Evlencem artık ama bir karar verebilsem..

Resmen o tipi tipi oldum valla..çokta dua ediyorum namazlarımda..ikisinide artıları var ama işte hangisi

ooo piti piti olacak o.

O zaman Damat Seçme Sınavı yapın. DSS. 20 soru hazırlayın ikisine de uygulayın. Kim yüksek puan alırsa onunla evlenip cocuk yapın :S

Edit; herşey Allahtan ya adamın çocuğu olmuyorsa ne olacak? onu boşar ötekini alırsınız!

Son düzenleme:
Gercekten inanmiyorum yani..
Elestiriyorum sanma ama "artik evlenmem lazim" cok ilgi cekici bu yuzdenmi evlenicen yani..

Gercekten inanmiyorum yani..
Elestiriyorum sanma ama "artik evlenmem lazim" cok ilgi cekici bu yuzdenmi evlenicen yani..

Bana kalsa hiç evlenmem..ama insan belli yaştan sonra yuva sahibi olmak istiyor.hele annemde istior.şart oldu..sevgi aşk dersen sevdikte geçmişte ne oldu..nerdelerr.....bence herşey mantık....

Hayır bence gerçekten o tipi tipi bu işi işi olmuştur :))

Annemi dün karşıma aldım..dedim bak karşında iki erkek oturuyor..damat adayın sen sor cevaplasın hangisi uygun olur..sorduda sordu..eğlendikte...diğernin içkisine takıldı tarkyalılar içer dedi.diğernin sinirine dedi..sinirli adamlan yapamazsın dedi..oda karar veremedi...karşıma gelecek ben bakışlarında konuşmalarından anlarım .senin görmediğini görürüm dedi..

Sonra dedi sen evlencen karar senin dedi..ölede öleee işteee

Dizi ceviriyorsunuzda oyuncumu ariyorsnuz anlamiyorumki.
Ne yani iki erkek ayni ortamda sap gibi oturdularmi bide, eger oturduysalar zaten onlarin kisiligi ortada.
sahsen ben bu anlatilanlara inanmadim k.bakma..

Son düzenleme:
dizi ceviriyorsunuzda oyuncumu ariyorsnuz anlamiyorumki.
Ne yani iki erkek ayni ortamda sap gibi oturdularmi bide, eger oturduysalar zaten onlarin kisiligi ortada.
Sahsen ben bu anlatilanlara inanmadim k.bakma..

ya işte sanal ortamda insan kendini anlatamıyor..böle yanlış anlaşılmalara vesile oluyor.tabiki 2 erkek annemin karşısına oturmadı..hangi insan oturur ki...ben empati yaptırdım..annemin fikrini alma acısında.anne dedim bak evlencem söle böle iki erkek var..senin fikrini almak istiyorum dedim..yani o iki erkek oturmadı karşısınaa

Sen bu soruyu burada soruyorsan zaten ikisini de sevmiyorsun istemiyorsun, sırf evlenmek için evleniyorsun demektir. Yani iki adaydan hangisi ile evlenirsen evlen, iş ciddiye bindikten sonra multu olamazsın. Evlilik flört gibi değildir. Aynı evi paylaşmak bir cafede oturup kahve içmek, sinemaya gitmek gibi değildir. Karşındakini çok sevmezsen evliliğin yükünü kaldırmak zor gelir.

yok canım beğenim var ilerde cıkarsam eğer sevebilirimde...yoksa sevmediğim beğenmediğin insanlardanda isteyen var kaideye bile almadım

baskasi evlen dedi diye,evlenmek icin evlenilmez..ayrica sevgi olmadan da bu is yurumuyor.
kafanda belirledigin kisiyi biz secemeyiz.gormez,tanimak gerekir
.eger ikisinden birine gercekten gonlun kaysa zaten karar vermen kolay olurdu..
illa ki birini secin derseniz 1 daha cazip gibi.
arada ciddi birsey olmadan kiskanma,sorgulama,yanlis anlasilmaya ve umit vermeye sebep olmak istemiyor dusuncesini cikarttim yazdiklarindan.tabi kendinisini tanimadigim icin bilemem ne derece dogru:)bana gore kiskanmak sahiplenilmek degildir.yasam alanlarimin kisitlanmasina tahammul edemem.tabi seni bilemem:)
ickiyi onceden tadina bakmazdim simdi ozel zamanlarda iciyorum alkolikte olmadim henuz.o yuzden karsi degilim.sigara icmemesi cok buyuk arti ve komik olmasi:)

walla kk'da okuduğum en ilginç konulardan biri ve yorum yapamadan geçemiyorum.
bir cafede kahve falı baktırın ve falcı hangisinin isminden bir harf verirse onu seçin:)

şaka bir yana siz aslında iki adayın karışımı biri olsa daha iyi olur düşüncesindesiniz ama öyle bir aday yok
ilk aday size evlilikle ilgili birşeyler söylese, geleceğe dair planları olsa siz onu seçip 2.adayı umursamayacaksınız gibi hissettim.
ama öyle bir durum olmadığı için 2.adayı da değerlendiriyorsunuz.

madem mantıklı olacağız bu durumda 2.adayı seçin. çünkü:
*annesi yok (ileride kaynana sorunu yaşamazsınız.)
*evi var.
*iyi bir iş bulabilir.
oturaklı biriyse sinirini de kontrol edebilmeli.

1.adayı gamsız olması ve içkiden dolayı eledim. kendi ağzıyla ben gamsızım diyen adam ileride her sorumluluğu size yükleyip, rahatına bakar. siz evin idaresi çocuk geçim sıkıntısı çekerken o kişi bu günlerde geçer sıkma canını der saçını başını yolarsın.

Madem çocuğun olsun diye evlenmek istiyorsun.
Önce hangisi iyi bir baba olur ona bak.
Hangisi daha dindar onana bak.
Yine karar veremezsen istihare yap ikisi içinde ayrı ayrı

kendi kendine gelin güvey olmak diye buna derim kendiniz demişsiniz adaylardan biri gamsız evlenmekten bahsetmiyor diye siz bir de onu aday yapıyorsunuz belki de istemeyecek ayrıca bu nasıl karar vermektir duygusal anlamda ikisini de seviyorum diyerek flan isimlerini kağıtlara yazıp havaya atın hangisi yere önce düşerse onu seçin demekten başka bir şey diyemem

sonunda beni anlayan bir kaç kişiden birisniz doğru anladınız .ya dicem hisleriniz çok güclü yada dicem evliyamısınız.(tövbe aşa)şu anlamda dedim çok doğru analiz 1.ciyi diğernden önce tanıdık gerçekten evlilik gelecek kelimesi yada çok fazla ilgi görebilmiş olsaydım 2.ciye 3.cüye vakit harcaazdım.o yuzden karasızım ya arkadaşım

aslında arkadaşım ben 1.kişiye karşı bir hat ayaptım.zor kızı oynadım.dedim ki işte ben peşimden koşanları sevmem çıktığım adamlar bana aşık oluyor..hatta gecenlerde ona demişim haberim yok.anı yaşa..bana dedi o zaman sen hakkında karar verdim.aklımca evlilik delisi olan kızlardan değilim demek sitemiştim.. oyuzden kendini çektide çekti..

bu işler kısmet işi...evlendikten sonra erkekler nasıl değişiyor biliyoruz yani...o yüzden şu anki özlellikleriyle bir karar versende yanlış yapabilrisin..bence zamana bırak ama iksinide idare etme hoş olmaz...ve belkide karşına gerçekten bambaşka birisi çıkacak ve onunla evlnemek isteyeceksin..Allahtan hayırlısını dile

keske bastan kendinle ilgili bu kadar net cizgiler cekmeseydin..yasadikca gorseydin.ozaman gercek karakterini daha fazla ortaya koyardi..simdi kendini sana begendirmeye calisiyor olabilir.yani senin soyledigin gibi biri davraniyor..neden boyleyapiyor demeye hakkin yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…