Evlendigim sabah basladı kabus

Ben 'de kendimi böyle teskin etmeye çalışıyorum ama bir an geliyor bana o günleri hatırlatacak küçük bir hatıra küçük bir cümle o günlerde kullandığım parfümün kokusunu bile duysam basa sarıyorum gunlerce

Sana eşin tarafından yazayım çünkü ben de biraz böyleyim. Cevap veremem insanlara karşı, tutulur kalırım. Sonra kızarım kendime neden şöyle demedim, neden cevap veremedim derim. Ama bir sonraki olayda yine aynısı olur, ben öyle deyimi yerindeyse mal gibi kalırım. Hep özenmişimdir tak tak hakkını arayanlara, ama herkes bunu beceremez canım.

Sen de onlarla nargileye git demişsin, kaynin da yok ya, hepsinin suratı asik demiş.
Bu laf sokma mi şimdi? Kocanın üstünü başını yirtmaya kadar gidecek büyük bir olay mı?
Eglenilecek bir ortam yok demiş genç...bunu bile büyük bir hakaret olarak algilaman, sizin de kolay bir insan olmadığınızin gösteriyor.
KV abini adam yerine koymuş, ailenin büyüğü bu sonuçta demiş, bayramlaşmaya gitmiş.Siz peşime takıldı, ailemle rahat edemedim diyorsunuz.
Olaylara bakışınızi da sorgulamalisiniz. Yoksa evliliğinize hep bir negatif enerji çekersiniz.

Evet iyi bir insan

Bunu nereden çikariyorsun? Esi sinir krizi geçiriyor, kiyafet yirtiyor (nasil oluyorsa, benmi güçsüzüm, senin esinin gömlegi kötü maldanmi yapildi bilmiyorum fakat hiçbir zaman tekstil parçasini yirtamadim) ama adam sessiz kaliyor. Hiç demiyor "benim esim artik çok mutsuz oldu, yaptiklarim çok yanlis,..".

Ki problemler nisanliliktan beri sürüyormus. Hep diyorum, kv'de ve görümce felan hiçbir zaman problem degil. Kadinlar niyese sadece onlara billeniyorlar. Asil problem kocalar. Onlar gücü esinden buluyorlar. Esin seni umursasa, deger verse asla sana bu sekilde davranmasina müsade etmezde ve kayin aile bunu bilirdi. Seni dügün ertesi günü zor ile ailesi ile kahvaltiya götürmezdi,..

Adam senin hizmetçi olarak kullanmana ses etmiyor ve sen sadece yaka yirtmaya çalisiyorsun. Bosanmak denilen birsey var. Onu niye denemiyorsun? Cay içmemek ve film izlememek çözüm degil ki. Kayin ailen, kendi ailene kadar laf etti ve sen halen her hafta gidiyorsun. Esinin sana deger vermesini istiyorsun da, sen niye kendine deger vermiyorsun?

Seni böylesi uzen insanların evine ayda bir git. Ve zamanla daha da seyrek git. Ayrıca görmezden gel onları. Burada bile bazı kişileri görmezden gel tıklayınca kafam rahat Sen de umursama bosverrr

Soyle anlatayım evet kv gitti oraya ama herkesin huzurunu kaçırdı . Başladı simdiki gelinler şöyle kotu böyle fena böyle saygısız . Neler neler....kaynım da inanın eğlenecek bir ortam yok demek için değil sırf gıcıklık olsun diye öyle dedi çünkü hemen bu lafı söyleyip nargile için yola koyuldu böyle düşünen adam hiç gitmezdi. Hatta çok sonra ablam bana dedi eniştem o gün nargileden gelince amann mintmavinin o kaynı ne fena ne biçim bi adam demiş.

Böyle bir olayı obur bayram tekrar yaşayınca ve eşim yine kardeşine bisey demeyip ben demek zorunda kaldigim için eşimle büyük bir tartışma yaşadık.

Siz yine niye demedim niye yapmadım diye üzülüyormussunuz . Benim eşimde bu da yok sanki ilaç verilmiş gibi hiçbir seyi umursamıyor hiçbir olay üzerine düşünmüyor

Anladım. Siz onları bu kadar sık göremezsiniz, yaşadıklarınızı da unutmak daha kolay olur bence.
Eşinizin yumuşak başlığını kendi avantajınıza çevirin, ayda 1 e indirin gitmeleri.
Evliliğinizi başkaları yüzünden yipratmayin. Sürekli düşünüp kızarak en çok kendinize zarar verirsiniz zaten. Onların ruhu bile duymuyor, siz gününüzü heba ediyorsunuz.

Hayatı kendine ve eşine zindan ediyorsun. KV ve diğerlerinin istediğini yapmış oluyorsun yani. Artık az gidip geliyoruz diyorsun. Adam içerde film izlemeyi bekliyor diyorsun. E sen daha neyin derdindesin .haksızsn demiyorum. Ama kendine ve eşine de bunu yapma. Geçmişi at çöpe eşin sakin biri kabullen. Ayrıca sen diyorsun sana da sakin kalmış. Yani ailesine özel değil adamın yapısı böyle. Vallahi şu geçmişte yaşama takıntımızı bıraksak rahatlıcaz da.

Siz yine niye demedim niye yapmadım diye üzülüyormussunuz . Benim eşimde bu da yok sanki ilaç verilmiş gibi hiçbir seyi umursamıyor hiçbir olay üzerine düşünmüyor
Ben üzülüyorum, hatta bazen biri bana bişi söyler o an onu kötü algılamam. Ertesi gün olur aaa derim resmen bana laf soktu cevap vermedim diye kızarım kendime.
Eşin gerçekten umursamıyor da olabilir, öyleymiş gibi davranıyor da olabilir. Sakin zamanda konuşup çözmek lazım. Birazda erkeklerin doğasında var sanırım olaylara çok kafa yormamak

Haftada bir gitmeye devam ederseniz hiç unutmayacaksınız. Gerçi unutmayın da zaten ama en azında kafaya takıp günlerinizi heba etmezsiniz. Eşinizin sessizliğini kullanın gitmeyin mümkün mertebe. Gittiğinizde de soğuk durursunuz kısa kalırsınız. Eşinizle de arayı bozmayın kavga ederek eğer boşanma gibi bir şey düşünmüyorsanız. Adamın karakteri böyleymiş. Eğer deveyi güdecekseniz siz kendi arkanızda dağ gibi durun, cevabınızı verin, eşinizle de mutlu olun.

Nişanliyken canım cicim zamanlarınızda bu tür sorunlar yaşıyorsunuz da madem neden evlendiniz? Insanlar değişmez. Siz de , eşiniz de, kayınvalideniz, görümceniz de. Siz bu yaşayacaklarınızı bile bile evlenmissiniz.
Ayrıca aklınızdan çıkmayacak yıpratıcı şeyler yaşamana rağmen neden hâlâ gidiyorsunuz? Daha doğrusu nasıl gidebiliyorsunuz?

Nişanlıyken ne mal olduklarını gostermısler sıze neden evlendiniz. Bir de cocuk var mı yoksa uzun sure yapmayım

+1

Hata sizde. Nişanlıyken bir sürü olay yaşayıp evlenmeniz çok saçma. Hadi evlendiniz, eşiniz sizi korumadı kendi ailesine karşı, neden sık sık gidiyorsunuz? Zorla değil ya? Gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…