evlendi:)( :'(

Adamda gönlünüz vardı madem neden peşinizde koşturdunuz?

Atalarımız ne demiş; fazla naz aşık usandırır

Fazla naz deildi.o beni önceden taniyormus 2. bulusmamizda ailemle tanismak istedi bende hayir dedim ben sevmeden hop yani

Kullandığınız smileylerden midir nedir bana pek de sallamıyormuşsunuz gibi geldi.

Sevmediniz mi sevdiniz mi,buluştunuz mu görüştünüz mü hiç bir şey anlamadım ben.

Omzuna yaslanmayi elini tutmayi özledim sıcaklığını özledim. :

2 kere buluştuğunuz adamın sıcaklığını nasıl özlüyorsunuz yahu? Dalga mı geciyorsunuz bizimle?

Ben 8 yıl tanıdığım eski kocamın kokusunu bile hatırlamıyorm.

Boşver! Bu hayatta öğrendiğim tek şey değer verirsen kaybedersin canım! Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bunu sakın unutma! Böyle acılarla olgunlaşırsın. Demek ki sana layık değilmiş. Önüne bak. Lay lay lom galiba bu erkekler için sevmeler! Çok sevdiğim bir şair ne de güzel söylemiş.

Unutursun için yana yana
Unutursun ciğerin kanaya kanaya
Yol ver terk eden adama
Unutursun... Unutursun...

Beni sevmemistir eşine aşık olmustur bilmiyorum ama canım yanıyor. Bakimsizimdir tipsizimdir ne bileyim herseyin cani cehendeme.

iyi ki başımızı şişirmemek için ayrıntı vermedin, konuyu çözmek için dert sahibi olacağız
demek ki sizin ona karşı duyduğunuz hisleri, o size karşı duymamış ki evlenmiş ve aşık olarak bakıyor eşine.. kaldı ki ortak hesap açıp, düğün fotoğrafı yüklemek görgüsüzlük değil de sizin ki sağlam bir kıskançlık gibi geldi..

Bence evlenmesi falan derdin değil, senin canın sıkılmış pazar pazar. pardon cumartesi cumartesi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…