eski erkek arkadaşımla yıllara dayanan bir ilişkimiz vardı ve ilişkimiz çok güzel gdiyordu. evlenmeye karar vermiştik. çeyizim herşeyim hazırdı. yüzüğüm ve çiçeğime kadar. ne olduysa bir ay içerisinde oldu. ve başka bir kadınla bir hafta içerisinde nişan kına ve düğünle evlendi. bana bu durumu söylemek yerine arkadaşına söylemiş evlendiğini. haber bana kısa zamnda geldi ve çok zor oldu toparlanmam ama birşekilde toparlandım. bu geçen sürede hala peşimi bırakmadı. telefonlarımı arıyor ve yetmeyince yakın çevremi arıyor. hatta sabah3te filan ablamı aramış. bende geçtiğimiz gün aradım ve teli kapalıydı sesli mesaj bıraktım. yakın çevremii arıyorsun.aramanı istemiyorum. sen benim için öldün ve toprağa gömdüm seni. bu seni ilk ve son arayışım. bir daha arayacağımı sanıyorsan çok yanılırsın. çevremden uzak dur.diye lafımı söyledim ve kapadım. yaptığımın doğru olduğu konusunda fikirlere ihtiyacım var doğru mu yaptım :S??
evlendi belki mutlu belki mutsuz...seninle de macera arıyor!!!sakın taviz verme bidaha da asla arama...yakıın çevreni aradığı zamanda terslesinler yada gidip savcılığa suç duyurusun da bulun rahatsızlık alıyorsun diye...aramalarına pişmanlık laflarına kanma derim
mutlu yada mutsuz olması beni zaten ilgilendirmiyor. yoo ablama söyledim ararsa ne diceğni filan kızması gerektiğini. benim amacım ona söylemekti. söyledim de. ama anlamadığım onu aradım mesaja düşmeden önce meşgule aldı. sonrada zaten tel kapanmıştı. yo kanıcak filan deilim de konuştuklarım engeller mi aramasını?
eğlence arıyordur boşverr muhattab olma
Kesinlikle cevap verme. Sen benim için öldün gibi laflar hala ona zaafın olduğunu düşündürür.
O kişi yokmuş gibi davran. Arayıp rahatsız ederse polise bildir.
grur olsaydı sana o yaptığından sonra zaten aramaya cesaret edemezdi diye düşünüyorum...ama arayabilir bence..ararsa yerinde olsam savcılığa gider şikayetçi olurdum gözü iyice korksun[/QUO
çok haklısın gururu filan olsaydı aramazdı. şimdiye dek aramadı aramaz umarım. arayabilir demişsin konuşmam ona feyz mi verir yani:S
aman salla yaa doyumsuz erkek modeli işte .
grur olsaydı sana o yaptığından sonra zaten aramaya cesaret edemezdi diye düşünüyorum...ama arayabilir bence..ararsa yerinde olsam savcılığa gider şikayetçi olurdum gözü iyice korksun[/QUO
çok haklısın gururu filan olsaydı aramazdı. şimdiye dek aramadı aramaz umarım. arayabilir demişsin konuşmam ona feyz mi verir yani:S
evet konuşman aynen ona umut verir sırf konuşuyorsun diye daha çok arar bence... o yüzden arasada açma direk svcılığa git
canım benim cok yerinde davranmıssın bence. cok sanslısınkı allah boyle bır ınsanın elınden senı evlenmeden kurtarmıs. bundan sonra senı cok daha guzel bır hayatın bekledıgınden emınım.
galiba konuşmam etkili oldu. henüz aramıyor beni. savcılıkla filan uğraşmak istemiyorum aslında ama bakıcam tekrar rahatsızlık verirse son düşüncem fakat ilk durağm olabilir.evet konuşman aynen ona umut verir sırf konuşuyorsun diye daha çok arar bence... o yüzden arasada açma direk svcılığa git
eski erkek arkadaşımla yıllara dayanan bir ilişkimiz vardı ve ilişkimiz çok güzel gdiyordu. evlenmeye karar vermiştik. çeyizim herşeyim hazırdı. yüzüğüm ve çiçeğime kadar. ne olduysa bir ay içerisinde oldu. ve başka bir kadınla bir hafta içerisinde nişan kına ve düğünle evlendi. bana bu durumu söylemek yerine arkadaşına söylemiş evlendiğini. haber bana kısa zamnda geldi ve çok zor oldu toparlanmam ama birşekilde toparlandım. bu geçen sürede hala peşimi bırakmadı. telefonlarımı arıyor ve yetmeyince yakın çevremi arıyor. hatta sabah3te filan ablamı aramış. bende geçtiğimiz gün aradım ve teli kapalıydı sesli mesaj bıraktım. yakın çevremii arıyorsun.aramanı istemiyorum. sen benim için öldün ve toprağa gömdüm seni. bu seni ilk ve son arayışım. bir daha arayacağımı sanıyorsan çok yanılırsın. çevremden uzak dur.diye lafımı söyledim ve kapadım. yaptığımın doğru olduğu konusunda fikirlere ihtiyacım var doğru mu yaptım :S??
başkasını seçmiş ve senı sırtından vurmuş kalleş adam..
bır daha ararsan eşine söylerım senı deyiver..[/QUOTE
hemde ne vurmak uzun sürdü toparlanmam. çok uyanık bence eşini filan dersem anlar yalan olduğunu. numarası yok hem nasıl ulaşcam ki... çok nankörmüş onu anladım. oysa kaç yıl emek vermiştim. hakkımı helal etmiyorum. hemde hiç.. hakkım çıkar mı bilmiyorum ama o kadar istiyorum ki hakkkımın çıktığını. çok canımı acıttı.
cok sanslısınkı allah boyle bır ınsanın elınden senı evlenmeden kurtarmıs. bundan sonra senı cok daha guzel bır hayatın bekledıgınden emınım.
Allahin sevgili kuluymussun kurtulmussun boyle bi adamdan hic uzulme numarani fln degitir ulasamasin sana karaktersiz
yazik karisinada uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?