Evlencem artık ama bir karar verebilsem..

bence 2.sini seçmelisin her zaman ağır ve oturaklı olmalı erkek seni taşıyabilmeli eğer eksiğin varsa onu kapatmalı yanlışın varsa doğruyu öğretmeli bende anlatmalarına göre bunun 2.de olduğu kanısına vardım...ama tabi karar senin tatlım.. :)

bence sizin karakterinize uygun olanı seçin. gamsızsanız 1., karşındakini sahiplenen, kıskanan biriyseniz 2.yi yoksa OLMUYOR. kimseyi değiştiremezsiniz sonra acı çekmeyin. bir de mutlaka birine meyliniz daha fazladır, mantığın ön planda olduğu iç sesinizinde yönlendirdiği tarafı seçin hakkınızda hayırlısı olsun.

Işte sorun bu ve burdan sizlerden yardım fikir sebep mantığımlan duygumun catışması...isterim ki aslında aşık olduğumlan evlenmek (ne olursa olsun beni üzsede etsede 4x4lük olmasada kalbime göre brini bulmak)ama ya snrası ..mantıklı değiğim kişidede robot gibi oluyorsn...arada kaldım durdum.c.tesi günü hiç yapmadığım bişeyi yaptm hayatımda ..gene beni taşlarsınız artık ama..sonumta sevgili muhabetinde değilim ..öğlen 1.cisi ile akşamda ikinci ile buluştum..ve şu anda allak bullağım kızlar..

1.cisi tam gönlüme göre görsellik acısından.o kadar tatı ki komik ki..bana hep iş yerindeki dertlerini anlattı bende akı lverdi.tamam senin dediğin gibi yapalı falan dedi.yeri geldimi olgun yeri geldimi çocuk..şeker gibi..mesela telfonumlan arayanlar var erkek arkadaşlarımdan hadi tuba sinama yapalım falan..diyor norml erkek arkadaşın dimi dedi.evet dedibana sen dedi işini bilirsin.sen zaten yapmak istedikten sonra..ben sana karışmışşım karışamamışn ne yazar dedi..evlilik konusuna gelince hiç açmıyor daha 3 ay olmuş ..ama mesela dün babasından bahsetti çok komik ve konuşkan olduğunu..bak diyor tanıdığında anlıcaksın zaten dedi...kuzenine demişki bana dedi.iihayatımıgeçirebilceğim tek insan...ama gelgelelim keniisnde tık yokkkkk....

2.cisi gegelim..akşam 4 de onlan buluştum..sölelemiştim bu kişinin kuzeni bizi tanıştırmıştı...buda hoş çocuk görüntü acısından.ama gelgelelim çok alıngan bir yere girmiştik ben direkt gazetedeki bir habera takıldım okudum oda aldı bir gazete başladı okumaya..ben bıraktım o halen devam.surat o biçim asık..dedim kapasana sunu..o bana nasıl duyguymuş dedi..bana saygsızlı yaptın...offf çok gerildim çok...çok otoriterr...bana kardeşim mesaj attı hemen oda okuyorr..sonra dedim ne iş..arak dedi..sahiplenmem seni rahatsız mı eder dedi.sonrasına başladık evlikte bahsetmeye evi yeniliceğini yazın evlenirz alan..çocuk muhabeti...

Off kızlar ne kötü ki yaşım 33 evlenmem gerek kimseylen laylaylom olamam ki...napcam napcam...keşke 1.cisi bana karışssa kıskansaaa..ama çok rahat..ama bende dedim erkekler peşimde yok karşıma çıkıyorlar kıskanıyorlar belki kendini kasıyorr...

Yada aklıma birşey geldi...telimi kapayımmm...kim beni bulursa o beni daha çok sevyor demektr...öle yapsam nasıl olur sizce??

Bak sana ben bir hikaye anlatayım....tam sana göre:)))

adamın birinin 3 sevgilisi vardır.ve artık evlenmeye karar vermiş ama bir türlü karar kılamıyormuş...esmer kumral sarışın mış sevgilileri.bir arkadaşı demişki...bak demiş madem evlencek paranda var biraz mantık yap demiş her birinine 10000 ver bakalım hangisi o parayı iyi değerlenirirse o bayanlan evlen...adam bak bu iyi fikir demiş...aradan 3 ay geçmiş..sevgililerine sormuş...hayatım verdiğim parayı naptınız.merak ettimde...

Sarışın.....aşkım sana güzel görünmek için kozmatik aldım.silikon yaptırdım ddaklarıma ..kıyafetler aldım demiş...

Kumral.....bir tanem bende arabamın modelini yukselttim demiş...

Esmer....canım bende yatırım yaptım kötü işler için bankaya attım demiş....

şimdi ben soruyorum aylin,kızlar ....adam kimi secip evlenmiş....senin soruna cevap adamın kimlen evlendiğinde saklı

Kalbin ve mantığın her ikiside hangisine evet diyorsa onu seçin bence.
Kafanızda en ufak bir acaba varsa ikisinide kabul etmeyin hayatınıza.
Bol şans

nedir cevappp????

33 yasindasin ama o kadar yanlis bir yoldasin ki!2.cocukla gorusme sebebin 1.cocuktan emin olmaman kendine itiraf etmesen de 2.yi yedekliyorsun..ve sirf evlenmek icin bu yoldasin.bu zamana kadar zaten beklemissin simdide en fazla 1 yil beklersin ve evlenirsin.
ilk gorustugun kisi kendinden o kadar emin,o kadar kendini asmis,ne yapmasi gerektigini bilen,saygili ve olaya direkt baliklama dalmak istemeyen biri..bu kisiyle kesinlikle uygun degilsiniz..
siz 2. kisiyi cok daha iyi tasirsiniz..bir an once karar verip birisini secin yoksa bu duzeduz aldatmaya giriyor artik.yada ikisine de soyleyin ne kadar zamandir gorusmekte oldugunuz baska birisinde varligini.cunku ikisiyle de evlilik gibi niyetiniz var.
son olarak gazete konusun da cocuk hakli.hos olmamis.

canım onunda kendine göre hataları var gazete olayıda utangaçlığımdan yaptım zaten..zate anladım bu işler kısmet işi..varsa vardır..ama kimseylende zamanımı harcamak istemiyorum..zamanlarını çalmak..1 ay sonra kapıcam telimi hayatıma bakıcam...neyse kısmet odur..ama cabalamadanda nasıl olcak onuda bilmiyorum ya.

bu kişiye kesinliklen uygun değilsiniz derken peki ne demek istediniz...evlenmekte acele etmem gibimi?

yemin ederim tam komedi Eki Görüntüle 305940

sen en iyisi gözden kaybol , mesela alaskaya git ve alaskaya gittiğini herkese haber ver.

seni kim önce bulup getirirse onunla evlenirsin.

ya da adamlar kendi aralarında duello yapsınlar sağ çıkan kazanır.

nedir cevappp????

tabiki en büyük göğüslü ile evlenmiş..para olayı deneme olayı boşa gitmiş anlıcağın...

benimde anladım şeyde sende en çok ağır basan fiziksel görüntü.1.ciye bu şekilde bakmamış olsaydın eğer kesinlikle 2.ciyi secerdin..kendimde gördüm seni..hakkında hayılısı olsun canım

ve sen evliliğin değil aşkın peşindesin...bence kapa duvarlarını onlar sana gelsin zaten seviyorlarsa onlar peşine düşer...ağırbaşlı ol..ve sus onları izlee...

Göğüsleri büyük olanla.

Ee görüşmelerden sonra seni arayıp soracaklarından bu kadar eminsin yani... Valla bu ne kendine güven bravo!

bn ıkıncıyı begendımcanım erkek dedıgın bıraz kıskanc olur maco olur . bnm tercıhım , ole gamsız kıskanmayan falan bırıyle yapamamzdım ben : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…