Evlendi :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada18
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ada18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
63
12
48
Gaziantep
Sevdiğim çocuk bi başkasıyla evlendi hayatta tek bi dilek dilemiştim tek bi hayal o da olmadı naparım nasıl unuturum bilmiyorum...
Öyle acıyoki kalbim öyle kötüyüm ki ölsem daha iyidi hiç mutlu olmadım şu yaşıma kadar ne aile gördüm ne gün yüzü kendi anamdan babamdan bile hayır görmedim bi tek kişiyi sevdim o da yok artık inanın gözyaşıyla yazıyorum bunları çok kötüyüm unut diyeceksinizde nasıl çok kötüyüm çook

birazdan evli ablalar gelir sana haddini bildirir canım ... nasıl evli bir adamın arkasından ağlarsın diye . neyse şaka bir yana üzülme diyemeyeceğim çünkü benimde aynısı geldi başıma ..nasıl insanın içi acır iyi bilirim . ama alışıyorsun ya kısmet değilmiş de geç . herşey olucağına varır ..

Allah sabır versin insanın sevdiğinin başkasıyla evlenmesi bence çok ağır bişey benimde korktuğum bişey unutmak için iyi hatıralarınızı hatırlama daha kötü olur özlersin bence hep kötü bişeyler bul kendine hatırlat zaten evlensek söyle kötü olurdu böyle kötü olurdu zaten böyle kötü huyu var gibi kendini ikna et böylesinin daha iyi olduğuna başka ne yapılır bilmiyorum

Ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Benimde birinin arkasından aylarca hiç durmadan ağladığım oldu, artık kalbimdeki acı çok fazla gelince Allah'a yalvarmıştım unutturması için. Ve inanmayacaksın ama o günden sonra yavaş yavaş unutmaya, daha az ağlamaya başladım ve şu an tamamıyla aştım. İnşallah sende kısa sürede unutursun ve karşına seni deli gibi sevecek bir insan çıkar. Çıkana dek, arkadaşlarınla zaman geçirmeye ve içindeki duyguları yazıyla olur müzikle olur dışavurmaya çalış.

Ben hiç kmseyi böyle sevmemiştim kimseyide sevemem umarım unuturum umarım silinir bu acılarım bi gün

Yapicak bisey yok canim malesef, aglayabildigin kadar aglayip rahatla.
Bu zor zamanin uzun sürebilir, eve kapanma en azindan, cik bazen.

demekki senın ıcın hayırlı bırı degılmıs kiiiii sanada başka bırı yazılmış bence boyle dusun, sonucta bu işler naip kısmet işi

Son düzenleme:

8 yıl birini sevdim hem de çok fazla o da beni sevdiğini söylerdi, kıskanırdı, Ailesi de aile dostlarımız. bana yamuk yapmaz, seviyorum dediyse seviyordur gerçekten diye düşünürdüm hep. Evet sevdiğimizi söylerdik hep ama sevgili diildik ama umutluydum olacak diyordum neyse Birgün aradı beni alay eder gibi nişanına davet etti şok oldum o an ölmek istedim psikolojim bozuldu ben onu 8 yıl bekledim kimseyi almadım hayatıma aylar sonra da aradı yüzsüz bir şekilde nişana gelmedin düğünüme bekliyorum dedi nişanlıyken de umudum vardı bi ihtimal gelir diyordum ikinci bi şok daha yaşadım. Evlendi o evlendi benim hayatım bitti gibi bişey oldu nefes alamıyordum artık onu unutmak için hayatıma birçok kişiyi aldım ama unutamadım. Seni çok iyi anlıyorum şuan içinin nasıl yandığını sen belki bida görmeyeceksin o kişiyi, ben hala görüşüyorum. Şimdi mi o hala evli çocuğu var benimde hayatımda biri var ve şuan çok şükür diyorum iyiki o olmamış. Benim yangınım geçti ama benden de çok şey
Alarak geçti. İnşallah zamanla seninkide geçer ama unutmak için sakın başkalarını alma hayatına şimdi napıyorsun bilmiyorum okuyorsan dersine şarıl, çalışıyorsan işine sarıl.

Eski sevgilinmiydi yoksa platonik askinmiydi ikisinde durum farklı çünkü eski sevgilinse kotude platonikse zaten hiç Senin olmamiski .
Unut demek kolay tabi ama Baska carende yokki .
Suan acin taze ama zamanla unutursun

kaç yaşındasın canım?

sevdiğim çocuk derken eski sevgilin miydi yoksa sen uzaktan mı seviyordun onu tam anlayamadım.

şöyle düşünmeye çalış bu hayatta herkes bir şeylerle sınanıyor, üzülüyor, yıkılıyor ve hatta yaşamaya devam edemicekmiş gibi hissediyor.

kimi daha çok kimi daha az acı çekiyor.

sen şimdi çekmen gereken acıları çekiyorsun ama bitecek.

artık hayattan bir beklentim kalmadı diceksin ama yeni beklentiler gelicek.

umutların hiç bitmicek ve eminim bir gün mutlu olacaksın. bu çektiğin acıların karşılığını alıcaksın.

yaşın genç tahminimce iyi bir işin olacak bu kişiyi unutup başka birine aşık olacaksın o da sana ve kendin mutlu bir aile kuracaksın.

kim bilebilir? hayırlısı böyleymiş. kaderinde o kişi yokmuş. Allah sizi yazmamış birbirinize dicek yapıcak bir şey yok.

Cok uzuldum cnm ama gececek inan ne acilar gelip gecmiyor onemli olan sabretmen. Biraz sabir sonra belki iyikide olmams diyeceksin

Canım çok klasik gelecek belki ama bunun ilacı sadece zaman... şmdi canın yanıyormuş gibi geliyor ama sevdiğini sanıyosun bence şuan evlendiğine üzülüyosn sadece seninle olabilme ihtimalini tamamen kaybettiğin için... bi de şöyle düşün zaten evlenmş gitmş artk o da seni sevseydi seninle olmayı seçerdi değlmi sen neden üzülesin? bide ondan ne bekliceksn bu saatten sonra? beynini sürekli buna odakla artk bir beklentm yok.. bir beklentim yok... emin ol en iyi unutma yöntemidir bu zamanla sileceksin zaten bu şekilde... söyledklerm sana sert gelmesn iyiliğn için tamamen

Bende tam 5 yıl bekledim ilk aşkım ilk umudumdu bi tek onunla mutluydum bi tek onu düşünürken umutluydum ilk görüşte aşka onunla inandım bunu onunla yaşadım şimdi de bu acıyı yaşatıyor bana içim ne kadar yansada elimden bişey gelmiyor yüreğimden bişeyler koptu gitti onunla tek hayalim tek aşkım yok artık bu hayatımda tutunacak tek şeyimdi hayatım olmuş resmen bunu kaybedince daha iyi anladım bi gün unutabilir miyim yine birini sever miyim bu acı geçer mi bilmiyorum bilmiyorum....

Çok sevdim, 10 yıl neyim var neyim yok kattım önüne, ailem,sevdiklerim herkes dahil kimseleri görmedi gözüm. Ne savaşlar verdim, ailelerimiz istemedi ne direndik ... Bir gün aldattı beni, bitirdim tek kalemde bir çizgi çektim. Çektim de kavruldu içim, ben hastanelerde canımla cebelleşirken oynaştığı kızla evlendi, kavruldum acıdan, ölmeyi bile beceremedim ben, bitmişti hayat...

İyi ki o hayat onunla bitmiş, zaman geçti, bir sevdim ama öyle sevdim ki, geceleri uyuyamıyorum onu uyurken izlemeden, eşyalarını yıkamaya kıyamıyorum kokusunu kaybedicem diye...

Gün kaç kez yeniden doğuyor, kalp nasıl doğruluyor anlayacaksın zamanla, ağla ağla ama sonra bitir, yeni bir hayatın olacak. Hiç bir acı kalıcı değil ölüm hariç. Kendinin kıymetini bil, şimdi çok acıyor canın ama inan ki bunlar yeni hayatının doğum sancıları, acı çekmeden gelmiyor mutluluklar. Kalbine güven, unutmasına izin ver, kendi kalbini kendin kanatma iki de bir, inan bir faydası olmaz. Çok dua et, Rabbine sığın

Emin ol karşına biri çıkacak ve tüm acılarını unutturacak yaşamış biri olarak garanti veriyorum sana. Biraz daha üzüleceksin, ağlayacaksın ama geçecek. Sevgili miydiniz nasıl bi ilişkiniz vardı. Kaç yaşındasın?

aynı şey benimde başıma geldi tabiri caizse köpekler gibi seviyordum elinde kukla olmuştum canı isterse arıyor konusuyorduk istemezse hiç aramıyordu çok çektirdi bana ben makyajlı kız hiç sevmem diyordu makyaj yapmıyordum hayatıma ne yapacakalrıma o karar veriyordu sonra ne oldu biliyormusun kendisi gidip hergün düğün makyajı gibi makyaj yapan bir hatuna aşık oldu evlendi birde aynı sitede oturuyorduk sitede bazen karşılaşıyorduk çok acı günlerdi bütün düzenim alt üst olmuştu sonra karşıma nişanlım çıktı Allahıma şükürler olsun her karanlığın ardından bir güneş doğarmış şimdi kendime kızıyorum cahillik diyorum :) sakın kendinizi üzmeyin olmuyorsa daha iyileri olacağı içindir buna emin olabilirsiniz

Herkes ayni seyi yasayip daha sonra yeniden sevdiginden bahsetmis..

Ben yalnizim hala. Sevdim, nefret ettim, unuttum bitti.. Simdi goruyorum ve hic bi sey ifade etmiyo..

Deli gibi aci cekeceksin, bunu engelleyecek hic bir sey yok zaten.. Acinin suresini azaltmak icinse tavsiyem onu gorecegin seylerden uzak dur. Sosyal medyada heryerden engelle, sakin sakin takip etme. Duygusal sarkilar dinle, filmler izle ama abartma.. 1-2 ay sonra hafifleyeceksin zaten, sabret..

bicok kişinin olduğu gibi benimde başımdan geçti.
deli gibi sevdim. 3 senelik bi beraberlik. sonrasında göz yaşı ile gecen bir buçuk sene! hayatımı mahvettm diye bilirim onun yüzünden. ondan uzak olmak için bi, parça unutabilmek için, bilmediğim bi şehire geleceği olmayan bi bölüme gittim.
onun olduğu sehrde nefes alamiyodum. bi sürü insan girdi hayatima, onu daha çok ozlememe sebep oldular. yavaş yavaş icimdeki sevgide bitti.
ve mutlu son ben onu UNUTTUM. yani artık acı cekmiyorum onu düşündüm mu. ben bunu başardı isem herkes başarır diye düşünüyorum.
o şimdi bi bebek sahibi arada bakiyorum fotosuna. ne kadar tatlı bi bebek diyorum.
Nasibim o değilmiş.
senın nasibinde alnında yazanda o değilmiş demek. cook zor zamanlarin olacak amaa geçecek. gülümseyerek hatırlayacaksın. ınan bana..

Agla Hic Durmadan Agla .....

Belki goz yasinla acin hafifler .. Ama inan bana ne yaparsan kendine yaparsin .
Dunyanin sonu degil sonucta , Sevmissin icin yaniyor suan ama demekki dogru kisi o degildi , Demekki hakkinda boylesi hayirliymis...

Berabermiydiniz yazmamissin eger oyleyse , zaten sevseydi senle kalirdi...

Ama kendini bos yere uzuyosun inan bana.... Birgun bu gunlerini hatirlayip guleceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…