kızlar nolur bi akıl verin aranızda evli bekar evlilik iş konusunda tecrübesi olan herkesten fikir bekliyorum.
nişanlıyım bir sene sonra düğünüm var babamın durumu iyi değil anneminde öyle ayrılar.
yeni mezunum ve işe girdim. 1500 alırım diye düşünüyoken adam bana 800 lira teklif etti şok oldum hiç bi eksiğimi tamamlayamam nişanlımda askere gidecek onun iş durumu falan iyi kendi üstüne düşeni fazlasıyla yapar.
babam çalışıyo fakat buna ragmen bana yardımcı ol ilk 2-3 maaşını bana ver diyo annem de kardeşinin dershane parasını ver diyo bende aklımca 1500 alırsam 500 babama 300 kardesıme veriirm en kötü ihtimal kenara her ay 500 koyarım diyodum şimdi patronum maaşımı söyleyince dünyam başıma yıkıldı.
teknik ressamım ve sanayide çalışmak istemiyorum bu yüzden mütavazi bi mimarlık ofisinde çalışmaya başladım adama çok iyi oldu burası tam istediğim gibi falan dedim ilk başta 15 gün dene ve bugün 17. gün maaşı konuştuk işte..
ne yapayım nasıl alcam istediklerimi üstelik ailem benden bu kadar şey isterken.
burada çalışan çaycı abla bile 650 alıyo adam beni saf gördü resmen ben dersem bu kız kabul eder dedi 800 veririm sigortanla bana zaten 1200 e mal oluyosun dedi devam edeyim mi çalışmaya aldığım parayı ne yapayım.
ya evlencem hiç bişeyim yok daha nişanlım çalışma istersen iyiyce pskolojin bozuldu ben senden bişey istemiyorum diyo.
aldığın parayı kimseye verme kendine harca eğer annene babana vereceksen hiç çalışma işten soğursun diyo..
akıl verin ne yapayım?