Evlendiğim için pişman oluyorum

kim pişman omuyorki evlendiğine

sizi çok iyi anlıyorum... aynı durumu bende yaşıyorum , siz ne kadarlık bir arkadaşlık tanıma süreci geçirdiniz? benimki çok uzun..... benim , evliliğim ve eşim için yapmadığım kalmadı... şu koskoca 4 yılda ( kırkyıl gibi geliyor inan) sinir hastası oldum,...
.... ilk yıllarımız , bir sorun oldugunda , eşimle sürekli konuşmaya çalışmakla geçti, tam 1.5 yıl duvarla konuştum,tepkisizce dinlendim...
......sonra bi ara düzelir gibi oldu, bu seferde psikolojik sorunları oldugunu farkettim,(sanki eşimin ikizi varmış gibi,arkadaşken böyle değildi) iş konusu yüzünden,çok sözlü kavgalar ,sinir krizleri geçirdim,artık okadar hadsaffadaydı ki üstümde olan basit bır tişörtteki gözlere vurarak,YAPMACIK psikolojik travma geçirdiğini gördüm ( o bebek istiyordu, ben iş kurmak , (evlilik oturmadan bebek fikri saçma gelıyordu) )
....eşimi, her seferinde , her sorunumuzda , ben olgunlaştırmaya çalıştım,Ama başaramamışım .... anneci bir yapısı var, ben konuşayım bana, annesi konuşsun Onun ağzına bakar...dik duruşu olmadı bu dörtyılda...Okadar sorunumuz varken, çoğunu atlattık, artık biz,BİZ iz derken,ben hamile kaldım,(ıkızmızdede sorun vardı,gebelık şansım 0 dı) dedimki kendi kendime , artık daha farklı güzel olacak,rabbim bebekte nasip etti..... derken şuan doğumuma azkaldı, ben 3 defa ciddi sinir krizi geçirtildim... annesinin yüzünden...hatırlamak istemediğim bir hamileliğim oldu, doğuma az kaldı ya , bebeğimin biddaha tekmelerini hissedemiycem diye şuan ağlıyorum....
....neyse, benim eşim düzelmedi ve düzeleceğinide sanmıyorum...neden hamile kaldın,derseniz;bu son şansımdı,eşimede,evliliğimede verdiğim son şanstı...o yine mahvetmeyi iyi becerdi....şimdi çırpınıyor,beni eskisi gibi görmek için ama benimde içim soğudu..(pc de wordte bikaç satır yazı yazmış,pişmanlıklarını oraya haykırmış şifrelememiş bilerek , görürüm belki okurum diye ama nafile )
... boşanmayı düşünüyorum ben , böyle ömür geçiremeyiz anladım artık,karıkoca olmak kafada bitmeli bence yatak odasında değil...istersen özelden devam edebiliriz sohbete ,buna benımde ihtiyacım var......

yalnız kaldığında otur hayal kur eşin yok tek basınasın boşanmışsınız sabah yanlız uyanıyosun gece yalnız yatıyosun artık eşine yemek yapamayacaksın kendi canın ne isterse onu yapıyosun gercekten istediğin hayat bu mu eşin olmadan yasamayı çok mu arzuluyosun eşine olan sevgin mi bitti yoksa genclik yıllarında yaptığın seyleri mi özledin özgürce gezmeyi bağımlı olmadan yasaamayı mı özledin bunları bi düşün eğer sevgin gerçekten bittiyse zaten olmaz ama özgürlüğü özlediysen çok pişman olursun daha sonra heyecan istiyosan sen birseyler kat erkek bu sonucta çok büyük birşey beklemeyeceksin sorunlar varsa onu bilemem rabbim çözmenizde yardım etsin inşallah ama hemen boşanmayı düşünme çok üzüldüm simdi ben birinin boşanma raddesine geldiğini gördüğümde veya duyduğumda hep kendimi yerine koyuyorum ve çok üzülüyorum rabbim uyandığım her sabaha eşimle uyanmayı nasip etsin seven herkese

Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın

Evlenip pişman olmayan kaç kişi vardır ki acaba?

Of off yarama ellemeyin

Birlikte birşeyler (sosyal aktivite ) yapmanızı '
gerekirse birkaç gün ayrı kalmanız iyi gelebilir.

Ozaman benim evliliğiminde aşk var. arzu ediyorum ve ediliyorum da neden sorunlarımızı halledemiyoruz ki
Az dinleyip çok konuşuyorsunuz kanımca...aşkın yanında bir de karşılıklı anlayış olunca tadından yenmez. Zamanla aşarsınız inşallah sizde, üzmeyin kendinizi.

Yorumlar

ınızı sevdim.mantıklı seyler yazıyorsunuz.

Benim yaşım 35, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden küçük olduğunu düşünerek bir abla tavsiyesi söyleyim. Asla ve asla geçmişle yaşama..bu ettiğin kavgalar içinde geçerli, üzüldüğün şeyler içinde...Biz bu gün kavga etmişsek bir saat sonra bile o kavga hakkında tek kelime etmeyiz ve 4 yıldır da hiç bir tartışmamıza dönüp bakmadık. Evlilikte balık hafızalı olmazsak mutluda olamayız. Şimdi senin yapman gerek hazır eşinde yapıcı olmuş, geçmişe sünger çekip bu evliliği heyecanlandırıcı aktiviteler yapmak.

Bilmiyorum ya hatalarım çok ama görmezden gelemiyorum yapılanları.evt geçmişle Yaşadığım doğru.ama dört yıl geçti hiçbirşey tam anlamıyla düzelmedi ki.böle yapma diyorum her seferinde yenileri ekleniyor.en büyük problemim eltim ile kıyaslıyorum hep kendimi.benim yaşadıklarımı oda yaşasın istiyorum.aradan dört yıl geçti hala kv bana laf sokup duruyor.tabi nasıl olsa beni koruyan bi kocam yok.eltimin arkasında Kocası ona laf atamıyor.kadının bütün derdi ben ve ailem. El yanı demeden her fırsatta hakaret içeren sözler.en çok bunları yediremiyorum işte kocam niye anne böle yapıyorsun bile diyemiyor. Hep sessiz kalıyor

Sıkıntın büyükmüş..bu konuda haklısın insan eşi tarafından korunmak ister. Sizde eltinizle hiç görüşmeyin ve kayınvalidenize gereken cevabı verin. Off ne isterler bu kötü niyetli insanlar anlamam. Hiç muhattap olmayın en sağlıklısı bu ve onlara inat eşinizle aranızı hep güzel tutun.Sizi Savunamamayı, eşinizin bir kusuru olarak kabul edip bir beklentiye girmeden evliliğinize devam edin.

eşim bütün sorunlarımızı hemen evin dışına taşırıyor.bu huyuna sinir oluyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…