- 2 Aralık 2018
- 340
- 487
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde bu adam sizi aldattı diye üzülüyorsunuz cidden anlamıyorum, yani iyi ki aldatmış diyeceğim yoksa o psikopattan kendi rızanızla ayrılmayacakmışsınız.bende her aradıgında telefon çaldıgında korkardım bu sefer noldu acaba diye.bir konu konuşacagım zaman bıcakları saklardım korkudan
Yapıcı olmaya calisiyorum ben.hemen kestirip atmak,dogacak cocugun hayatinda silinmez izlere sebep olacak.konuyu acan bayan,ailesine gidecek olsaydi,buraya konuyu neden acti.demekki oda biseylerin duzelmesini umut ediyor belki.SIzin yapacaginiz hicbir sey yok. Israrla niye sizin adim atmanizi tavsiye ediyor umutluanne anlamiyorum. Hamilesiniz, siddete ugrayam sizsiniz. Bir zahmet pismansa gelip kendi konussun. Siz zaten elinizden geleni yapmissiniz. Insan olmayi ogrensin, ogrenmiyorsa da bosanin. Bence de yaninda durmayin. Bugun kapiyi kiran yarin size de saldirir.
Evet yapici olmak iyi bir sey ama hakli durumdayken alttan almak bu adami daha da azdirir. Cunku kapi kirmak normal bir hareket degil. Karisi da hamile. Alttan almasi gereken o.Yapıcı olmaya calisiyorum ben.hemen kestirip atmak,dogacak cocugun hayatinda silinmez izlere sebep olacak.konuyu acan bayan,ailesine gidecek olsaydi,buraya konuyu neden acti.demekki oda biseylerin duzelmesini oda umut ediyor belki.
Herkezin mizaci ayni degil,demekki eş cabuk sinirlenen birisi.yumusak huylu,esinden hemen ozur dileyen cinsten degil.yani evliligi kurtarmak istiyorsa bayan biraz alttan alacak,cunki karsi tarafta onu yapacak karakter yok..bayan da uzatmada ısrar ederse bu evlilik yurumez malesef..yazik olur..daha ne yasamislarki,cocuk dogmamis,onun ilk anlarini,buyumesini gormediler daha.o bile aileyi yeniden yapilandiracak.bebekle ugrasmaktan kavgaya sira gelmeyecek :) yani kardesim,yine diyorum yine diyorum.buyuklerine haber ver..yazik olmasin evliligine.yumusak ol biraz..bebeginin hatri icin.bu kezde alttan alan sen ol nolacak.Evet yapici olmak iyi bir sey ama hakli durumdayken alttan almak bu adami daha da azdirir. Cunku kapi kirmak normal bir hareket degil. Karisi da hamile. Alttan almasi gereken o.
Sonra gelsin kadın cinayeti. Allah korusun ya. Anlaşmazlık fikir ayrılıpı geçimsizlik olsa haklısınız da şiddet bu şiddetHerkezin mizaci ayni degil,demekki eş cabuk sinirlenen birisi.yumusak huylu,esinden hemen ozur dileyen cinsten degil.yani evliligi kurtarmak istiyorsa bayan biraz alttan alacak,cunki karsi tarafta onu yapacak karakter yok..bayan da uzatmada ısrar ederse bu evlilik yurumez malesef..yazik olur..daha ne yasamislarki,cocuk dogmamis,onun ilk anlarini,buyumesini gormediler daha.o bile aileyi yeniden yapilandiracak.bebekle ugrasmaktan kavgaya sira gelmeyecek :) yani kardesim,yine diyorum yine diyorum.buyuklerine haber ver..yazik olmasin evliligine.yumusak ol biraz..bebeginin hatri icin.bu kezde alttan alan sen ol nolacak.
Sİz zaten -evlenmem lazım evde kalıyorum komşular - diye telaşlandığınız bi anda doğru düzgün anlamadan dinlemeden alelacele bu adamla evlendiniz,yine aynı telaşla hamile kaldınız ben bu adamın sizi sevdiğini filan düşünmüyorum,en azından kendimden seveni biliyorum ha zerre aksiyon aldığınız da yok buraya yazıp bırakıyorsunuz,ayrılacağınızı filan da düşünmüyorum ki ayrılmayın ya bi daha koca bulamazsanız Allah korusun!Ben artık evli kalamam ki nasıl kalayım bi buçuk aylık evli iken yatakları ayırdı bu adam o zaman da borç yüzünden kredi kartına 18 bin mobilya borcu geçmiş ben onun birikmişi var sanıyordum araba satmıştı oda yokmuş ben de madem borç ödeyeceğiz niye babama yatak odası aldırdın dedim suçum buydu o zaman da
Allah yardımcın olsun hem de hamileyken, el üstünde tutup ekstra hassasiyet göstermesi gerekirken. sanki sen değilsin de o hamile. hamile olduğunu ilk söylediğin gün arabayı çukura sürmüştu demişsin acaba çocuk istemiyor muydu?Küfür etti sabah ben arayı düzeltmek için konuyu açmıştım sonra kıyamet koptu işte küfür ede ede gitti odaya sonra peşinden gttm gir içeri kes sesini dedi yumrukladı kapı kırıldı eli kanadı eline bakayım dedim beni itti şimdi evden çekip gitti böyle bi adamla evli kalamam artık her o kapıya baktığımda bana hamile iken yaşattığı gelecek aklıma
peki bu kadın hamile haliyle nereye kadar alttan alacak? zaten hayatının en hassas döneminden geçerken bir de paşazadenin psikolojisini mi düzeltmeye uğraşsın? adam hasta, öfke kontrolü yok. bunu düzeltmek için gidip profesyonel yardım almak dışında yapılabilecek bir şey yok. herkesin mizacı aynı değil demişsiniz bu kadın da sizin olmasını istediğiniz gibi tahammülü yüksek biri olmayabilir. Ben şahsen öyleyim tahammül edemem, böyle biriyle huzur bulmak için kendimle savaşamam çünkü dengim değildir. eğer durumlar müsaitse hamilelik sürecini olabildiğinde huzurlu geçirebileceği ortama sığınmasini tavsiye ederim. aile, akraba, eş dost yanı veya mümkünse adamın bir süre evden uzak kalması daha hayırlı olurHerkezin mizaci ayni degil,demekki eş cabuk sinirlenen birisi.yumusak huylu,esinden hemen ozur dileyen cinsten degil.yani evliligi kurtarmak istiyorsa bayan biraz alttan alacak,cunki karsi tarafta onu yapacak karakter yok..bayan da uzatmada ısrar ederse bu evlilik yurumez malesef..yazik olur..daha ne yasamislarki,cocuk dogmamis,onun ilk anlarini,buyumesini gormediler daha.o bile aileyi yeniden yapilandiracak.bebekle ugrasmaktan kavgaya sira gelmeyecek :) yani kardesim,yine diyorum yine diyorum.buyuklerine haber ver..yazik olmasin evliligine.yumusak ol biraz..bebeginin hatri icin.bu kezde alttan alan sen ol nolacak.
Onu dediyse ailende sana sahip cikarsa ara kendini bişey sanmış hamile halinle yasattigina bak gitte görsün dünyanın kaç bucak olduğunu o git dediğinde gitmez sen seni saymiyorEşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti
Kendim devlet memuruyum hiç bir mecburiyetim yok kendisine ama daha doğmadan çocuğumu ailesiz bi ortamda büyütmek çok koyacak boşanmak kolay ama ondan sonrası önemli
Ben aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı