evlendi:)( :'(

Klasik hikayelerden biri basinizi sisirmeyim ya.belli sure pesindem koştu sonra başkasıyla ewlendi.sanki mideme yumruk yemiş gibiyim ama olsun.hayatta neye sahibim ki?

Klasik hikayelerden biri basinizi sisirmeyim ya.belli sure pesindem koştu sonra başkasıyla ewlendi.sanki mideme yumruk yemiş gibiyim ama olsun.hayatta neye sahibim ki?

Dert anlattıkça azalır canım anlattıkça rahatlarsın. Peşinden koştuğuna göre sen kabul etmemişsin bu kişiyi evlenmesi niye üzdü ki seni

Berabermiydiniz ? Yoksa sadece pesindenmi kostu ?

Üzme kendini , BOSVER !
Gidenin arkasindan aglamak uzulmek fayda etmiyo..

Neye mi sahipsin? Sağlığına, hayatına sahipsin.
Sen onunla doğmadın ki, bu kadar karamsar olma lütfen.
O gerçek aşk olsa sen çok fazla peşinden koşturtmazdın o da başkasıyla evlenmezdi böyle düşün.
Hayırlısı de geç, olumlu düşün. Hala onu düşünüyorsan da şunu bil ki; o evlendiği için yani kaybetmiş gibi hissettiğin için bu kadar önemli oldu şu an. Aslında hiçte önemi yok onun.
Bu düşünceyi içinde serbest bırak, yeni ufuklara yelken aç..
Hakkında hayırlısı olsun :112:

Bir derdim var bölümüne konu açıp da başınızı şişirmeyeyim demek olmaz.
Başı şişecek olan buraya girmez zaten.

Peşinden koştuğunda sen ona yüz vermediysen başkası ile evlenmesi normal.
Tabii sen anlatmayınca sağlıklı bir cevap vermek mümkün değil.

adamı sizin tabirinizle iplemiyorduysanız şimdi üzgünlük niye?

ayrıca o sizin peşinizden koşmuş demek ki bir çaba sarfetmiş :26:

erkekler artık öyle aylarca hatta yıllarca koşma işini bıraktılar bir süre deneyip sonra onlamı uğraşacağım deyip başka birisiyle birlikte olmayı düşünüyorlar belli ki seninkide öyle olmuş zamanında kabul edecektin şimdi ne yapsan nafile..

a)evlemeseydi hep hir gelme umudu olucakti.b)beni sevmedikten sonra kimi sevdigi pekte önemli diil.c)bi de herkes hakettigi gibi yasiyor.ben sevilmeye layik deilim.

Rüyamda ulusta kaybolmuşum inişli çıkışli yollar çöp arabalari..iki kişi bir duvari aşağı indirip yukarı cikartiyor elimde bir roman bir telefon komik.

çok güzel bir söz var,

olmadı bir sigara yakar mutluluklar dileriz

sende öyle yapmalısın canm, kısmet nasip hayatta ne olacağı hiç belli olmaz hayırlısını dile hep..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…