Evlen evlen evlen başka sıkıntım yoktu..

31 yaşındayım ayni durumdayım...artik biktim usandim...herkese cevabıni bir sekilde vermeyi de öğreniyorsunuz ama şu da bir gercek ki su lanet sistem bizi evlilige itiyor atanamadik is yok ortaligin hali belli...ne.diyeyim bilmem ki

Evliyim. Bence evlilik büyük sorumluluk. Vır vır edip evlen diyenler de ben yoruldum o da yorulsun düşüncesinde olabilir. Bir insan bir insana neden evlen diye ısrar eder ki. Nasip işi bu. Aman ya.

Bugün bende yıldım gerçekten.Siz evlenip ne b.k yediniz dicem o olacak. Ayrıca benim evde koca bekler bi durumumda yok ki, çok meraklıysan sen 2. ye evlen

İşte tam olarak öyle ben çok güzelim ondan seçiciyim önüme gelenle evlenemem öyle.Ayrıca herkes evlenmek zorunda değil kalbime göre bulursam evlenirim öyle evlilik meraklısı kezbanlardan değilim. De de sussunlar tepki koymazsan hadlerini bilmeyip susmuyorlar valla ağzı olan konuşur. Çok takma kafana içinde tutucağına dışına at rahatla hakkında hayırlısı canım

İnsanlar nenkadar saygısız olmuşlar bu nedir yaa genç bir insana kırıcı konuşmak çok ayıp etmişler akıl vermek bana düşmez ama "lütfen saygı sınırını geçmeyin diye uyarın Allah kulum demiş yaratmış benim de herşeyden bir kısmetim vardır bu atama anlamında evlilik anlamında" kimse istedi layık gördü diye evlenilmez herkes mum yaksın kendi derdine yansın

Off bende 30 yasindayim ayni muhabbetler. Konu komsuyu gectim kendi kuzenlerim bile yapiyor. Hele kardesim benden once evlendi yaaa o dugunde isittigim laflari hic sorma. Hepsini ölduresim geliyor. Sorsan hepsinin hergun anlatacak bir ton derdi var ama illa evlen diye nasihat ediyorlar.

İnsanlar da bir tuhaf. .İlla herkes memur olunca bir de Evlenince mutlu olacak.

Evlenmeyin yahu istemediğiniz sürece kimse sizi zorlayamaz .Görücü istemediğinizi çevrenize duyurun.
Siz zaten isterseniz kendi zevkinize göre birini bulursunuz? Bulursunuz değil mi

Yanından geçen her 3 kişiden 1i zaten atanamamiş ve işsiz üniversite mezunu. Ben de onlardan biriyim . Iyi bir evlilik yaptım. Bence durumunda ekstrem bir durum yok. Hiç takma. Cahil cahil konuşan insan ancak sinir bozar.
Toplumumuzda başarı okumak dil ögrenmek gezmek gör mek degil. Koca bulmak ve çocuk doğurmak . O sebepten eğitim hepimiz için fazlaca sart.

Gerçek şu ki; sevgilin olsa ve ailenle tanıştırsan evlen evlen moduna geçiyorlar, sevgilin olmasa birini bul evlen modunda oluyorlar. Benim de çevremden akraba eş dost mutlaka söylüyor evlen diye erken daha düşünmüyorum vs deyip önünü kesiyorum. Yoksa bana da görücü yollamaya hazır çok insan var, ne yazık ki Türkiye’de yaşıyoruz örf ve adetlerimiz bu yönde..

Hayat senin hayatın, kimse için yaşamıyorsun. En dar anında Allah rızık kapını açıyor, bol bol dua et tatlım.

O işgüzar insanlara da gelince, çok ağır sözlerle tersleyip gönder ki bir daha senin hayatına müdahale etmeye seni kırmaya cesaret edemesinler.

Hayat birilerinin sıraladığı çizelgeye göre değil Allah’ın yazdığı yazıya göre ilerliyor. Rabbüm bile seçimlerimizde bizi serbest bırakmış, o pislik insanlara ne oluyor?

Onlarin ki hadsizlik ... ben terslesem zaten bunlari diyemezdi..yetistirme tarzimiz sus şeklinde olunca boyle oluyor ...sadece duzgun insanlari bana soylemiyorlar onu biliyorum

Maalesef ...ama ben baskasinin hayatina burnumu sokmuyorum ..olmayacak kisileri soylemiyorum .. başkasi pat diye söyluyor

Branşın nedir? Seni sınava hazırlayalım. Bu olumsuzluklardan kurtulmak için gerekirse kütüphanede mesai yapar gibi çalış.

Bende buna ayar oluyorum ...benim tercihlerim bunlara batiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…