- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Bugün bende yıldım gerçekten.Siz evlenip ne b.k yediniz dicem o olacak. Ayrıca benim evde koca bekler bi durumumda yok ki, çok meraklıysan sen 2. ye evlen28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Ben yumusak davraniyorum diye yüz buluyorlar...başkasına diyemez ama beni buluyorlar ... birde duzgun birini niye soylemiyorlar ...arkadaslarimda öyle hatta biri sen kabul etmezsin ben biliyorum diyr..sen cok guzelsin karsindakini begenmiyorsun diyorlar
Vaaaay sizinkiler baya modernmişBana 25ten sonra demeye başladilar..
İnsanlar da bir tuhaf. .İlla herkes memur olunca bir de Evlenince mutlu olacak.28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Hayat senin hayatın, kimse için yaşamıyorsun. En dar anında Allah rızık kapını açıyor, bol bol dua et tatlım.28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Hayat senin hayatın, kimse için yaşamıyorsun. En dar anında Allah rızık kapını açıyor, bol bol dua et tatlım.
O işgüzar insanlara da gelince, çok ağır sözlerle tersleyip gönder ki bir daha senin hayatına müdahale etmeye seni kırmaya cesaret edemesinler.
Hayat birilerinin sıraladığı çizelgeye göre değil Allah’ın yazdığı yazıya göre ilerliyor. Rabbüm bile seçimlerimizde bizi serbest bırakmış, o pislik insanlara ne oluyor?
Gerçek şu ki; sevgilin olsa ve ailenle tanıştırsan evlen evlen moduna geçiyorlar, sevgilin olmasa birini bul evlen modunda oluyorlar. Benim de çevremden akraba eş dost mutlaka söylüyor evlen diye erken daha düşünmüyorum vs deyip önünü kesiyorum. Yoksa bana da görücü yollamaya hazır çok insan var, ne yazık ki Türkiye’de yaşıyoruz örf ve adetlerimiz bu yönde..
Çok ayıp bir şey ya bu yaptıkları. Kulak asmayın diyeceğim de gerçekten zor.
Bugün bende yıldım gerçekten.Siz evlenip ne b.k yediniz dicem o olacak. Ayrıca benim evde koca bekler bi durumumda yok ki, çok meraklıysan sen 2. ye evlen
Branşın nedir? Seni sınava hazırlayalım. Bu olumsuzluklardan kurtulmak için gerekirse kütüphanede mesai yapar gibi çalış.28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Yanından geçen her 3 kişiden 1i zaten atanamamiş ve işsiz üniversite mezunu. Ben de onlardan biriyim . Iyi bir evlilik yaptım. Bence durumunda ekstrem bir durum yok. Hiç takma. Cahil cahil konuşan insan ancak sinir bozar.
Toplumumuzda başarı okumak dil ögrenmek gezmek gör mek degil. Koca bulmak ve çocuk doğurmak . O sebepten eğitim hepimiz için fazlaca sart.
Branşın nedir? Seni sınava hazırlayalım. Bu olumsuzluklardan kurtulmak için gerekirse kütüphanede mesai yapar gibi çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?