Onun da niyeti ayrılmak beni de istemiyor çocuğu da zaten hep hazır değilim erken oldu vs deyip duruyorduBugun gelince sinirlemeden konussan,nolacak bole desen.seviyorsan hala,ben seni cok seviyorum falan desen.sakin sakin konussaniz,sana bi cevap verir heralde.ama hala sinieniyorsa,onun ailesi nerede? Kv arayip guzel bi dille anlatsan,size gelse ogluyla konussa.oda kadin sonucta.belki oglunu yumusatir.sorunlariniz azcik cozulur.hatta 1- 2 gun kv gile gidin kalin.aile ortami iyi gelebeilir
Dün çarşıda idim beni almaya geldi ben durakta bekliyorum neymiş ben aheste aheste yürüyormuşum arkadan araba geliyormuş bana kızmak için sebep arıyor
Bana göre sinirlilik hali hastalıkla ilgili işi de stresli biz 6 aylık evliyiz evde hiç nöbet geçirmedi hep işte geçiriyor yani işe kızıp bana patlıyor
Ben artık evli kalamam ki nasıl kalayım bi buçuk aylık evli iken yatakları ayırdı bu adam o zaman da borç yüzünden kredi kartına 18 bin mobilya borcu geçmiş ben onun birikmişi var sanıyordum araba satmıştı oda yokmuş ben de madem borç ödeyeceğiz niye babama yatak odası aldırdın dedim suçum buydu o zaman da
Kapyı kırması için büyük bişi yapmış olmam lazım eşine ama yapmadım eşimin karakteri bu her sinirlendiğin de eline kıracak bişi alıyor zaten bu sefer kırmayı becerdi işte belki de o yumruk bana gelecektiCogu kadin burda ustu kapali anlatiyor olaylari . Adam kucuk bir lag icin kirmis olamaz. Anlamadiginiz detaylar olduguna eminim.
Belki biseyler yapmak istiyordur oda..bakalim namazdan sonra ne olacak..Şimdi eve geldi namaz kılıyor bu kdr mı bast mi namaz kılınca noluyor yaptıkları af mı oluyor Allah katında rabbim affetse ben affetmem bana yaşattıklarını beni sevmiyorsa çocuğunu düşünürdü insan bu kdr basit olmamalı bi insanı üzdüm namaz kıldım aklandım paklandım bu mudur yani
valla oluyor ya bana telefonuma dokunma demişti bende o uyurken dokundum diye kapıyı yumruklayınca çökertmişti mesela var böyle hasta ruhlar.Bir insan, kapı yumruklayarak kıracak kadar neyin birikimini yaşamış olabilir, konu çok üstü kapalı kalmış, daha önceden süre gelen bir şeyler mi var da bu hale gelinmiş diye eski konularınıza bakayım dedim, kapatmışsınız. Bu özellik hiç iyi olmamış, tek olaya bakıp nasıl sağlıklı yorum yapacağız acaba?
Şu haliyle kocanızın öfke kontrol problemi var gibi görünüyor, kendinizi korumak için bir süre ayrı kalmanız ve daha sakin bir zamanda konuşmanız, en ideali.
Sizin evlilik ne alemde pekivalla oluyor ya bana telefonuma dokunma demişti bende o uyurken dokundum diye kapıyı yumruklayınca çökertmişti mesela var böyle hasta ruhlar.
sabretme ;evliligimde önce hakaretler oldu sonra aileme hakaretler arkalarından sonra kapı yumruklama sonra aileme saldırdı hepsini affettim en sonunda gitti aldattı olan 10 yılıma oldu yapma yol yakınken bebegin daha küçücükken çık o cehennemdenKapyı kırması için büyük bişi yapmış olmam lazım eşine ama yapmadım eşimin karakteri bu her sinirlendiğin de eline kıracak bişi alıyor zaten bu sefer kırmayı becerdi işte belki de o yumruk bana gelecekti
klasik erkek biz bunlarara analarinin kuzusu pasasi diyoruz biz kimmiz hic kimseBen aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
1 ay önce boşandım.7 yıl evli kaldım ama cehennemi yaşattı bana 7 yılda.mutlu oldugumuzda çok iyyidi öylede güzel severdiki.ama pskolojik baskı hakaret küfür kapı pencere yumruklama gece yarıları cıglık cıglıaga hakaretler aileme saldırdı hepsini affettim en son 6 ay önce döndüm eve şimdide aldattı 1 hafatda boşandımSizin evlilik ne alemde peki
Cevabimi aldimSizin evlilik ne alemde peki
dememkki artik yapilacak buymus.gecmis olsun1 ay önce boşandım.7 yıl evli kaldım ama cehennemi yaşattı bana 7 yılda.mutlu oldugumuzda çok iyyidi öylede güzel severdiki.ama pskolojik baskı hakaret küfür kapı pencere yumruklama gece yarıları cıglık cıglıaga hakaretler aileme saldırdı hepsini affettim en son 6 ay önce döndüm eve şimdide aldattı 1 hafatda boşandım
artık adam level atladı daha üstü yoktu heralde aaa pardon bide beni öldürmesi kalmıştı her belaya soktu çünkü benidememkki artik yapilacak buymus.gecmis olsun
Cocuk?1 ay önce boşandım.7 yıl evli kaldım ama cehennemi yaşattı bana 7 yılda.mutlu oldugumuzda çok iyyidi öylede güzel severdiki.ama pskolojik baskı hakaret küfür kapı pencere yumruklama gece yarıları cıglık cıglıaga hakaretler aileme saldırdı hepsini affettim en son 6 ay önce döndüm eve şimdide aldattı 1 hafatda boşandım
hiç üzülme hatta sevin öyle karaktersiz bir baba ile aynı ortamda büyümeyecek benimde bebegim 2,5 yaşındaKarnımdaki için çok üzülüyorum daha doğmadan kadersizliğine ona yaşattığım strese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?