- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
bak sana ben bir hikaye anlatayım....tam sana göre:)))
adamın birinin 3 sevgilisi vardır.ve artık evlenmeye karar vermiş ama bir türlü karar kılamıyormuş...esmer kumral sarışın mış sevgilileri.bir arkadaşı demişki...bak demiş madem evlencek paranda var biraz mantık yap demiş her birinine 10000 ver bakalım hangisi o parayı iyi değerlenirirse o bayanlan evlen...adam bak bu iyi fikir demiş...aradan 3 ay geçmiş..sevgililerine sormuş...hayatım verdiğim parayı naptınız.merak ettimde...
Sarışın.....aşkım sana güzel görünmek için kozmatik aldım.silikon yaptırdım ddaklarıma ..kıyafetler aldım demiş...
Kumral.....bir tanem bende arabamın modelini yukselttim demiş...
Esmer....canım bende yatırım yaptım kötü işler için bankaya attım demiş....
şimdi ben soruyorum aylin,kızlar ....adam kimi secip evlenmiş....senin soruna cevap adamın kimlen evlendiğinde saklı
33 yasindasin ama o kadar yanlis bir yoldasin ki!2.cocukla gorusme sebebin 1.cocuktan emin olmaman kendine itiraf etmesen de 2.yi yedekliyorsun..ve sirf evlenmek icin bu yoldasin.bu zamana kadar zaten beklemissin simdide en fazla 1 yil beklersin ve evlenirsin.
ilk gorustugun kisi kendinden o kadar emin,o kadar kendini asmis,ne yapmasi gerektigini bilen,saygili ve olaya direkt baliklama dalmak istemeyen biri..bu kisiyle kesinlikle uygun degilsiniz..
siz 2. kisiyi cok daha iyi tasirsiniz..bir an once karar verip birisini secin yoksa bu duzeduz aldatmaya giriyor artik.yada ikisine de soyleyin ne kadar zamandir gorusmekte oldugunuz baska birisinde varligini.cunku ikisiyle de evlilik gibi niyetiniz var.
son olarak gazete konusun da cocuk hakli.hos olmamis.
nedir cevappp????
Bak sana ben bir hikaye anlatayım....tam sana göre:)))
adamın birinin 3 sevgilisi vardır.ve artık evlenmeye karar vermiş ama bir türlü karar kılamıyormuş...esmer kumral sarışın mış sevgilileri.bir arkadaşı demişki...bak demiş madem evlencek paranda var biraz mantık yap demiş her birinine 10000 ver bakalım hangisi o parayı iyi değerlenirirse o bayanlan evlen...adam bak bu iyi fikir demiş...aradan 3 ay geçmiş..sevgililerine sormuş...hayatım verdiğim parayı naptınız.merak ettimde...
Sarışın.....aşkım sana güzel görünmek için kozmatik aldım.silikon yaptırdım ddaklarıma ..kıyafetler aldım demiş...
Kumral.....bir tanem bende arabamın modelini yukselttim demiş...
Esmer....canım bende yatırım yaptım kötü işler için bankaya attım demiş....
şimdi ben soruyorum aylin,kızlar ....adam kimi secip evlenmiş....senin soruna cevap adamın kimlen evlendiğinde saklı
ee görüşmelerden sonra seni arayıp soracaklarından bu kadar eminsin yani... Valla bu ne kendine güven bravo!
bak beni ne kadarda yanlış anlıyors canım..aramayabilirlerde arayabilirlerde..seven arar seven aramaz zaten .. O ortaya çıkacak.onu kastetmiştim.
Eleştiri değildi, beni pek aramazlar da görüşmelerden sonra:)) Cidden tebrik etmiştim aslında. Aradılar mı peki?
daha yapmadım canım..bu ay içinde yapıcam zaten..erkekler ne zor varlıklar hele sende zor olunca hele böle bir mecburiyet varsa işin zorlaşıyor..
Ne yapmadın yavrucum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?