- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
Resmen o tipi tipi oldum valla..çokta dua ediyorum namazlarımda..ikisinide artıları var ama işte hangisi
ooo piti piti olacak o.
O zaman Damat Seçme Sınavı yapın. DSS. 20 soru hazırlayın ikisine de uygulayın. Kim yüksek puan alırsa onunla evlenip cocuk yapın :S
Edit; herşey Allahtan ya adamın çocuğu olmuyorsa ne olacak? onu boşar ötekini alırsınız!
dizi ceviriyorsunuzda oyuncumu ariyorsnuz anlamiyorumki.
Ne yani iki erkek ayni ortamda sap gibi oturdularmi bide, eger oturduysalar zaten onlarin kisiligi ortada.
Sahsen ben bu anlatilanlara inanmadim k.bakma..
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR,,
Topikteki çoğu kız arkadaş evlenememekten muztarip tabi bende öle..ama benim bulamamatan çok karar verememek...ve bu yuzden her sene her sene ertelemek..
Ben 33 yaşında işi gücü olan..güzelliğide normal ölcütlerde olab bir bayanım.erkekte zenginlikten çok görüntüye koluma yakışanı aramaktayım..şimdi evlenmek istediğm ve isteyen 2 erkek var.ve ben artık birisine karar kılıp bu yaz evlenmek istiyorum.kararda veremiyorum birde o kadar zıtlarki .bana yardımcı olurmusunuz..duygusal anlamda sorarsanız ikisndende hoşlanıyorum...ama sevgili daha olamadık...
1.ADAY....BURCU terazi..1.76 boy-normal kilo kumral yeşil gözlü-güzel yuzlu--güleç yuzlu---huy olarakta çok rahat kıskanç değil...trakyalı kendisi..biraz gamsızım diyor.alkolde ara sıra alan ama sigaradan nefret eden...mutfakta annesine yardım eden..çok bakımlı..üniversite mezunu...işide var..ama fazla ilgili değil .görüntüden çok karekterime önem veriyor.güzelsin sölesin bölesin demiyor.
2.ADAY...BURCU kova ..185 boy normal kilo kumral siyah gözlü..kensisi aslen artvinli ama hep almanyada yaşamış ve annesi yok..ama istanbulda evi var..iş olarakta başvurları yapcak eğer ben evlenirsem 2 dil bildiğinden iş bulmasında zorluk çekmez sanırım.
huyda biraz kıskanç gibi..çok oturaklı..şimdi bu vatandaş ailem tarafından tanıştırıldım niyet evlilik artık çocuğum olsun istiyorum diyor.siniri gel git boyutunda ama ilerisinde ne olur bilmez...
off kızlar diceniz ne saçma seyler istiyor bize soruyor bu kız die.beni anlayan mutlaka olcaktır.bende evlenip çocuk sahibi olmakistiyorum.ama hangisi daha hayırlı olur..duyguları bırakın her ikisinide sevebilirim..ikisi ilede iyi anlaşıyorum.birinci adayıda 3 aydan beri tanıyorum çocugada baskı yapamam evlen evlen die...siz olsanız napardınız..yada aynı yollardan geçip evlenenler varmıdır****
sen bu soruyu burada soruyorsan zaten ikisini de sevmiyorsun istemiyorsun, sırf evlenmek için evleniyorsun demektir. Yani iki adaydan hangisi ile evlenirsen evlen, iş ciddiye bindikten sonra multu olamazsın. Evlilik flört gibi değildir. Aynı evi paylaşmak bir cafede oturup kahve içmek, sinemaya gitmek gibi değildir. Karşındakini çok sevmezsen evliliğin yükünü kaldırmak zor gelir.
walla kk'da okuduğum en ilginç konulardan biri ve yorum yapamadan geçemiyorum.
Bir cafede kahve falı baktırın ve falcı hangisinin isminden bir harf verirse onu seçin:)
şaka bir yana siz aslında iki adayın karışımı biri olsa daha iyi olur düşüncesindesiniz ama öyle bir aday yok
ilk aday size evlilikle ilgili birşeyler söylese, geleceğe dair planları olsa siz onu seçip 2.adayı umursamayacaksınız gibi hissettim.
Ama öyle bir durum olmadığı için 2.adayı da değerlendiriyorsunuz.
Madem mantıklı olacağız bu durumda 2.adayı seçin. çünkü:
*annesi yok (ileride kaynana sorunu yaşamazsınız.)
*evi var.
*iyi bir iş bulabilir.
Oturaklı biriyse sinirini de kontrol edebilmeli.
1.adayı gamsız olması ve içkiden dolayı eledim. Kendi ağzıyla ben gamsızım diyen adam ileride her sorumluluğu size yükleyip, rahatına bakar. Siz evin idaresi çocuk geçim sıkıntısı çekerken o kişi bu günlerde geçer sıkma canını der saçını başını yolarsın.
baskasi evlen dedi diye,evlenmek icin evlenilmez..ayrica sevgi olmadan da bu is yurumuyor.
kafanda belirledigin kisiyi biz secemeyiz.gormez,tanimak gerekir
.eger ikisinden birine gercekten gonlun kaysa zaten karar vermen kolay olurdu..
illa ki birini secin derseniz 1 daha cazip gibi.
arada ciddi birsey olmadan kiskanma,sorgulama,yanlis anlasilmaya ve umit vermeye sebep olmak istemiyor dusuncesini cikarttim yazdiklarindan.tabi kendinisini tanimadigim icin bilemem ne derece dogru:)bana gore kiskanmak sahiplenilmek degildir.yasam alanlarimin kisitlanmasina tahammul edemem.tabi seni bilemem:)
ickiyi onceden tadina bakmazdim simdi ozel zamanlarda iciyorum alkolikte olmadim henuz.o yuzden karsi degilim.sigara icmemesi cok buyuk arti ve komik olmasi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?