- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Zor olan bir şey elbette var. Sizin durumunuz değil. İnsanların ahlaksızlığı. Evlen baskısı, çocuk yap baskısı, yuva kur baskısı. Zor olan şeyler bunlar:) yani bunların diretilmesi, yapmak zorundaymışsın gibi hissetirilmesi zor olan.Zor olan birsey yokta bunlara ben sesimi cikarmiyorum..
Zor olan bir şey elbette var. Sizin durumunuz değil. İnsanların ahlaksızlığı. Evlen baskısı, çocuk yap baskısı, yuva kur baskısı. Zor olan şeyler bunlar:) yani bunların diretilmesi, yapmak zorundaymışsın gibi hissetirilmesi zor olan.
O öyle ama ben inatciyim sevmedigim biriyle başkasi yuzunden evlenmem...karakterim zayif degil sadece kalp kiramiyorum kolay kolay
biyoloji ... ben hazirlanyrm ama alim az
biyoloji ... ben hazirlanyrm ama alim az
Bazen insanlara hayatınıza ne kadar müdahale edebileceklerini bildirmenin kötü bir yanı yok. Kalp kırmadan da bunu yapabilirsiniz.
Ben evlendikten sonra daha ilk aylardan "hemen çocuk yapın" diyen eşe dosta "cinsel hayatımda korunup korunmadığımı mı merak ediyorsunuz" dedim. Utananlar gelip de bir daha yüzüme karşı soramadılar :)
Utanmayanlar devam diyrosunuzyani benim bu konu uzerinde calismam lazim
Hiç empati kurmayı bilmiyor insanlar. Öneri muhabbetlerinden akrabalarıma bile gitmiyorum ben28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Utanmayanlar devam ediyor ama ben de çok takılmıyorum artık. Onlar söyledikle ben de cevap veriyorum, "sen doğurdun ya madalyan nerede" diyorum mesela :) sen 3 doğurduysan benim de 3 diplomam var diyorum. Diyorum da diyorum. Hepsi de beni çok severler, tanıdıklardan da duyuyorum hakkımda hep iyi şeyler söylendiğini :)
Sanırım bu insanları "elalem ne der" için yaşadığımızdan dert ediyoruz. Üzerinde çalışın, insanları geri püskürtmenin yolunu bulursunuz :)
Hiç empati kurmayı bilmiyor insanlar. Öneri muhabbetlerinden akrabalarıma bile gitmiyorum ben
Etrafindakiler dedikce sende ters tepki yapmis sanırım.evlilikten daha da uzaklasiyir insan etrafin baskısı yüzüne.ağzı olan konusuyor canim ben daha çevrenin insanın iyiligi icin birşey konuştuğunu görmedim.onlar evlenmedenden cok neden evlenemiyorsuna takilmislar açık aramak amaçlı.28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
Haklısınız herşeyi para olarak görüyorlar.Önersin ama dogru duzgun birini ..ben ogretmenim kendimi gelistirmeyi cok severim ..karsimdaki insanda bilgili olsun isterim ... bana getirdikleri insanlar degişik..40yasinda adamla benim ne işim var
sizin evlenmenizden neden kendilerini mesul tutuyorlar ki. tuhaf ve saçma..herkes kendi hayatına baksın..28 yaşinda atanmak icin didinen bi insanim ..ama hala atanamadim iş te bulamadim... evlenmek icin gorustugum insanlara içim ısınmadı ..bazi insanlar saçma sapan kişileri öneriyor..bugun komşumuz gelip 40 yaşında birini onerdi ..asla kendi kızına yakiştirmadigi birini bana oneriyor .. egitime kulture onem veren biriyim zengin olsa da sığ insan istemiyorum ...çevremde artik şu görüş hakim atanamadı, işini yapamıyor e yazik kimi söylesek kabul eder ... iyiliginizi istiyorlar diyebilirsiniz ama kendilerine kabul edermiydin diye sordugumda hayir diyorlar ..e bana niye soyluyorsun deyince durumun belli diyorlar.. ben bu insanlara ne soyleyim YILDIM...
kafa göz dalıcam gerçekten artık o kadar bezdumAhahah ben kizina alsana desem yerinde olurdu ama hazircevap degilim maalesef
Sen gercekten senin mutlu bir yuva kurmani istediklerini mi saniyorsun.. o evlen evlen diyenler sen cok iyi bir kismet bulursan ortadan ikiye ayrilirlar hasetliklerinden. Hıccc aldirma. Hayat guzel. Koy kendine bir bardak cay. Ohhhh misssSorun şu ki dogru duzgun birini degil kendi istemediklerini bana söylemeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?