yalnız kaldığında otur hayal kur eşin yok tek basınasın boşanmışsınız sabah yanlız uyanıyosun gece yalnız yatıyosun artık eşine yemek yapamayacaksın kendi canın ne isterse onu yapıyosun gercekten istediğin hayat bu mu eşin olmadan yasamayı çok mu arzuluyosun eşine olan sevgin mi bitti yoksa genclik yıllarında yaptığın seyleri mi özledin özgürce gezmeyi bağımlı olmadan yasaamayı mı özledin bunları bi düşün eğer sevgin gerçekten bittiyse zaten olmaz ama özgürlüğü özlediysen çok pişman olursun daha sonra heyecan istiyosan sen birseyler kat erkek bu sonucta çok büyük birşey beklemeyeceksin sorunlar varsa onu bilemem rabbim çözmenizde yardım etsin inşallah ama hemen boşanmayı düşünme çok üzüldüm simdi ben birinin boşanma raddesine geldiğini gördüğümde veya duyduğumda hep kendimi yerine koyuyorum ve çok üzülüyorum rabbim uyandığım her sabaha eşimle uyanmayı nasip etsin seven herkeseHer evlilik gibi benimkinde de sorunlar bitmiyor. Başlarda o kadar çok problem çıktı bu beni gerçekten çok yıprattı.şimdilerde eşim biraz daha Yapıcı ama sanırım heyecan kalmadı aşk bitti. Herşey çok monotonlaştı
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasınyalnız kaldığında otur hayal kur eşin yok tek basınasın boşanmışsınız sabah yanlız uyanıyosun gece yalnız yatıyosun artık eşine yemek yapamayacaksın kendi canın ne isterse onu yapıyosun gercekten istediğin hayat bu mu eşin olmadan yasamayı çok mu arzuluyosun eşine olan sevgin mi bitti yoksa genclik yıllarında yaptığın seyleri mi özledin özgürce gezmeyi bağımlı olmadan yasaamayı mı özledin bunları bi düşün eğer sevgin gerçekten bittiyse zaten olmaz ama özgürlüğü özlediysen çok pişman olursun daha sonra heyecan istiyosan sen birseyler kat erkek bu sonucta çok büyük birşey beklemeyeceksin sorunlar varsa onu bilemem rabbim çözmenizde yardım etsin inşallah ama hemen boşanmayı düşünme çok üzüldüm simdi ben birinin boşanma raddesine geldiğini gördüğümde veya duyduğumda hep kendimi yerine koyuyorum ve çok üzülüyorum rabbim uyandığım her sabaha eşimle uyanmayı nasip etsin seven herkese
Ask dalgali bi deniz gibi sevgi biraz durgun su biraz havuz biraz gol.. Yani ask biraz firtinali diyebilirimBi evlilikte aşk nedir sevgi nedir ki mesela
Ozaman biz çok aşığız bi türlü durulamadık:))Ask dalgali bi deniz gibi sevgi biraz durgun su biraz havuz biraz gol.. Yani ask biraz firtinali diyebilirim
Bi evlilikte aşk nedir sevgi nedir ki mesela
sağol canım hepimizinkini inşallahMaşallah canım Allah nazarlardan saklasın
Ozaman benim evliliğiminde aşk var. arzu ediyorum ve ediliyorum da neden sorunlarımızı halledemiyoruz kiEvilikte Aşk, her yönden arzu etmektir..Evlilikte sevgi, sade bir hayat paylaşımıdır.
Az dinleyip çok konuşuyorsunuz kanımca...aşkın yanında bir de karşılıklı anlayış olunca tadından yenmez. Zamanla aşarsınız inşallah sizde, üzmeyin kendinizi.Ozaman benim evliliğiminde aşk var. arzu ediyorum ve ediliyorum da neden sorunlarımızı halledemiyoruz ki
ınızı sevdim.mantıklı seyler yazıyorsunuz.Az dinleyip çok konuşuyorsunuz kanımca...aşkın yanında bir de karşılıklı anlayış olunca tadından yenmez. Zamanla aşarsınız inşallah sizde, üzmeyin kendinizi.
Yorumlar
ınızı sevdim.mantıklı seyler yazıyorsunuz.
Bilmiyorum ya hatalarım çok ama görmezden gelemiyorum yapılanları.evt geçmişle Yaşadığım doğru.ama dört yıl geçti hiçbirşey tam anlamıyla düzelmedi ki.böle yapma diyorum her seferinde yenileri ekleniyor.en büyük problemim eltim ile kıyaslıyorum hep kendimi.benim yaşadıklarımı oda yaşasın istiyorum.aradan dört yıl geçti hala kv bana laf sokup duruyor.tabi nasıl olsa beni koruyan bi kocam yok.eltimin arkasında Kocası ona laf atamıyor.kadının bütün derdi ben ve ailem. El yanı demeden her fırsatta hakaret içeren sözler.en çok bunları yediremiyorum işte kocam niye anne böle yapıyorsun bile diyemiyor. Hep sessiz kalıyorBenim yaşım 35, sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama benden küçük olduğunu düşünerek bir abla tavsiyesi söyleyim. Asla ve asla geçmişle yaşama..bu ettiğin kavgalar içinde geçerli, üzüldüğün şeyler içinde...Biz bu gün kavga etmişsek bir saat sonra bile o kavga hakkında tek kelime etmeyiz ve 4 yıldır da hiç bir tartışmamıza dönüp bakmadık. Evlilikte balık hafızalı olmazsak mutluda olamayız. Şimdi senin yapman gerek hazır eşinde yapıcı olmuş, geçmişe sünger çekip bu evliliği heyecanlandırıcı aktiviteler yapmak.
Bilmiyorum ya hatalarım çok ama görmezden gelemiyorum yapılanları.evt geçmişle Yaşadığım doğru.ama dört yıl geçti hiçbirşey tam anlamıyla düzelmedi ki.böle yapma diyorum her seferinde yenileri ekleniyor.en büyük problemim eltim ile kıyaslıyorum hep kendimi.benim yaşadıklarımı oda yaşasın istiyorum.aradan dört yıl geçti hala kv bana laf sokup duruyor.tabi nasıl olsa beni koruyan bi kocam yok.eltimin arkasında Kocası ona laf atamıyor.kadının bütün derdi ben ve ailem. El yanı demeden her fırsatta hakaret içeren sözler.en çok bunları yediremiyorum işte kocam niye anne böle yapıyorsun bile diyemiyor. Hep sessiz kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?