- 30 Ağustos 2018
- 977
- 2.287
- 113
E bu benim babam... Valla bizimkisi 60ı geçti hala düzelmedi. Hiç unutmuyorum, ben üniversitede okurken internet faturasını ödemediği için 1 yıl internetsiz kaldık. Tabi o sırada fatura işlemeye devam etti. Biz bir yıl boyunca işleyen faturayı da sonunda ödedik. Sinir krizleri geçiriyordum evde. Elektriğimiz, suyumuz çok kesildi onun yüzünden. Hayatımız böyle borç harçla geçti. Çok da çalışkandır ama parasının hesabını bilmez. Annem emekli maaşına el koydu da rahat ettik sonunda.
Siz de ya evdeki para işlerini ele alacaksınız yada bu büyümemiş bebeyi dehleyeceksiniz. İyi bir ultimatom verin, kendine gelirse gelir, gelmezse hayat kısa kuşlar uçuyor...
Ama annemin yaptığını yapıp idare etmeyin. O en kötü seçenek, sizin 35 yıl sonranızdan bildiriyorum.
Siz de ya evdeki para işlerini ele alacaksınız yada bu büyümemiş bebeyi dehleyeceksiniz. İyi bir ultimatom verin, kendine gelirse gelir, gelmezse hayat kısa kuşlar uçuyor...
Ama annemin yaptığını yapıp idare etmeyin. O en kötü seçenek, sizin 35 yıl sonranızdan bildiriyorum.