evlendi:)( :'(

bazıları böyle işte gurur yapıp yüz vermiyorlar sonra adam bıkıp başkasına gidince üzülüyorlar. ne edelim kaçan balık büyük oldu desenize..

yorumlar felaket ya ahaha

bence de buradan bakınca pek sağlıklı görünmüyor durum

a)evlemeseydi hep hir gelme umudu olucakti.b)beni sevmedikten sonra kimi sevdigi pekte önemli diil.c)bi de herkes hakettigi gibi yasiyor.ben sevilmeye layik deilim.

Çok depresif bir tipsin.
Kendini değersiz görmek psikolojik sorunların varlığına en önemli işaretlerdendir.
Sağlıklı biri bu şekilde düşünmez.
Kesinlikle kendin için harekete geçmen lazım.

Sevdin de niye peşinden koşturdun?
Sevmemişse niye peşinden koştu?

yorumlar felaket ya ahaha

bence de buradan bakınca pek sağlıklı görünmüyor durum

Çok depresif bir tipsin.
Kendini değersiz görmek psikolojik sorunların varlığına en önemli işaretlerdendir.
Sağlıklı biri bu şekilde düşünmez.
Kesinlikle kendin için harekete geçmen lazım.

ya sız şımdı koskoca dızı oyuncusu unlu bı ınsana nasıl boyle seyler yazabılıyosunuz aklım almıyo alla alla sızsınız ozguvensız sızsınız terkedılmıs

ya sorun ne ben anlayamıyorum bikaç kere buluşmuşsun adamı peşinden koşturmuşsun oda başkasyla evlenmiş ve senin için acıyo onun kokusunu özlüyosun.

aşk bu mu ya bukadar kolay mı herşey. bikaçkere buluştun istemedin peşinden koşturdun ve şimdi koku özlüyosun ve canın yanıyo öyle mi? biz ölelim ozaman ya

Konuyu geyiğe çevirmeye devam ederseniz yılbaşında kk'yi unutun...

baslikta bile gulen surat mi aglayan surat mi koymus napmis bu konu sahibi ya
fake mi diye konularina bakayim dedim erisemedim :26:
kafan guzel konu sahibi, gule gule kullan

ya sız şımdı koskoca dızı oyuncusu unlu bı ınsana nasıl boyle seyler yazabılıyosunuz aklım almıyo alla alla sızsınız ozguvensız sızsınız terkedılmıs

Kimmiş ayol ünlü bilmem ne oyuncusu ben o kısmı kaçırmışım

Kimmiş ayol ünlü bilmem ne oyuncusu ben o kısmı kaçırmışım

bu serebrum arkadaşımız(!) denız yıldızı dızısınde falan figüranlık yapıyomus dun aksam profılınde dızıdekı resımlerı falan vardı ama bız yazınca kaldırdı

Bu konuya yorum yapmayacaktım aslında ama konu sahibi psikolojinin düzgün olmadığını düşünüyorum. Lütfen bir uzmandan destek al.

Serebrum, garip hatunsun
Bir yandan seviniyor, diğer yandan uzuluyorsun
Ayni anda 2 duyguyu birden nasıl yasiyabiliyorsun:26:
Gerçekten anlamadım seni ben.

Son düzenleme:
bu konu açıldığında,ben yılbaşında ne yapcamı düşünüyordum sanırım..

Buna benzer bi arkadaşım vardı; Sırf bize hava atayım diye(bak bak nasıl da maymun ediyorum bunları hesabı) buna aşık bi çocuğa bazen yüz veriyo bazen de vermiyor, peşinde koşturuyordu. Daha doğrusu başka bi adama heves ederken bu garibanı yedekte turmaya çılışıyordu.
Çocuk başka birini bulunca bizim kız manyaklaştı; nişanı basıp rezillik çıkarmasın diye eve kilitlemişdi ailesi.

Böyle konuları ne zaman görsem kahkaha atarım
Kötü birimiyim neyim

Herkese katılıyorum herkes haklı ancak konu sahibinin ruh hali normal değil..belliki çok depresif bence daha fazla üstüne gitmeyelim normal olmadığı mesajlardan belli değil mi? Bize şuan dalga gibi geliyor ama herhangi bir tanısı ve intihar riski ve tutarsız benlik algısı. varsa burda üstüne gitmek bile onu intihara götürebilir çünkü belliki zaten değersiz hissediyor kendini..

En nefret ettiğim şeydir başlıkta melek rolüne bürünenler o yüzden bunu sadece psikoloji bilgisi iyi biri olarak yazıyorum..arkadaş dalga falan geçmiyor ben bit pazarından tanıyorum hatta çok sinir oluyodum ama babam öldü ,annem hasta,param yok,bende hastayım gibi şeyler yazıyor..kesinlikle psikolojisi düzgün değil..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…