek,cocugumuz olmadi 6 senede,es dost akraba biliyordu,hamile kaldim birde ikiz herkesin gizu ustumdeydi,gelip ara arabakarlardi karnim buyumusmu diye.
Kardesim bu dunya zaten inananlar icin bi imtihan yeri.Kiminin esi iyi olmaz kimi evlenemez kiminin cocugu olmaz kimi evladiyla imtihan olur.Sikıntısız bisey yok.Bak kendimden bahsediyim.Evlendim cok zorluklar cektim.3. ayimda hamileydim bi senem dolmadan evliligimde yani dogum yaptim.Bi senelik evliyken 60 yadinda hissediyodum kendimi.Cocugum cok zor bi cocukdu her anim aglamakla geciyodu.Hic susmayan surekli aglayan uyumayan ve beni emmeyen bi bebek.Ve etraftaki insanlarin tepkileri.Yok sen emziremedin senin cocugun sana bagli olmaz.Bizimki memeye cok duskunde daha neler neler.Yani evlad olsa baska bi derdin olur.Hayirlisini iste.Demekki zamani gelmemis.Bi tanidigim 5 defa dusuk yapti ve 9 yillik evliyken evlad nasip oldu sonra ayni sene tekrar hamile kalip 2. dogurdu.RABBim ol der ve hersey olur sen inancini kaybetme.Doktorlarida cok dinleme.Onlar cok olumsuz konusurlar.Ins kaybettigini sandigin evlatlarin cennette yaninda olcaklar6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
ne yazıkki bende bebeğimi kaybettim ölü doğum yaptım ve yüzüne bile bakamadım. hemşireler göstermek istediler ama bakamadım. onun üstüne 3 düşük yaptım. bende senin gibi hergün sorguladım ama kısmet bu allah isterse herşey olur ve bir bildiği vardır diyorum. herşeyin hayırlısı allahtan. allah sanada ,banada ,bizim gibi olan herkese sabır versin.6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Allahim yar ve yardimcin olsun... sabir ve dua diliyorum sana...6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
ben 32 yaşındayım evli değilim, hamile kalabiliyor muyum bilmiyorum30 a girdim 1 ay once canim,insaAllahhh
Bende bebeklerimi kaybettim ikizlerdi. O kadar acı ki. Benden önce doğum yapan sözde samimi bir arkadaşım gözüme gözüme sokuyo bebeğini. Asla kıskanmıyorum. Ama evladıyla şımarıp benim acımlada beslenmesi zoruma gidenHayat cok zor,insanlar acimasiz dahada zorlastiriyor,halden anlamiyorlar,icim yaniyor da yaniyor,kimse merhem olamiyor,bir tek rabbime sigindim,hep dua ediyorum agliyorum ne olur rabbim benimde yuzumu guldur,bende evladigimi kucagima alayim opuyim kokluyum,bu benim cocugum diyim,babamin kucagina o cok istiyip bekledigi torununu vereyim diyorum,birde benim gibi istiyenleride unutmuyorum...
Allah razı olsun Can'ım AminRabbim sana nasip etsin canım ve isteyen layıkıyla bakacak olan herkese inşallah
6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?