EVLATSİZLİK!!!

Ümitsizlik yok bende 6 yil sonra kavustum darisi da sana canim stres yapmayın herşey kafada bitiyor ve duaaaaaa

cnm sabret dua et herkesn var bı ımthanı. o bebek sahıbı olanlarn hepsı cokmu mtlu sanıyorsun... ımnn saggnda kımınnn huzuru yok. kımınn esı aldatıyor ımı aıleden cekıyor.. kımnnde ewladı hayrısz cıkıyr........ kısacasııı kmsenn dort dortlk bı hytı yok.. dua et ve rabbıne bırk....

Çok geçmiş olsun.. Allah tan yürekten diliyorum en kısa zamanda inşallah sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsiniz.. ben anne değilim ama sanırım güzel bir duygudur isteyen herkese nasip etsin Rabbim.. Bir gün onu kucağınıza aldığınızda tüm bu acılarınız geçecek inanın, dualarınızı edin her şeyin hayırlısı deyin gerisini zamana ve Allah'a bırakın..

İnşallah Allah'ın izniyle tez vakitte hamile kalır sağlıkla bebeğinizi kucağına alırsınız.
Bu olayın sizin kötü bir insan olmanızla ilgisi yok. Malesef insan olmayı bile beceremeyenler hamile kalıp doğurup bir kenara atıyor. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz. Herkesin sınavı farklı bu hayatta.

Benim de ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı. Biraz da olsa ne hissettiğinizi anlıyorum. Sabretmeye devam. Allah sizi de bir bebekle ödüllendirsin inşallah.

Ama bizler gibi evlat acısı çeken insanlara nispet yapıyolar o bebek sahibi olanlar. Allah herkesin evladını bağışlasın ama arayıpta oğluşumu emziriyorum denmesi oğlunun resimlerini göndermeler bilmem ne. Bunlar benim zoruma gidiyor. Ben daha yeni kaybetmişim bebeğimi. Başkalarının acılarıyla beslenen insanlardan nefret ediyorum

Benim de yaşayan bir evladım yok... 5 yıl oldu evleneli. Düşüklerim , bir de cennette oğlum var. Beni seven, biraz tripli de olsa iyi anlaştığım bir kocam var. Sağlıklı ailem, ben doğurmuşum gibi sevdiğim yeğenlerim var. Ben doğurmasam da yüzlerce -belki de binlerce oldu- çocuklarım var. 3 numara miyop da olsa iki gözüm, yürümemi sağlayan tipsiz ayaklarım var. Daha neler nelerim var çok şükür... Ama doktorların da henüz çözemediği bir problemim var ki o da rahmim. Henüz, 9 ay boyunca bir bebeği rahmimde büyütemedim. Bekledim, umdum, buldum..ama kaybettim... Ama ümidimi kesmiyorum Allahtan. Çünkü O, bana bunları yaşattıysa vardır bir bildiği. Bebiş diye üzülürken hayatı kaçırmayalım. Allah inşallah en hayırlı zamanda bizlere de nasip eder sağlıklı ve hayırlı evlatlar.

Canım evet o tipler her an her yerde. Koca göbüşlerini gözümüze sokarcasına fotoğraf paylaşanlar var. Bir de bebeklerinin uyumadığından, işlerinin yetişmediğinden, kocası üstüne Ceket atsa hamile kalabilecek kadar doğurgan olduğundan bahseden sözde arkadaşlar var...

Ayni fikirdeyim,ben bebeklerimi kaybettim hastaneden geldim,gorumcem bebegiyle bassaglina gelmis kv bebegi sanki hic gormemis gibi bir seviyor,oglumoglum yavrum aglama krizine girdim gectim mutvaga esim geldi soyledi annesine napiyosun ya, kiz yeni bebeklerini kaybetti biraz yavas ne bagiriyosun demis oda bir surat asti gormeniz lazim,hic mi insan dusunmez,illaki sendemi yasa diyim benim yasadigimi.

Bilmiyolar ki o bebeği veren Allah dilerse almasını da bilir. Bu kadar şımarıklığa gerek yok. Yine diyorum Allah herkesin evladını bağışlasın ama bebeğiyle nispet yapanları canımı acıtmaya çalışanları da Allaha havale ediyorum!!!

Aynen bende

Üzülme demiyeceğim mümkün değil üzülmemek. Elden gelen tek şey şu dualarına amin demek. Bu kadar insan okudu , kim bilir kaç kişi amin dedi. Allah iyi kullarının hürmetini birimizinkini kabul eder inşallah.

Herşeyde vardır bir hayır, belkide evladının olması senin için hayırlı değil, ne deniyor, "Sizin hayır gördüğünüzde şer, şer gördüğünüzde bir hayır olabilir, bunu siz bilemezsiniz"...Evlat sahibi olupta, yavrusu hasta olanlar var, her gün hastane hastane dolaşıp şifa arıyorlar, yavruları gün be gün eriyor...ya da ne biliyim hayırsız evlat olup ta çalan çırpan öldüren, anasını babasını yok sayanlar oluyor...nice örnekler var, ben onları görünce iyi ki anne değilim dediğim oluyor.Bunu saplantı haline getirme, meşgaleler bul kendine, aklına geldikçe kitap oku, film izle, kalk bi kek dök, ne biliyim alışverişe çık kısacası uğraş bul...
Dünyayı o kadar yaşanası bi yer olarak görmüyorum ben, bi tarafta hastalıklar, bi tarafta savaşlar, bi tarafta ekonomik sıkıntılar, ya ne biliyim bu dünyada mutluluktan çok acı var aslında, o yüzden çocuğum olsun istemiyorum,böyle koca bi sorumluluğun altına giresim yok, dünya gittikçe kötüye gidiyor, iyiye değil, dolayısıyla kendimi düşündüğümden değil ama doğacak olanı düşündüğümden dolayı evladım olsun istemiyorum, bencilliğimden ötürü değil, tam tersi çok düşünceli oluşumdan anne olmak istemiyorumdaha yazacak çok şeyim varda bende kalsın

Amin canim amin,Allahim sizlerin duasi hurmetine kabul eder insaAllah.

Daha bu sabah instagramda biri bebesinin fotoğrafıyla "her çocuk kabul edilmiş bir duadır" yorumunu paylaşmış. Ay içim bir hoş oldu, normalde pek etkilenmem ama oturdum ağladım.

Benim duam kabul olmuyor demek ki diye. Üzülme demekle olmuyor insan üzülüyor, kalp bu kırılıyor.
Yapacak bir şey yok ama dua etmekten başka.

Amin insaAllah okadar yaklasmistimki kizlarima 6.ayimda kaybettim,dogurdum yasamadilar,ne hayallerle ne umutlarla bekledim olmadi(

Hamile haberimi aldigimda hastanede bagira bagira aglamistim..
Amin insaAllah okadar yaklasmistimki kizlarima 6.ayimda kaybettim,dogurdum yasamadilar,ne hayallerle ne umutlarla bekledim olmadi(

Hamile haberimi aldigimda hastanede bagira bagira aglamistim..

bu son cümle kalbimii çok acıttı şuan gözlerim den yaşlar akıyor. . Rabbim senide benide isteyen herkesi güldürsun meleklerimize kavustursun rabbim ..

bende bekliyorum her ay aynı hüsran..
yumurtlama testi yapıyorum her ay rabbim henüz nasip etmedi. ..

içim çok acıyor. . bazen ümitsizliğe kaplıyor um sanki hiç olmayacak. ..
Bu ay adetim geldiğinde eşim le birlikte agladik. .. Allah yardımcımız olsun...

insanın acısı yetmiyormuş gibi bir de insanlarla uğraşmak zorunda kalıyoruz. ..
banada çok kişi dedi...
ay kız bir beceremedin hala bir çocuğun bile yok... Kadın kendinin 3 çocuğu var. ..

Ayyy baksana ne tatlı diyip bebeği kucağında hoplatan arkadaş ve aynı anda soruyor Ayyy hiçmi heveslenmiyorsun kizzz. ...

ay ISSIZZ da bitane doğuran a kadar ben 3 tane yaparım diyen o kadın. ..

acıyor içim kalbim çok acıyor. .
bağırmak istiyorum artık. ..
YETER BENİM ÇOCUĞUM OLMUYOR RAHAT BIRAKIN ARTIK BENİ...
demek istiyorum diyemiyorum allahım sen büyüksün. .

Evlatda malmülkte emanettir bize. Hiç bişeyin sahibi biz değiliz. Aslında bilseler o övünüp durdukları nispet yaptıkları evlatlar kendilerinin değil Allahın. Allah dilerse bir anda yok ediverir ve geri getirmeye de güçleri yetmez. Ben Allaha havale ettim öyle diyen zavallıcıkları.

bazen birşeylerden vazgeçip akışına bırakınca gelir ödül. artık bu konudaki takıntını bırak ve akışına bırak. başka şeylerle ilgilen. belkide o zaman ödülün gelecek.

Bana da stres yapma,aklından at yoksa olmaz diyorlar ama dualara sığındığım için hep aklımda oluyor. Ortasını bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…