- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR,,
Topikteki çoğu kız arkadaş evlenememekten muztarip tabi bende öle..ama benim bulamamatan çok karar verememek...ve bu yuzden her sene her sene ertelemek..
Ben 33 yaşında işi gücü olan..güzelliğide normal ölcütlerde olab bir bayanım.erkekte zenginlikten çok görüntüye koluma yakışanı aramaktayım..şimdi evlenmek istediğm ve isteyen 2 erkek var.ve ben artık birisine karar kılıp bu yaz evlenmek istiyorum.kararda veremiyorum birde o kadar zıtlarki .bana yardımcı olurmusunuz..duygusal anlamda sorarsanız ikisndende hoşlanıyorum...ama sevgili daha olamadık...
1.ADAY....BURCU terazi..1.76 boy-normal kilo kumral yeşil gözlü-güzel yuzlu--güleç yuzlu---huy olarakta çok rahat kıskanç değil...trakyalı kendisi..biraz gamsızım diyor.alkolde ara sıra alan ama sigaradan nefret eden...mutfakta annesine yardım eden..çok bakımlı..üniversite mezunu...işide var..ama fazla ilgili değil .görüntüden çok karekterime önem veriyor.güzelsin sölesin bölesin demiyor.
2.ADAY...BURCU kova ..185 boy normal kilo kumral siyah gözlü..kensisi aslen artvinli ama hep almanyada yaşamış ve annesi yok..ama istanbulda evi var..iş olarakta başvurları yapcak eğer ben evlenirsem 2 dil bildiğinden iş bulmasında zorluk çekmez sanırım.
huyda biraz kıskanç gibi..çok oturaklı..şimdi bu vatandaş ailem tarafından tanıştırıldım niyet evlilik artık çocuğum olsun istiyorum diyor.siniri gel git boyutunda ama ilerisinde ne olur bilmez...
off kızlar diceniz ne saçma seyler istiyor bize soruyor bu kız die.beni anlayan mutlaka olcaktır.bende evlenip çocuk sahibi olmakistiyorum.ama hangisi daha hayırlı olur..duyguları bırakın her ikisinide sevebilirim..ikisi ilede iyi anlaşıyorum.birinci adayıda 3 aydan beri tanıyorum çocugada baskı yapamam evlen evlen die...siz olsanız napardınız..yada aynı yollardan geçip evlenenler varmıdır****
bi kağıda birini bi kağıda birini yaz kağıtları kapat çekiliş yapcanım benim bundan bi farkı yok bize sorduğunun nasibin kimse o olucak bunu sende burda başka biride değiştiremez ha belki sebep oluruz o ayrı
ben kendimce söylüyim 1. aday diyorum yeşil gözlü erkeği severim ayrıca ev işlerine yardım ediyomuş hazır işi var madem hiç öbürüyle şansını zorlama. sinirli adamla ömür geçmez. şimdi bu ben olsam benim fikrim ama sen farklı düşünüyosundur benim verdiğim cvbın bi anlamı olmaz.
o yüzden kalbinin sesini dinle sen ve tabiki aileni hakkında hayırlısı canım
Birde lütfen kızlar dalgada geçmesekk..şaka olabilir ama..insan bilemiyorki iyi kötüyü ben en mantıklısını istiyorum..kalbime kalsa ikiside iyi..
Bazı arkadaşların dediği gibi sinirli adamlan olmaz...ama gamsızlada olmaz..
örnek vercembirinci aday hiç sormaz ark.sinamaya gittikk..aaa nasıldı iyimi barii...güzelmi falan kimlen gittn..
Diğeride daha yeni oldu arkadaşlaydım...doğrumu acama peki öle olsun...ama kendi dedi ben kıskanırım..sen sahiplenmek istemezmsin ki...
bi kağıda birini bi kağıda birini yaz kağıtları kapat çekiliş yapCanım benim bundan bi farkı yok bize sorduğunun nasibin kimse o olucak bunu sende burda başka biride değiştiremez ha belki sebep oluruz o ayrı
Ben kendimce söylüyim 1. Aday diyorum yeşil gözlü erkeği severim ayrıca ev işlerine yardım ediyomuş hazır işi var madem hiç öbürüyle şansını zorlama. Sinirli adamla ömür geçmez. şimdi bu ben olsam benim fikrim ama sen farklı düşünüyosundur benim verdiğim cvbın bi anlamı olmaz.
O yüzden kalbinin sesini dinle sen ve tabiki aileni hakkında hayırlısı canım
canım dalga geçmeyin demişsin ama şaka gibi bir konu açmışsın :)
yani tamam kkdaki herkes birbirine birçok konuda iyi ya da kötü yardımcı olmaya çalışır bunu hepimiz biliyoruz ama; gel gelelim senin konunda biri bu boy bu kilo böyle diğeri şu boy şu kilo şöyle ee hangisini seçeyim ?deyince insanlara da bi garip gelir yani. Evlilik bu, yani şimdi neyi tartışalım ki?
boy kg burc verdim..empati yapın die fıstığım...hani siz olsanız gibisinden anladın mı
canım benim güzel yorum yapmışşın tşkler...dediğin gibi yeşil gözlü olanın gözlerine bile bakamıyorum o kadar güzel ki..gelgelelim direkt bana evlenelim demiyor..yeni olduğumuzu düşünüyor..birde o kadar güldürüyor ki beni tarkyalı gibi konuşunca...ah biraz diğeri gibi üstüme düşşe..balıklama bana atlasa sorun o..diğeri ilgi alakalı
Gerçekten evlenmem lazım ..çocuk yapmam lazım..annemde istiyor torunum olsun etsin die..2 kısmet var ortada..ve değerlendirmem lazım işteee
Gerçekten evlenmem lazım ..çocuk yapmam lazım..annemde istiyor torunum olsun etsin die..2 kısmet var ortada..ve değerlendirmem lazım işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?