Sen bu öküzün önceki halini zaten biliyormuşsun bide bu öküzden çocuk yapmışsınİlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı
Eşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti
İlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı
Canım direk baban gile git arkana bile bakmaBen aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
Kişiliği bozuk Allah iyilerle karşılaştırsınBen aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?