Evlendigim sabah basladı kabus

Şimdi eşinizin ne suçu var? Olan olmuş biten bitmiş. Zamanında konuşup kendinizi ezdirmeyin.
Geçmişe bir sünger çekip anı yaşayın.
Artık eşinize değil size o anları yaşatanlara karşı gardınızı alın ve bir daha hoşunuza gitmeyen her şeye karşı susmayın.

Eskiden yapılan haksızlıkları şu an düşünerek eşinize haksızlık yapıyorsunuz
Dünden ders alın ama bugünü yaşayın derim geçmişte yapılan şeylere takılı kalmak ve eşinizin o anda sizi korunmadığını düşünmek durduk yete aklınıza getirmek huzursuzluktan başka bşy getirmez size

Eşin anam da anam ailemde ailem demiyorsa “ben ayda bir giderim anana” dediğinde karşı çıkmıyosa unut gitsin. Yok sen istemediğin halde baskı yapıyorda ondan görüşüyorsan BOŞAN.

İnsanın eşi tarafından savunulmaması çok kötü eşini pasif buluyorsun ve hiç bi kadın pasif koca istemez yinede zaman herseye ilaç eşinizin iyi yönlerini görün

hay ağzınızı öpeyim :))

eşime anlatamadığım şey bu işte benim. ısrarla anlamadığı şey bu. annesi bana sırf tuvaletlerini yıkamadım diye utanmadan ağzına geleni saydığında, kız kardeşi türlü saygısızlıklar yapıp laf soktuğunda, abisi -ben kahvaltımı bitirmediğim halde, hala sofrada oturuyorken- önümden kahvaltı tepsinini kaldırıp git mutfakta ye dediğinde, vs vs... aslında bana değil eşime saygısızlık yapmış oluyorlar. azıcık oğullarına kardeşlerine abilerine saygı duysalar zaten böyle davranmazlar. böyle kafalarına estiği gibi davranınca onu yok saymış takmamış oluyorlar.
yoksa bana ister ilanı aşk etsinler ister nefret kussunlar ne umrumda olur onların duyguları? yapılan edepsizlik kendi oğullarına yapılıyor aslında. ama eşim bunu anlamadığı için ve buna müsade ettiği, tepkisini koymadığı için ona mustehak. arada olan benim sinirlerime oluyor sadece.

Siz kendinizi savunabilecek bir kadınsınız neden eşinizin ailesine karşı taraf tutmasını istiyorsınuz ki belki sizin kendinizi savunabildğinizi gördüğü için müdahale etmemiştir. Ailesine olan sinirinizi kendi evliliğinizden çıkarmayın.

Ben de aynı durumda sayılırım. Çok şükür geç de olsa eşim arkamda durdu. Ama dediğin gibi kv min en ufak bi kötü davranışında tüm yaşattıkları gözümün önüne geliyor. Nasıl izin verdim ben bunlara diyorum. Şimdi km lerce uzaktayız ama kısa süreliğine de olsa yan yana gelecek olma ihtimalimiz beni geriyor. Allah ıslah etsin bunları sizin de yardımcınız olsun.

Ben hak verdim size
Eş desteği olmazsa araya bir set çektirmezse kadın ne yaparsa yapsın olaylar çirkinleşiyor ayrılma noktasına geliniyor

Konu sahibi sende herhangi bir durumu falan atlatmış değilsin
Ailene kadar hakaret etmiş insanlarla haftada 1 görüştükten sonra eşinle beraber film izlesen ne izlemesem ne?
Burada hiç böyle sorunlar yaşamamış kadınlar bile haftada 1 kaynanam görüşmek istiyor istemiyorum bunaldım diyor
Eşinizin sessizliği iyilikten değil

Tüm yorumları okuyunca vazgeçtim sende de alıngan ve yorucu bir tavır var konu sahibi
Ben kaynım aileme laf etti deyince küfür hakaret bir şey sandım

geçmişin kavgasını kafanızda kurgulayıp yaşamaya devam ediyor olmanıza tek çöxüm uzman yardımı almak
sizi dinleyen birine ihtiyacınız var
eşinizin de sessizligi içinde fırtına kopmadıgı anlamına gelmez

Niaşnalıyken görmüşsünüz evlenince de görmüşsünüz hadi nişanlıyken evlenince düzelir deyip evlendiniz diyelim evlenince düzelmedi neden 4 yıl sürdürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…