- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
arkadaşım asla isyan etmeyin niye olmuyo diye. bende 3 kez düşük yaptım biri ikizlerimdi. 5 yıllık evliyim benimle beraber evlenenler 2. doğumunu yaptılar bende heves ediyorum ama asla vazgeçmiyorum şidi tüp bebek deniyorum yeni başladım. ve yumurta sayım çok azmış doktorum tüp bebek tutmazsa asla vazgeçme yumurta sayın gittikçe azalıyo belki bir daha çocuk sahibi olma şansın olmayabilir tekrar dene dedi. sizde vazgeçmeyin. bi tanıdığım 9 düşüğün ardından kucağına bebeğini aldı. herşey Allah'tan sadece dua edelim
6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
6 yil oldu bir evladim yok,benim de derdim bu,1 dusuk yaptim,1 erken dogum yaptim 21 haftalik ikiz ,tup bebekti ikside,cok aci cekiyorum,benimle hamile olanlar hepsi dogurdu aldi kucaklarina bense kara topraga verdim yan yana kuzularimi opemeden koklayamadan,kadermidir,imtihanmidir,acaba kotu birimiyim bundan mi basima bu sikinti geldi,aklim surekli mesgul,bi yardim edin bir akil verin ne olur
Ama bizler gibi evlat acısı çeken insanlara nispet yapıyolar o bebek sahibi olanlar. Allah herkesin evladını bağışlasın ama arayıpta oğluşumu emziriyorum denmesi oğlunun resimlerini göndermeler bilmem ne. Bunlar benim zoruma gidiyor. Ben daha yeni kaybetmişim bebeğimi. Başkalarının acılarıyla beslenen insanlardan nefret ediyorumcnm sabret dua et herkesn var bı ımthanı. o bebek sahıbı olanlarn hepsı cokmu mtlu sanıyorsun... ımnn saggnda kımınnn huzuru yok. kımınn esı aldatıyor ımı aıleden cekıyor.. kımnnde ewladı hayrısz cıkıyr........ kısacasııı kmsenn dort dortlk bı hytı yok.. dua et ve rabbıne bırk....
Canım evet o tipler her an her yerde. Koca göbüşlerini gözümüze sokarcasına fotoğraf paylaşanlar var. Bir de bebeklerinin uyumadığından, işlerinin yetişmediğinden, kocası üstüne Ceket atsa hamile kalabilecek kadar doğurgan olduğundan bahseden sözde arkadaşlar var...Ama bizler gibi evlat acısı çeken insanlara nispet yapıyolar o bebek sahibi olanlar. Allah herkesin evladını bağışlasın ama arayıpta oğluşumu emziriyorum denmesi oğlunun resimlerini göndermeler bilmem ne. Bunlar benim zoruma gidiyor. Ben daha yeni kaybetmişim bebeğimi. Başkalarının acılarıyla beslenen insanlardan nefret ediyorum
Ama bizler gibi evlat acısı çeken insanlara nispet yapıyolar o bebek sahibi olanlar. Allah herkesin evladını bağışlasın ama arayıpta oğluşumu emziriyorum denmesi oğlunun resimlerini göndermeler bilmem ne. Bunlar benim zoruma gidiyor. Ben daha yeni kaybetmişim bebeğimi. Başkalarının acılarıyla beslenen insanlardan nefret ediyorum
Bilmiyolar ki o bebeği veren Allah dilerse almasını da bilir. Bu kadar şımarıklığa gerek yok. Yine diyorum Allah herkesin evladını bağışlasın ama bebeğiyle nispet yapanları canımı acıtmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum!!!Ayni fikirdeyim,ben bebeklerimi kaybettim hastaneden geldim,gorumcem bebegiyle bassaglina gelmis kv bebegi sanki hic gormemis gibi bir seviyor,oglumoglum yavrum aglama krizine girdim gectim mutvaga esim geldi soyledi annesine napiyosun ya, kiz yeni bebeklerini kaybetti biraz yavas ne bagiriyosun demis oda bir surat asti gormeniz lazim,hic mi insan dusunmez,illaki sendemi yasa diyim benim yasadigimi.
Bilmiyolar ki o bebeği veren Allah dilerse almasını da bilir. Bu kadar şımarıklığa gerek yok. Yine diyorum Allah herkesin evladını bağışlasın ama bebeğiyle nispet yapanları canımı acıtmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum!!!
Üzülme demiyeceğim mümkün değil üzülmemek. Elden gelen tek şey şu dualarına amin demek. Bu kadar insan okudu , kim bilir kaç kişi amin dedi. Allah iyi kullarının hürmetini birimizinkini kabul eder inşallah.Hayat cok zor,insanlar acimasiz dahada zorlastiriyor,halden anlamiyorlar,icim yaniyor da yaniyor,kimse merhem olamiyor,bir tek rabbime sigindim,hep dua ediyorum agliyorum ne olur rabbim benimde yuzumu guldur,bende evladigimi kucagima alayim opuyim kokluyum,bu benim cocugum diyim,babamin kucagina o cok istiyip bekledigi torununu vereyim diyorum,birde benim gibi istiyenleride unutmuyorum...
Amin canim amin,Allahim sizlerin duasi hurmetine kabul eder insaAllah.Üzülme demiyeceğim mümkün değil üzülmemek. Elden gelen tek şey şu dualarına amin demek. Bu kadar insan okudu , kim bilir kaç kişi amin dedi. Allah iyi kullarının hürmetini birimizinkini kabul eder inşallah.
Amin insaAllah okadar yaklasmistimki kizlarima 6.ayimda kaybettim,dogurdum yasamadilar,ne hayallerle ne umutlarla bekledim olmadi(
Hamile haberimi aldigimda hastanede bagira bagira aglamistim..
Amin insaAllah okadar yaklasmistimki kizlarima 6.ayimda kaybettim,dogurdum yasamadilar,ne hayallerle ne umutlarla bekledim olmadi(
Hamile haberimi aldigimda hastanede bagira bagira aglamistim..
Bilmiyolar ki o bebeği veren Allah dilerse almasını da bilir. Bu kadar şımarıklığa gerek yok. Yine diyorum Allah herkesin evladını bağışlasın ama bebeğiyle nispet yapanları canımı acıtmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum!!!
insanın acısı yetmiyormuş gibi bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. ..
banada çok kişi dedi...
ay kız bir beceremedin hala bir çocuğun bile yok... Kadın kendinin 3 çocuğu var. ..
Ayyy baksana ne tatlı diyip bebeği kucağında hoplatan arkadaş ve aynı anda soruyor Ayyy hiçmi heveslenmiyorsun kizzz. ...
ay ISSIZZ da bitane doğuran a kadar ben 3 tane yaparım diyen o kadın. ..
acıyor içim kalbim çok acıyor. .
bağırmak istiyorum artık. ..
YETER BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR RAHAT BIRAKIN ARTIK BENİ...
demek istiyorum diyemiyorum allahım sen büyüksün. .[/QUOTE
Evlatda malmülkte emanettir bize. Hiç bişeyin sahibi biz değiliz. Aslında bilseler o övünüp durdukları nispet yaptıkları evlatlar kendilerinin değil Allahın. Allah dilerse bir anda yok ediverir ve geri getirmeye de güçleri yetmez. Ben Allaha havale ettim öyle diyen zavallıcıkları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?