Ben 'de kendimi böyle teskin etmeye çalışıyorum ama bir an geliyor bana o günleri hatırlatacak küçük bir hatıra küçük bir cümle o günlerde kullandığım parfümün kokusunu bile duysam basa sarıyorum gunlerceBak işte Kendi ağzınla söylemişsin geçmiş işte
Bende bı ara boyledim delirecektim sonra anladım ki Kendi kendimi dolduruyorum düşündüm kendime dedim ki eğer geçmişe gidip duzeltebilecegin bişey varsa yap ha yapamıyormusun o zaman bu çile ne veee herseyi olduğu gibi kabul ettim şimdi öyle eski si gibi değil geçmiş im benimle uğraşmaktan vazgeçti sakinlestim
Sen de onlarla nargileye git demişsin, kaynin da yok ya, hepsinin suratı asik demiş.Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim. başta suratları asıktı vs diyen kayınvalidem değil kaynımdı ertesi yıl yine benim ailem konusunda başka bi şekilde laf sokanda yine kaynımdı. Ben o iyilikle yaklaştığım halde hala laf sokması ve eşimin bunu gördüğü halde ikinci kez bisey dememesi sınırımı bozdu ve o yüzden sinir krizi geçirdim . Abi olarak kardeşini susturamıyor ve ben sürekli vıdı vıdı kaynımla kavga etmek istemiyorum haksizlik karşısında susamıyorum eşim gibi ....
Evet iyi bir insan
Kesinlikle bir insan gerekmediği yerde de sessizde korkaktır.Sessiz insanlar iyidir önermesi yanlıstır.
Soyle anlatayım evet kv gitti oraya ama herkesin huzurunu kaçırdı . Başladı simdiki gelinler şöyle kotu böyle fena böyle saygısız . Neler neler....kaynım da inanın eğlenecek bir ortam yok demek için değil sırf gıcıklık olsun diye öyle dedi çünkü hemen bu lafı söyleyip nargile için yola koyuldu böyle düşünen adam hiç gitmezdi. Hatta çok sonra ablam bana dedi eniştem o gün nargileden gelince amann mintmavinin o kaynı ne fena ne biçim bi adam demiş.Sen de onlarla nargileye git demişsin, kaynin da yok ya, hepsinin suratı asik demiş.
Bu laf sokma mi şimdi? Kocanın üstünü başını yirtmaya kadar gidecek büyük bir olay mı?
Eglenilecek bir ortam yok demiş genç...bunu bile büyük bir hakaret olarak algilaman, sizin de kolay bir insan olmadığınızin gösteriyor.
KV abini adam yerine koymuş, ailenin büyüğü bu sonuçta demiş, bayramlaşmaya gitmiş.Siz peşime takıldı, ailemle rahat edemedim diyorsunuz.
Olaylara bakışınızi da sorgulamalisiniz. Yoksa evliliğinize hep bir negatif enerji çekersiniz.
Siz yine niye demedim niye yapmadım diye üzülüyormussunuz . Benim eşimde bu da yok sanki ilaç verilmiş gibi hiçbir seyi umursamıyor hiçbir olay üzerine düşünmüyorSana eşin tarafından yazayım çünkü ben de biraz böyleyim. Cevap veremem insanlara karşı, tutulur kalırım. Sonra kızarım kendime neden şöyle demedim, neden cevap veremedim derim. Ama bir sonraki olayda yine aynısı olur, ben öyle deyimi yerindeyse mal gibi kalırım. Hep özenmişimdir tak tak hakkını arayanlara, ama herkes bunu beceremez canım.
Anladım. Siz onları bu kadar sık göremezsiniz, yaşadıklarınızı da unutmak daha kolay olur bence.Soyle anlatayım evet kv gitti oraya ama herkesin huzurunu kaçırdı . Başladı simdiki gelinler şöyle kotu böyle fena böyle saygısız . Neler neler....kaynım da inanın eğlenecek bir ortam yok demek için değil sırf gıcıklık olsun diye öyle dedi çünkü hemen bu lafı söyleyip nargile için yola koyuldu böyle düşünen adam hiç gitmezdi. Hatta çok sonra ablam bana dedi eniştem o gün nargileden gelince amann mintmavinin o kaynı ne fena ne biçim bi adam demiş.
Böyle bir olayı obur bayram tekrar yaşayınca ve eşim yine kardeşine bisey demeyip ben demek zorunda kaldigim için eşimle büyük bir tartışma yaşadık.
Hayatı kendine ve eşine zindan ediyorsun. KV ve diğerlerinin istediğini yapmış oluyorsun yani. Artık az gidip geliyoruz diyorsun. Adam içerde film izlemeyi bekliyor diyorsun. E sen daha neyin derdindesin .haksızsn demiyorum. Ama kendine ve eşine de bunu yapma. Geçmişi at çöpe eşin sakin biri kabullen. Ayrıca sen diyorsun sana da sakin kalmış. Yani ailesine özel değil adamın yapısı böyle. Vallahi şu geçmişte yaşama takıntımızı bıraksak rahatlıcaz da.Unutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
Ben üzülüyorum, hatta bazen biri bana bişi söyler o an onu kötü algılamam. Ertesi gün olur aaa derim resmen bana laf soktu cevap vermedim diye kızarım kendime.Siz yine niye demedim niye yapmadım diye üzülüyormussunuz . Benim eşimde bu da yok sanki ilaç verilmiş gibi hiçbir seyi umursamıyor hiçbir olay üzerine düşünmüyor
Nişanlıyken ne mal olduklarını gostermısler sıze neden evlendiniz. Bir de cocuk var mı yoksa uzun sure yapmayımUnutamıyorum kızlar geçmişi unutamıyorum. Delirmek üzereyim. Bana yardım edin .
4 yıllık evliyim kabus dolu 3 yıl geçirdim.
Evlendigimiz sabah başladı kv cirkefligi hakaretleri vs. Neymis sabah kahvaltiya 7 degil 10 da gitmisiz diye.....Nisanliyken nisanlina soz geciremiyosun diye evlendik karina söz geçiremiyorsun diye esimin başının etini yedi gece 2 lerde 3 lerde mesajlar aramalar neler neler kadın beni kafaya takmıştı. Eşim çok sakin sessiz bir insan bunu fırsat bilen gorumcem kv kp kaynım bile durup durup bana laf soktular çünkü beni istedikleri gibi kullanamadılar. Evlerimiz yakın diye ben sabahtan oraya gitmeliydim gorumcemle kv elinde tel tiktok izleyip otururken ben is yapmalıydım böyle abuk cahilce bi kafaya sahiptiler. Ne kavgalar ne tartışmalar yaşadık 100 de 100 hakli olduğum yerlerde eşim ya sustu beni savunmadı ya beni suçlu buldu. Kendimi savununca saygısız oldum . Son 1 yıldır gidip gelmemiz azaldı. ama benim içim soğumuyor haftada 1 gidiyoruz kalan 6 gunde sürekli geçmişi düşünüyorum sürekli......sürekli...cunku onları görünce tüm boşa giden güzel gunlerim aklima geliyor . Esim neden orda bunu demedi eşim niye beni savunmadı . Kaynım aileme kadar laf etti hiç bişey demedi ağzını açmadı gorumcem abuk subuk konuştu bisey demedi. Yanimda olmadi hiç. Hep kendim mucadele ettim . Evet iyi bir insan onlara olduğu kadar bana da sessiz sakin kaldi çok kırıp döktüm ağladım bağırdım yakasını gömleğini yırttım sinir krizleri geçirip onlara olan öfkemi eşimden çıkardım hep sakin kaldi değil şiddet bir hakaretini bile duymadım eşimin . Ama yanimda da olmadi simdi ben bunlari yazarken icerde beni bekliyo film izlemek çay içmek için ama gitmek gelmiyor içimden çünkü hiç bi kere kocam gibi davranıp soyle dağ gibi arkamda durmadı bu da benim karım kesin çenenizi artık demedi. Evet şimdi beni bekliyo ve ben gitmiyorum ve büyük ihtimal biseyleri bahane edip girmeyeceğim.... geçmişi bu haksızlıkları nasıl unutacağım lütfen bana yardım edin...
+1Anladım. Siz onları bu kadar sık göremezsiniz, yaşadıklarınızı da unutmak daha kolay olur bence.
Eşinizin yumuşak başlığını kendi avantajınıza çevirin, ayda 1 e indirin gitmeleri.
Evliliğinizi başkaları yüzünden yipratmayin. Sürekli düşünüp kızarak en çok kendinize zarar verirsiniz zaten. Onların ruhu bile duymuyor, siz gününüzü heba ediyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?