Üzülmüyorum serefsizliğini hazmedemiyorumSizde bu adam sizi aldattı diye üzülüyorsunuz cidden anlamıyorum, yani iyi ki aldatmış diyeceğim yoksa o psikopattan kendi rızanızla ayrılmayacakmışsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülmüyorum serefsizliğini hazmedemiyorumSizde bu adam sizi aldattı diye üzülüyorsunuz cidden anlamıyorum, yani iyi ki aldatmış diyeceğim yoksa o psikopattan kendi rızanızla ayrılmayacakmışsınız.
Mesele sorunun ne olduğunda veya büyüklüğünde değil ki.Müstehak hakediyorsun tarzı yazanlar olmuş evet acele ettim evet çabuk karar verdim ama bunlsrı hakedecek eşime bişi yapmadım kapı kıracak kadar ortada büyük bi sorun yok
Ben aylık hamileyim evliliğin kabus oldu bana eşim az önce kapıyı kırdı yumrukla o yumrulu bana vuramadığı için dünden beri küstük sabah kahvaltıda böyle küs mü durmayalım diye adım attım burnumdan getirdi küsme sebebimiz ise dün avm ye gidecektik bana mont bakacaktık sonra sinemaya gidecektik arkadaş ve eşi ile Yorgun’um ben mont bakmayalım dedi ben de tamam dedim sonra avm ye gidince arkadaşlarına biz küsüz dedi ben de aile konumuzu niye arkadaşlarına anlatıyorsun dedim şimdi karnım burnumda baba evine döneceğim kapıyı kırdı eşim ya böyle bi adamla daha nasıl evli kalırım hamileliğimi zehir etti yapmadığı kalmadı
Ortada yazik olacak evlilik yok... evliligin yurumesi icin iki tarafinda mucadele etmesi gerekiyor... sacma konusuyorsunuz... kadin neden alttan alsin surekli.. eger surekli kadin alttan alirsa adam dozu daha da arttiracak.. yarin kadina vuracak alttan alirsa diger gun cocuguna vuracak.. o zaman da alttan almasini mi tavsiye edeceksiniz... hatali taraf adamken kadin neden alttan alsin... ayni evin icinde cocuk mutsuz kotu bir yuva da buyuyecegine annesi babasi ayri ama ikisi de mutlu ve coxuguna daha verimli bir sekilde buyumesi daha iyi... evlilik evlilik diye bu kadar onemsediginiz seyi bir tarafin ayakta tutmasini ite kaka yurutmesini isteyerek adil olmuyorsunuz iyi dusunceli de...Herkezin mizaci ayni degil,demekki eş cabuk sinirlenen birisi.yumusak huylu,esinden hemen ozur dileyen cinsten degil.yani evliligi kurtarmak istiyorsa bayan biraz alttan alacak,cunki karsi tarafta onu yapacak karakter yok..bayan da uzatmada ısrar ederse bu evlilik yurumez malesef..yazik olur..daha ne yasamislarki,cocuk dogmamis,onun ilk anlarini,buyumesini gormediler daha.o bile aileyi yeniden yapilandiracak.bebekle ugrasmaktan kavgaya sira gelmeyecek :) yani kardesim,yine diyorum yine diyorum.buyuklerine haber ver..yazik olmasin evliligine.yumusak ol biraz..bebeginin hatri icin.bu kezde alttan alan sen ol nolacak.
Yarin birgun o yumruk cocuguna yoneldiginde de aynen boyle dusunursun artik...Kendim devlet memuruyum hiç bir mecburiyetim yok kendisine ama daha doğmadan çocuğumu ailesiz bi ortamda büyütmek çok koyacak boşanmak kolay ama ondan sonrası önemli
Neden biseyelerin duzelmesini istemiyorsunuzki,anlamiyorum..Ortada yazik olacak evlilik yok... evliligin yurumesi icin iki tarafinda mucadele etmesi gerekiyor... sacma konusuyorsunuz... kadin neden alttan alsin surekli.. eger surekli kadin alttan alirsa adam dozu daha da arttiracak.. yarin kadina vuracak alttan alirsa diger gun cocuguna vuracak.. o zaman da alttan almasini mi tavsiye edeceksiniz... hatali taraf adamken kadin neden alttan alsin... ayni evin icinde cocuk mutsuz kotu bir yuva da buyuyecegine annesi babasi ayri ama ikisi de mutlu ve coxuguna daha verimli bir sekilde buyumesi daha iyi... evlilik evlilik diye bu kadar onemsediginiz seyi bir tarafin ayakta tutmasini ite kaka yurutmesini isteyerek adil olmuyorsunuz iyi dusunceli de...
İlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı
Ahh canim benim .Burda seni en iyi ben anlarim sanirim .Benim esim de epilepsi idi .Cok şükür 3 sene once yendik .Etkisi 1 sene daha devam etti .Anlattigin gibi ofkeden bir şeyler kirma ,arabada ani manevra vs vs .Eşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti
Yahu ben niye istemiyim duzelse bana faydasi ne duzelmese zarari ben... bunu yasayan konu sahibi... ne demek istedimi anlamadiniz galiba bende isterim duzelsin ama duzelmesi icin tek tarafin mucadelesi yetmez yetse de bir yere kadar sonunda yine boyle patlak verir... esi de mucadele etse biraz kendine cekiduzen verse biz de deriz yikma yuvani sende cabala diye...Neden biseyelerin duzelmesini istemiyorsunuzki,anlamiyorum..
Bekleyelim gorelimm
Bencede iyi olmadı konuları kapatma. SizBir insan, kapı yumruklayarak kıracak kadar neyin birikimini yaşamış olabilir, konu çok üstü kapalı kalmış, daha önceden süre gelen bir şeyler mi var da bu hale gelinmiş diye eski konularınıza bakayım dedim, kapatmışsınız. Bu özellik hiç iyi olmamış, tek olaya bakıp nasıl sağlıklı yorum yapacağız acaba?
Şu haliyle kocanızın öfke kontrol problemi var gibi görünüyor, kendinizi korumak için bir süre ayrı kalmanız ve daha sakin bir zamanda konuşmanız, en ideali.
Bence bu adamdan boşanın böyle ömür geçmezİlk hamile olduğumu haber verdiğimin ertesi günü bile doktora giderken sinirden arabayı çukur bi yere hızla sürdü hep baba korku dolu günler yaşattı
Diğer konunuza da yazmıştım benim babamda epilepsi hastası ve eşinizin davranışının hastalıkla alakası yok...Eşim epilepsi hastası sinirsel bi rahatsızlık daha bi buçuk aylık evli iken de bana bunları yaşattı eski konularım da var eşim ufak şeylere sinirleniyor elin ayağım titriyor korkudan ara kıymetli babanı anlat herşeyi dedi gurbetteyim kendimi hiç bu kdr çaresiz hissetmedim zaten hamileliğim de çok sıkıntılı geçti
Bencede iyi olmadı konuları kapatma. Siz
Yeni sürüme geçtik konusuna iyi olmuş bu özellik yazınca şaşırmıştım zaten.