Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Benimde birinin arkasından aylarca hiç durmadan ağladığım oldu, artık kalbimdeki acı çok fazla gelince Allah'a yalvarmıştım unutturması için. Ve inanmayacaksın ama o günden sonra yavaş yavaş unutmaya, daha az ağlamaya başladım ve şu an tamamıyla aştım. İnşallah sende kısa sürede unutursun ve karşına seni deli gibi sevecek bir insan çıkar. Çıkana dek, arkadaşlarınla zaman geçirmeye ve içindeki duyguları yazıyla olur müzikle olur dışavurmaya çalış.
Sevdiğim çocuk bi başkasıyla evlendi hayatta tek bi dilek dilemiştim tek bi hayal o da olmadı naparım nasıl unuturum bilmiyorum...
Öyle acıyoki kalbim öyle kötüyüm ki ölsem daha iyidi hiç mutlu olmadım şu yaşıma kadar ne aile gördüm ne gün yüzü kendi anamdan babamdan bile hayır görmedim bi tek kişiyi sevdim o da yok artık inanın gözyaşıyla yazıyorum bunları çok kötüyüm unut diyeceksinizde nasıl çok kötüyüm çook
Sevdiğim çocuk bi başkasıyla evlendi hayatta tek bi dilek dilemiştim tek bi hayal o da olmadı naparım nasıl unuturum bilmiyorum...
Öyle acıyoki kalbim öyle kötüyüm ki ölsem daha iyidi hiç mutlu olmadım şu yaşıma kadar ne aile gördüm ne gün yüzü kendi anamdan babamdan bile hayır görmedim bi tek kişiyi sevdim o da yok artık inanın gözyaşıyla yazıyorum bunları çok kötüyüm unut diyeceksinizde nasıl çok kötüyüm çook
8 yıl birini sevdim hem de çok fazla o da beni sevdiğini söylerdi, kıskanırdı, Ailesi de aile dostlarımız. bana yamuk yapmaz, seviyorum dediyse seviyordur gerçekten diye düşünürdüm hep. Evet sevdiğimizi söylerdik hep ama sevgili diildik ama umutluydum olacak diyordum neyse Birgün aradı beni alay eder gibi nişanına davet etti şok oldum o an ölmek istedim psikolojim bozuldu ben onu 8 yıl bekledim kimseyi almadım hayatıma aylar sonra da aradı yüzsüz bir şekilde nişana gelmedin düğünüme bekliyorum dedi nişanlıyken de umudum vardı bi ihtimal gelir diyordum ikinci bi şok daha yaşadım. Evlendi o evlendi benim hayatım bitti gibi bişey oldu nefes alamıyordum artık onu unutmak için hayatıma birçok kişiyi aldım ama unutamadım. Seni çok iyi anlıyorum şuan içinin nasıl yandığını sen belki bida görmeyeceksin o kişiyi, ben hala görüşüyorum. Şimdi mi o hala evli çocuğu var benimde hayatımda biri var ve şuan çok şükür diyorum iyiki o olmamış. Benim yangınım geçti ama benden de çok şey
Alarak geçti. İnşallah zamanla seninkide geçer ama unutmak için sakın başkalarını alma hayatına şimdi napıyorsun bilmiyorum okuyorsan dersine şarıl, çalışıyorsan işine sarıl.
Bende tam 5 yıl bekledim ilk aşkım ilk umudumdu bi tek onunla mutluydum bi tek onu düşünürken umutluydum ilk görüşte aşka onunla inandım bunu onunla yaşadım şimdi de bu acıyı yaşatıyor bana içim ne kadar yansada elimden bişey gelmiyor yüreğimden bişeyler koptu gitti onunla tek hayalim tek aşkım yok artık bu hayatımda tutunacak tek şeyimdi hayatım olmuş resmen bunu kaybedince daha iyi anladım bi gün unutabilir miyim yine birini sever miyim bu acı geçer mi bilmiyorum bilmiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?