Evlencem artık ama bir karar verebilsem..

evet canım hata yaptım hani ben erkeğe düşmem havalarındaydım.aslında bakma öleyimm.evlenmek istemiyorum ama zamanı geldi artık..yaş 33..hayatın şartları yemek içmek gibi sanırım evlilik..yanlızlık oluyor sonlar..bakalım herşey zamana bırakcam..ve allaha dua etcem..erkek dediğin helal para gibi o bizi bulur dimii...

Ama suda yokmu aşık olduğun kişiye kendini kaptırırsan kaybedenlerden olmuyormuyuz...şu erkeklere illa kendini kasmak mı lazım...ilgisiz alakasız kötü davrandıklarım mum gibi..nie böle bu hayat yaaa

bence kasmakta yanlis,oldugun gibi davranmalisin..tabi ki kurallarini,sinirlarini cizerek..mantigini da ortaya koyarak.buna ragmen giderse zaten kendi kaybeder..bircok kisi evlenmeden once bambaska,evlenince de yok kocam neden degisti basta cok iyiydi tabi ayni seyi erkekte soyluyordur.sonra bir suru sorun cikiyor.sahtekar,sinsi insanlari sevmiyorum.bugun cikmazsa hersey yarin ortaya mutlaka cikar.o yuzden kendi ol.hem ic huzurun olur hemde omur boyu rolunu cizdigin kisiyi oynamak zorunda kalmazsin.
bak bi arkadasim vardi kiz havai birseydi evlendi ama o tanidigim kizla kocasina cizdigi kiz bambaska kisiler.mutlu gibi gorunuyorlar bana dedigi sey hersey gorundugu gibi degil,huzurlu degilim..ben pot kiracam diye cok tedirgindi,kocasinin yaninda agzini acmiyordu.
ama ayagima gelir diye de bekleme,kendini evlilikten de sogutma.dogru ve eglenebilecegin kisiyi bulduktan sonra evlilik cok guzel.
ve en onemlisi evlenmek icin evlenme.

33 yaşındasın ama insanları, duyguları ne kadar müsvedde değerlendiriyorsun?
Yani öyle bir yazmışsın ki, biz burada kaba taslak bir şeyler karalayacağız sanki.
Evlilik böyle bir şey değil ki?
Bence bu ikisinden birine karar vermek yerine, al biletini yurt dışına git.
Bir sperm bankası bul. Ve istediğin özellikleri yaz.
Sperm bankalarında da, aynı bu şekilde hatta senden daha ayrıntılı oluyor sperm sahiplerinin özellikleri.
Annen de , sana kalkıp "kızım sen ne diyorsun ya böyle şey olur mu?" demediğine göre, eminim benim dediğim fikre bile sıcak bakacaktır.
Şimdi sakın senle dalga geçtiğimi düşünme. Ama inan bana benim sperm bankası fikrim bile senin fikirlerinden daha akla yatıyor bence.
Yani ben anlamadım, sen bu yaşına kadar nerede yaşadın? Evliliği geçtim, insan sevgili seçerken bile bu şekilde değerlendirmez.
Bu işlerde insanın kafasına yatan 2 tane 3 tane seçenek olmaz ki...
Keşke bu konuyu erkeklerin girdiği bir siteye açsaymışsın. Burası KADINLAR KULUBÜ. Yani kadınlar duygusaldır.
Hiçbirimiz sana doğru bir fikir veremeyiz.
Erkek gibi yani, "bu gecem hangisiyle geçse acaba?"
-"Hmmm bir düşüneyim, diğerinin kalçası büyük güzel, diğerinin göbeği kocaman ıyy iğrenç"
Bir üyemizin dediği gibi karpuz seçmiyoruz ki :S
Bu şekilde evlenip bir çocuk dünyaya getirmeyi planlıyorsun, YUVA KURMAK- ANNE OLMAK bir görev değildir.
Sakın MANTIK EVLİLİĞİ filan da demesin kimse, ben bu konuda hiç mantık göremedim.

Yerden yere vurmak gerekmiyor, arkadaş evlenmek istiyor, amaç evlenmek.
Bu durumda seçenekler değerlendirilebilir.
Haklıdır veya değil, o ayrı mesele herkes duygusal olmak zorunda değil.

Yalnız bu iki aday da gerçekten evlenmek isteyen tipler gibi gelmedi bana, işin vahim yanı o.

Evet herkes duygusal olmak zorunda değil ama MANTIKLI olsa iyi eder.

Herkesin mantığı aynı olamaz, mantıklı olan şey bu.

Mantık , normatif bir bilim dalı olduğu için herkese göre değişen genel hatlar yoktur, küçük ayrıntıları değişir. Bu yüzden herkesin mantık normları küçük ayrıntılar dışında aynıdır. Burada da küçük ayrıntılardan çok, önemli konular üstünde bir tuhaflık var. Mesela bu konuya cevap verenlerin çoğu neden tepki vermiş? Mantık genel normlarıyla aynıdır herkeste , bu yüzden Yani GENEL olarak mantıksız bir konu.

Son düzenleme:

Canım günlük hayattaki mantık kelimesiyle bilimsel mantığı karıştırmısşın. Ben diyorum ki arkadaşın bir sorunu var; evlenememek. Bu amaç için kendine göre mantıklı olanı yapmak istiyor ve burdaki insanların yüzde doksan dokuzu da buna mantıksız dese gerçek değişmeyecek. Onun için bu kısımları geçip gerçekten söyleyecek bir şey bulabiliyorsak sorunu çözmek adına söyleyelim, yoksa hııh bu mantıksız deyip geçmek sorunu çözemez değil mi?

Son düzenleme:

Neyse mantığı tartışmayalım şimdi burada :)( konu bölünmesin)
Evet ama herkesin yorumu kendine aslında.
Bence en mantıklısı, harbiden sperm bankasına gidip çocuk yapmak.
Ya da en güzeli bakış açısını değiştirmeli. Kalbini güm güm attıran biriyle evlenmeli.
Yani bu şekilde Esra Erolla izdivaç programı gibi olmuyor mu?

Son düzenleme:

Valla erkeklerden illallah demiş biri olarak, ben kimseyle evlenmesin derim:)))

o piti piti karamela sepeti terazi lastik.. :)))) şaka bir yana kalp gözüyle bakıp seçemez miniz,bir insan aynı anda iki kişiyi sevemez,aşırı mantıklı düşünyorsunuz..ama sanki birinciiyi istiyorsunuz da ikinci o olmazsa olacak gibi geldi..bence birinciye odaklanın madem ilgilenmiyor elbet sebebi vardır,biraz daha samimi olun,sıcak davranın,baksanıza evlilik düşkünü gibi görünmek istemezken,daha başak görünmüşsünüz,anı yaşa ne demek ya !!! kendinize yakınlaştırmaya çalışın..onunla olmazsa başka şeceneklere bakın..

hayırlı akşamlar herkesin yorumları için tşkler...konu sperm bankalarına kadar gitmiş onada eyvallah..benin burdan fikir akıl yorum almak istememdeki sebep sizlerin tecrübelerinden faydalanmaktır.
Burdan söle bir baktımda resmen her insanda ayrı ruh ayrı karekter ayrı kalp gözü var..ne ilginç..

gelelelim konuma aslında düşündüm taşındım kader denilen birşey varsa o anlıma yazılmış..fakat sölede diyorum tamam anlıma yazılmış kapıyım kendimi 4 duvar arasına kaderimi bekliyım..

onu bırak başka bir kız kapamaz herkeslen çıkar olmazda olmazzz..ordan buraya savrulur ruhu yıpranır sararır solar....buda ayrı konu....

şimdi ben 2 kişi ile çıkıyorum gözüylen görünüyorum..öyle değil birisiylen çıkıp bir gelecek kurmak hayali var..derdim sperm davası değil...o köpektede var...

aslında derdim bu hayatı gerektiği şekilde yaşamak .madem evlilik var..herkes gibi tatmalı..öülümü tatmak gibi...

nie konu sahibine bu kadar tepki gösteren arkadaş var anlamadım:S yaş 33e gelince haliyle insan artık karşısına çıkan
adayları kıyaslamak, en iyisini seçmek ister. Arkadaşın yaşı 20 değilki işleri akışına bıraksın. Şahsen ben 24 yaşındayım
ve arkadaşa hak veriyorum ben de o yaşa gelsem aynen onun gibi kılı kırk yararak düşünürdüm hangisi daha hayırlı olur
acaba diye. Birazcık empati kurun lütfen.
bana kalırsa gamsız olan adaydan pek hayır gelmez gibi.. her zaman ilgili alakalı erkek daha iyidir, sonuçta kadınlar hep sevilmek
ilgi görmek isterler. dış güzelliğe o kadar önem vermem ben. eli yüzü düzgün olacak tabi ve yanıma da yakışacak tabiki, ( müstabel
nişanlım gibi :) ) çok yakışıklı olmasına gerek yok, zaten bence kız daha güzel olmalı erkekten, erkek gözünü alamamalı başkasına
bakmamalı. o yüzden dediğim gibi, dış güzellikmiş yeşil gözmüş çok da önemli değil, zaten siz severseniz gözünüze dünyanın
en yakışıklı erkeği gibi görünecek o...
evlilik basit bişey değil, bir ömrü geçireceksiniz o yüzden iyi tanıyın derim ille de yaza evlenmenize gerek yok flört edin tanıyın biraz..
her konudaki huyunu suyunu görün bakalım ölçün tartın bu arada birbirinize alışın.. sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin.
umarım sizin için en hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…