- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
keske bastan kendinle ilgili bu kadar net cizgiler cekmeseydin..yasadikca gorseydin.ozaman gercek karakterini daha fazla ortaya koyardi..simdi kendini sana begendirmeye calisiyor olabilir.yani senin soyledigin gibi biri davraniyor..neden boyleyapiyor demeye hakkin yok bence..
Karpuz mu bakmıştınız?
5 ay sonra anca...
Yerden yere vurmak gerekmiyor, arkadaş evlenmek istiyor, amaç evlenmek.
Bu durumda seçenekler değerlendirilebilir.
Haklıdır veya değil, o ayrı mesele herkes duygusal olmak zorunda değil.
Yalnız bu iki aday da gerçekten evlenmek isteyen tipler gibi gelmedi bana, işin vahim yanı o.
Evet herkes duygusal olmak zorunda değil ama MANTIKLI olsa iyi eder.
Herkesin mantığı aynı olamaz, mantıklı olan şey bu.
Mantık , normatif bir bilim dalı olduğu için herkese göre değişen genel hatlar yoktur, küçük ayrıntıları değişir. Bu yüzden herkesin mantık normları küçük ayrıntılar dışında aynıdır. Burada da küçük ayrıntılardan çok, önemli konular üstünde bir tuhaflık var. Mesela bu konuya cevap verenlerin çoğu neden tepki vermiş? Mantık genel normlarıyla aynıdır herkeste , bu yüzdenYani GENEL olarak mantıksız bir konu.
Canım günlük hayattaki mantık kelimesiyle bilimsel mantığı karıştırmısşın. Ben diyorum ki arkadaşın bir sorunu var; evlenememek. Bu amaç için kendine göre mantıklı olanı yapmak istiyor ve burdaki insanların yüzde doksan dokuzu da buna mantıksız dese gerçek değişmeyecek. Onun için bu kısımları geçip gerçekten söyleyecek bir şey bulabiliyorsak sorunu çözmek adına söyleyelim, yoksa hııh bu mantıksız deyip geçmek sorunu çözemez değil mi?
Neyse mantığı tartışmayalım şimdi burada :)( konu bölünmesin)
Evet ama herkesin yorumu kendine aslında.
Bence en mantıklısı, harbiden sperm bankasına gidip çocuk yapmak.
Ya da en güzeli bakış açısını değiştirmeli. Kalbini güm güm attıran biriyle evlenmeli.
Yani bu şekilde Esra Erolla izdivaç programı gibi olmuyor mu?
Valla erkeklerden illallah demiş biri olarak, ben kimseyle evlenmesin derim:)))
ben olsam 1. adayı seçerdim.benim için güsel surat önemli simetrik felan filan.hakkında hayırlısı.
Yerden yere vurmak gerekmiyor, arkadaş evlenmek istiyor, amaç evlenmek.
Bu durumda seçenekler değerlendirilebilir.
Haklıdır veya değil, o ayrı mesele herkes duygusal olmak zorunda değil.
Yalnız bu iki aday da gerçekten evlenmek isteyen tipler gibi gelmedi bana, işin vahim yanı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?