evlencem elimde hiç bişey yok.

pembesu

sağlıkla gel miniğim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2013
2.322
3.501
133
kızlar nolur bi akıl verin aranızda evli bekar evlilik iş konusunda tecrübesi olan herkesten fikir bekliyorum.

nişanlıyım bir sene sonra düğünüm var babamın durumu iyi değil anneminde öyle ayrılar.
yeni mezunum ve işe girdim. 1500 alırım diye düşünüyoken adam bana 800 lira teklif etti şok oldum hiç bi eksiğimi tamamlayamam nişanlımda askere gidecek onun iş durumu falan iyi kendi üstüne düşeni fazlasıyla yapar.
babam çalışıyo fakat buna ragmen bana yardımcı ol ilk 2-3 maaşını bana ver diyo annem de kardeşinin dershane parasını ver diyo bende aklımca 1500 alırsam 500 babama 300 kardesıme veriirm en kötü ihtimal kenara her ay 500 koyarım diyodum şimdi patronum maaşımı söyleyince dünyam başıma yıkıldı.

teknik ressamım ve sanayide çalışmak istemiyorum bu yüzden mütavazi bi mimarlık ofisinde çalışmaya başladım adama çok iyi oldu burası tam istediğim gibi falan dedim ilk başta 15 gün dene ve bugün 17. gün maaşı konuştuk işte..
ne yapayım nasıl alcam istediklerimi üstelik ailem benden bu kadar şey isterken.

burada çalışan çaycı abla bile 650 alıyo adam beni saf gördü resmen ben dersem bu kız kabul eder dedi 800 veririm sigortanla bana zaten 1200 e mal oluyosun dedi devam edeyim mi çalışmaya aldığım parayı ne yapayım.

ya evlencem hiç bişeyim yok daha nişanlım çalışma istersen iyiyce pskolojin bozuldu ben senden bişey istemiyorum diyo.

aldığın parayı kimseye verme kendine harca eğer annene babana vereceksen hiç çalışma işten soğursun diyo..

akıl verin ne yapayım?

Son düzenleme:
hem sen neden 800tl kabulediyosunki.
üni okumuşun.
bence bi ara maaşını konuş olmadı

adam eğer hızlanırsan 1100 yaparım falan dedi ama herkes inanama bütün patronlar öyle diyo hiç yapanı görmedik dediler.
babam çok sinirlendi bir ay çalış maaşını al sonra yükseltmezsen çıkarım de dedi ama babamın bulduğu işlerde hep erkeklerin olduğu yerler nişanlımda 200 az al ama temiz bi yer olsun aklım sende kalmasın diyo.

Son düzenleme:
hem sen neden 800tl kabulediyosunki.
üni okumuşun.
bence bi ara maaşını konuş olmadı

napayım hiç olmamasından iyidir diye tamam dedim ama o kadar gururma dokundu ki yanlış anlamayın çaycıyla aramda 150 lira fark var küçümsediğimden demiyorum bunu ama boşuna mı okudum 5 yıl çok moralim bozuk.
adama sürekli bu maaşla çalışmam dedim hızlandır kendini bişeyler yaparız dedi.

çok haklısın...
o kadar oku. asgari ücret bile alama.
cok moral bozucu. ama eger iş tecrüben yoksa
1-2 ay idare et. iş tecrübesi ve mesleginle alakalı pratikde ögrenmen gerekenleri ögrenmiş olursun.

bu maaşa her yerde iş bulunur diye düşünüyorum, 800 tl nedir yani...

çok haklısın...
o kadar oku. asgari ücret bile alama.
cok moral bozucu. ama eger iş tecrüben yoksa
1-2 ay idare et. iş tecrübesi ve mesleginle alakalı pratikde ögrenmen gerekenleri ögrenmiş olursun.

dedim ki bari 1000 lira olsun sen zaten sigortanla bana 1200 e geliyosun dedi üstelik benim senden para almam gerekiyo henüz hızlı değilsin şuan işime yaramazsın bile dedi çok bozuldum.
sigortamı hala yapmadı ve bunun için bişeyde istemedi hala benden.

Tecruben yok kim 1500 verir ki anca asgari ucret alirsin tecrube kazanirsan maasin yuksek olur
Ayrica nisanlisin ailen senden neden maddi beklenti icine dustu kardesinin dershane parasini vermen cok sacma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

valla güzelim hepimiz sanayide organizede çalışmak zorunda kalıyoruz kimse kimseye kolaydan para vermıyor. para kolay kazanılmıyor o yüzden paranı kimseye bu bir diğeri de bence aklı başında orası burası deme başak bir işe bak.

İş tecrüben yoksa 2 ay çalış sonra maaşın yükselmezse çıkarsın. 800 tl en alt taban zaten. Bu işverenler bazen çok abartıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumunu izah et evlilik arifesinde olduğunu bu işi sevdiğini ancak ihtiyaçlarını karşılayamayacağını söyle
ağlamayan bebeğe meme vermezler

o vakit nişanlın askere gitmesin şekerim çalışsın önce evlilik hazırlıklarını yapsın sonra askere gitsin yada yaşı kaç bilmiyorum daha önce gitseydin aklı kalsın ne yapacaksın sanki. erkek içinde çalışıyoruz 300 tane erkek var hepsi işletmede sanki sen işletme içinde mi olacaksın odan yerin ayrı olacak güzelim namusunla çalışırsan her yerde çalışırsın takılma böyle ufak meselelere

durumunu izah et evlilik arifesinde olduğunu bu işi sevdiğini ancak ihtiyaçlarını karşılayamayacağını söyle
ağlamayan bebeğe meme vermezler

inanın aynen böyle söyledim o da şuan sana 850 bile vermem hızlanırsan yaparız bişeyler dedi.
babam bana 1500 e iş buldu ama sanayinin ortası üstelik benden başka kız yok ve orada sürekli atölyede iş yapcam burda masa başındayım ve rahatım gel gör ki adam maaş konusunda cidden abarttı..

Ucretli ogretmenlik hakkiniz var mi sizin? Varsa hemen basvurun, hatta nufuzlu kisiler araciligiyla basvurursaniz daha kolay olur. Alacaginiz para en az bu kadar olur diye dusunuyorum. Ders saatinize bagli tabii. Avantaji zamaninizin size kalacak olmasi. 2 is bile yapabilirsiniz.
Hatta ozel ders verebilirsiniz. Ilan verin internet sitelerine isterseniz. Allah yardimciniz olsun ki Allah'in ozellikle evlenene yardim ettigini dusunuyorum. Hic caninizi sikmayin. 1 senede her seyinizi tamamlarsiniz. Kolayliklar dilerim.

Cnm 1. Si nişanlın neden senin paranla ilgili hüküm vereliyor? Ailenin ihtiyacı varaa elbette vericeksin daha şimdiden bende ailen ile ilgili böyle dışlamalarda bulunmasın. 2. Si ise bu işe bence şimdilik olur de ama başla iş arayışına da gir. 800 tl gerçekten çok az bir para. Çeyizinde eksiğin çok mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bunu dediği halde hala orada çalışıyor musunuz ? eğer işe gerçekten şuan çok ihtiyacınız varsa call center.lar bile daha iyi maaş veriyor geçici olarak deneyebilirsiniz.

pratikte çok daha iyi kavrarsın işi bence babanın bulduğu işe git. bizde sanayide organizede çalışıyoruz merak etme çok ta korkunç değil hem burada bak sigortanı bile yapmamış hala adam neyi beklıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…