Evlendigim sabah basladı kabus

Mintmavim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2020
186
71
18
Unutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...

daha nısanlıyken bır suru sorun yasamıssınız bıle bıle neden lades dedınız kı
ayrıca kımsenın sızı savunmasını beklemeyın rustunu ıspat eden evlenır, o olgunluga erısmıs olan en basta zaten kendı hakkını kendısı savunur.

yasınız kac

bunlar ne kadar acı verici değil mi seni çok iyi anlıyorum

Film izlemeye gitmeyerek durduk yere ne yapmayi planliyorsunuz onu anlamadim. Ayrica bunca olayy ve hakaretler yaşanmis hala hafta 1 gidiyorsunuz bu az değil gayet sık bir goruşme.
Ben sizin kadar sorun yasamadigim halde ayda 1 goruyordum kayinvalideleri suan koronadan dolayi hic gorusmuyoruz.

Film izlemeye gitmemek gibi anlamsiz hareketler yapmak yerine rahatsiz oldugunuz (kaynanaya) yere gitmeyin mesela.

Benim eşim de sizin eşiniz gibi yanımda olmadı bana da bişey demedi ama onlara da demedi kaynana zulmü görmek istemiyorsanız adam gibi hak hukuk.bilen eşlere ihtiyacımız var yapacak bişey yok canım ben alıştım kendi hakkını kendin savun

bırde neden esınızın ustunu basını parcaladınız boyle buyuk sinir krizi de normal degıl cunku

ofke kontrolunuz yok degıl mı konu sahıbı

ne bıleyım esım benım ustumu basımı parcalasa bende ona kafa atardım bu meseleyı kapatırdım sanırım ıyı sakin kalmıs napıyorsun sen be dıye ıttırmemıs bıle

aılesının yanında sessız kalması belkı de kocaman ınsan oldugunuz ıcındır ne bıleyım esım benım velım gıbı davransa agzım var kendı adıma konusabılırım derdım sanırım... gıdıp gelmenız zaten azalmıs daha da azaltırsınız aılenız hakkında kaynınızın konusmasına neden ızın verdınız sızın aılenız o neden aılenıze laf soylettınız kı

gorumcesı kayınvalıdesı laf sokmayan var mı aramızda ? yok
hepımız yasadık cevabını verdık oturdular asagı bu kadar basıt yanı
bunun ıcın esın ustunu basını parcalamak ne mana

Eşiniz sizi savunmadı, peki siz neden kendinizi savunmadınız? Neden hala görüşüyorsunuz bu insanlarla?

Kusura bakmayın ama sizde de suç var.
Ailesini susturamayan adamla 4 sene evli kalmışsınız zaten. Şimdi film izlemeye gitmeyerek neyi amaçlıyorsunuz ki?
Vereceğiniz tepkiyi zamanında verecektiniz. Adamın üstünü başını parçalamak yerine "seni boşarım" diyecektiniz, devam ederse de gerçekten boşanacaktınız.
Adama saldıracak duruma gelmeniz, böyle psikolojinizin yıpranması boşanmaktan daha mı iyiydi?

Ailesiyle görüşmeye de devam ediyorsunuz. E bu adam şu an ne yapsın?

Benim eşimin ailesi cok fena. Eşim konu sahibinin eşi gibi sessiz olsa kaynana gorumceler benim sacimi başimi yolarlardi toplanip. O yuzden bazen eş destegi lazim

Benim eşimin ailesi cok fena. Eşim konu sahibinin eşi gibi sessiz olsa kaynana gorumceler benim sacimi başimi yolarlardi toplanip. O yuzden bazen eş destegi lazim
es napıyor mesela siper mı oluyor sac bas yolmasınlar dıye
en ıyısı oyle ınsanlardan uzak durmak sadece bayramdan bayrama gorusmek mesafelı durmak
yarın bırgun coluk cocuk olacak oyle anormal bır ortamda buyusun onların kulturuyle yetıssın ıstemezdım mesela ...

ne bıleyım benım oyle gorumcem kayınvalıdem olsa ay bunlar delı der gorusmeyı keserdım ne ısım var benım o ortamda derdım. sonucta esım benı sılah zoruyla aılesıyle gorusturecek degıl kendı ıstıyorsa aılesıyle kendısı gorussun .

Keşke nisanliyken olacakları düşünüp donseymissiniz. Şuan ne eşinizi değiştirebilirsiniz ( huy olarak ) ne ailesinin iğrenç davranışlarını.

Oyle bir teşebbüsleri olmadi ama onlarda o potansiyeli goruyorum.
Gorumcemin biriyle zaten hiç gorusmuyorum artik. Kaynanalarla da ayda bir 1-2 saat gorusuyoruz.

Bir defa yeni evliyken kv ve kp ile insan gibi rahatsiz oldugum bir konu hakkinda konisacaktim. Eşim yanimda degildi ama evde ve başka bir odadaydi tabi onlar bilmiyor. Neyse konuşmaya basladim ses tonuma ve kelimelerime dikkat ederek...
Bunlar birden bire çoşup bagirip cagirmaya başladilar resmen şok oldum. O sirada eşim odadan bir hışım cikti oyle seyler soyledi ki, 5 dakika once ustume gelen onlar degil gibi benden özür dileyip sarildilar
Eşim sessiz kalsaydi belki hakarette işitecektim, kendimi savunayim diye ben de bagirip cagirmaya girişsem neler olacakti ya da ???
Eşim o kada sessiz kalsa ben baş edemezdim onlarla boşanirdik.

Su akrabalik iliskilerinden iğreniyorum resmen. Kendi akrabalarima bile katlanamıyorum. Evlenmek=zoraki akrabalik . İki erkek kardesim var evlenseler asla kalkip evlendiği kisiye kötü söz söylemem. Hatta birinin sevgilisiyle tanistim, annemle babam beni şaka yollu doldurusa getirmeye kızdırmaya kiskandirmaya çalıştı azarladım size ne sizi ilgilendirmez dedikodusunu yapmayın dedim.İstediği kadar kötü biri olsun bana b.. düşer derim. Esinin akrabalari bildiğin şeytan cok sinirlendim okuyunca hepsi birden sana yüklenmiş geçmisin izlerini silemezsin onları affedemezsin. İcin soğumaz ya görüsmeyi tamamen keseceksin ayda bir konusacaksin ya ayrilacaksin

orda hıc esınız olmayadabılırdı mesela ,oyle bır durum oldugunda dırek odadan cıkarsınız onlar çen çen agızlarından tukuruk saca saca çemkırırken :) uzaklasırsınız .
sonucta esınız sızı de tanır onları da ne yapıp ne yapmadıgınızı bılır akıllı ınsan doldurusa gelmez yanı. o yuzden ne esın savunmasına ıhtıyac var ne baskasına

ha su lazım o ayrı, benım olmadıgım bır ortamda esım tanık oluyorsa arkamdan konusulmasına, benı savunmasını o zaman beklerım . arkadasına bıle komsuna bıle ınsan laf soylettırmez cunku o ayrı. ama ben varken kendıme yeterım yetmelıyım. omur boyu her zaman her an esımız yanımızda olmayabılır cunku.

hakaret ısıtsenız suan oldugu gıbı gorusmeyı keserdınız yıne
bır fark yok yanı :)
onemlı olan hıc o noktaya gelmeden o mesafeyı korumak ta en bastan o tıplerle konusarak anlasamazsınız uzak durarak anlasırsınız

Eşim yanimda yokken ailesiyle goruşmedim hiç, gorusecegimi de sanmiyorum buyuk bir olay filan olmazsa.

Ben de sakin ve mantikli davranan bir insan degilim her zaman, sinirli bir insanim acikcasi oyle bana bagirilirken cekip gitmek koyardi. Eşim icimi soguttu o durumda.

Eşimin dolmasindan degil korkum, eşim bana inanir her zaman zaten.
Ben kavga etmeye de korkmuyorum ama işler çok cirkinlesirdi. Mevzu eş ailesi olmadiginda eşimin destegine ihtiyaç duymuyorum sosyal ilişkilerimde ama mevzu eş ailesi olunca durum boyle oluyor.
Zaten artik 5 bucuk yil oldu biseyler oturdu, artik ugraşan da yok benimle

bılemedım kı...

kayınvalıdem bır ıkı laf soyledı yenı evlıyken 2 sene konusmadım
eltım 1 laf soyledı onla da 2 sene hıc konusmadım
ben genelde sorunlu gordugum ınsanlardan dırek uzaklasıyorum hatta bana bırsey yapmasına gerek yok baskasına ters bırsey yaptıgını goruyorsam yıne uzaklasıyorum

ha hatasını anlar davranısını da duzeltırse eger bende kredı bol bende uzlasırım

esımın aılesıyle hıc esım olmadan gorusmedım 5 bucuk senelık evlıyım 4 yasında da cocugum var
esıme ıstedıgın zaman aılenle gorusebılırsın dedım ama gorusmedı cunku bu yapılan aslında sana degıl bana karsı saygısızlık gorusmeyecegım dedı sen bılırsın dedım hep , acıkcası bende kısısel algılamadım kendı aıle baglarıyla alakalı sorun aslında .
yanı mevzu benım gelın olmam kayınvalıde gorumce eltı sıfatları degıl, mevzu aıle ıcı sevgı bag durumu , cocugunu seven onun hatırı ıcın esıne saygılı davranır cunku. karsımda bır edepsız goruyorsam esım ıcın uzulurum benım ıcın herkes dıs kapının mandalı netıcede :) kafaya takmamak gerek

bıraz benzıyormusuz aslında benımde sınırım bozulur ve haklı olmama ragmen sınırlenırsem aglarım falan yalnız hep kendıme telkın yaparım o anda sakin ol, onlardan farkın olmalı sen onlarda farklı olmalısın taş yerınde agırdır derım sakınlestırırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…