evlendiğime çok pişmanım:(((

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
....................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet eşin haklı sen abartıyorsun, büyütüyorsun....

Yapılanlar yanlış, tavrını koymuşsun, gitmiyorsun, görüşmüyorsun, gelmiyorlar; peki eşini neden engelliyorsun. Onlar suçluyken kendini suçlu konumuna düşürdün.

Daha önceki konularında da söylemiştim, tarzın cok yanlış, eğer bu şekilde devam edersen cok üzüleceksin.

sen gidip annende kaldığında, eşin neden kendi annesinde kalamasın arkadaşım? düşmanı mı? annesi adamın

pardon ama benmi yanlış anladım,siz yooken kocanızın ailesine gitmesini istemiyosunuz?niye?bi de nedir bu oyunlar gittiğimi söyleme falan.valla kocanızı kukla yapmaya çalışıyorsunuz ama allahtan biraz olsun aklı kalmış adamcağızın gelmiyo oyunlara.annenizin ameliyat için yanına giderken bile daha kocanızın ailesinin derdine düşmenizi daha bir anlayamadım zaten.

madem sevmediğin nefret ettiğin bi adam var
bu şekılde hayat geçermi ki??*
çocuk olmadan boşan bari...

madem sevmediğin nefret ettiğin bi adam var
bu şekılde hayat geçermi ki??*
çocuk olmadan boşan bari...

Yok tatlım bi anlık sinirle sevgi mi bitermiş, onun hissettiği sey öfke nefret değil

ben yokken o annesinde o yokken ben annemlerde kalmam kadar doğal ne olabilrki

şunu unutma ne kadar k.validenle yada k.pederinle iyi geçiniyor olsanda sen gelinsin, sen el kızısın...

yine yüklenmişsiniz tşk ederim
tamam demişti
sen 1-2 gunlugune gittiğinde gitmem evimizde otururm demişti
sözünde durmadı.
ben izin alarak annemde kaldım şehir dışında.
o gizleyerek yaptı hep
kalmıcam diyerek kaldı,

ilk defa aileme gelmiştim, gitmicem dedi, ve gitmiş
bana konuşup giderim demedi. oz aman eyvallah derdim ama tamam deyip yalan söyleyip arkamdan yapması beni mahvetti hep öyle yaptı zaten

Bana çok saçma geldi şikayetiniz..hani böyle mıy mıy mıy kadınlar olurya öylesiniz gibi geldi..yanlış anlamayın kötü bir kelime değil bu..anlayanlar anlar ne demek istediğimi..
hem annesi yani neden kalmasınki..siz ne kadar engellemeye kalkarsanız kalkın ANNESi o bayan...etle tırnak koparmı anneler babalar kardeşlerde öyle..en kötüsü bile olsa sizin için o insanlar,eşiniz için en değerliler bunu unutmayın..
bence siz bu sistemle giderseniz 6 aya varmaz zaten eşiniz ayrılır sizden canına tak eder yakında..bi patlar tam patlar...
Büyüye v.s. falan inanıyorsanızda size ben pes diyorum..

ben gitm ekalma demedim
ben 1-2 gunlugune gittiğimde kalma demiştim, çünkü ben ozman gidemiyorum, onu zor duruma sokmul hissediyorum yoksa gitsin kalsın bana söyleyerek ben burdayken. sanırım yüklenmek farklı anlamak daha hoşunuza gidiyor yinede teşekkür ederim
güvenimi kaybetti defalarca

yüklenmek değil bu bence ... diğer konuyuda okudum siz kendinizi aileden soyutlamak için elinizden geleni yapıyorsunuz bence ... bide koca adama ben yokken annene gitme diye sözmü verdirdiniz... adamda ne yapsın mecburen yalan söylemiş tabi...

kalıyosa kalsın bundan sana ne,sen adamı zorlarsan tabiki der kalmıcam diye dırdır çekmemek için.aile onun ailesi. kocanız o anneden doğdu farkındaysanız,mantar gibi yerden bitmedi. gizleyerek yapmasının nedeni sizsiniz,adamlar evde huzur görmeyince en huzurlu oldukları yere yani ailelelerinin yanına gidiyorlar.ki eşiniz siz yokken orda kalıyomuş.kalsın adam helal olsun ona.demekki gerçekten mantıklı insanmış.sadece oh olmuş size diyorum.sonuna dek haksızsınız çünkü.

dır dır etmedim insan gibi konuştum((((((((((((
ne biçim konuşuyosunuz(((((((((((
saolun tşk ederim

zorlamadım insan gibi söledim,insan gibi kalırım demedi,
tamam ben hatalıyım tşk ederim haklısınız ben hatalıyım

canım bence de çok tepki veriyorsun yanlış olaylara. sen evde yokken annesinde kalmasının nesi yanlış? ailesinin seni istememesine rağmen seninle evlendiyse eşin seni seviyor demektir. bence eşine karşı biraz daha alttan al, onu anlamaya çalış. belki de kendi ailenin şehir dışında olmasının öcünü alıyorsun eşinden. ben görüşemiyorsam o da görüşmesin ailesiyle diye. ayrıca büyü falan olsaydı evlenemezdiniz zaten. al kayınvalideni kayınpederini karşına konuş, ben bu kadar iç içe yaşamaktan hoşlanmıyorum, böyle alışmadım. lütfen beni bu konularda zorlamayın, ağzımızın tadı kaçmasın de. niye eşini kullanıyorsun ki iletişim kurmak için? senin ağzın dilin yok mu? annen söylemiş, eşin söylemiş e sen??? kendin söyle, net ol. daha 4 aylık evlisin, evliliğin ilk zamanları kavgalar gürültüler normaldir, hepimiz yaşadık o dönemleri. ama bu öfkeyle eşimden nefret ediyorum deme. öyle olsaydı zaten çekip gitmiştin şimdiye kadar, niye duruyorsun ki!

şu anlattıklarında hiçbirşey yok...ufak tefek aile sorunları işte..sen eşinin ailesiyle görüşmek istemeyebilirsin bu konuyuda çok uzatma çok dillendirme bence...kayınvalidenlerle arana mesafe koy gitsin..

eşine gelince bırak nerde kalırsa kalsın..sen kızarsın yada aranız açılır diye adam yalan söylemek zorunda kalmış..etki tepkiyi doğurur olayı...

takma kafana şu üç günlük dünyada kocanla mutlu olmaya bak...yıllar geçtikçe şu anda yaşadıklarınızın sizde ne büyük yaralar açtığını görecek ve birbirinizden zamanla soğuyacaksınız..en iyisiimi birbirinizi boş yere yiyip bitirmeyin..

zorlamadım insan gibi söledim,insan gibi kalırım demedi,
tamam ben hatalıyım tşk ederim haklısınız ben hatalıyım

Arkadaşım siz giderken tembihlemişsiniz adama annene söyleme annende kalma diye...ne kadar saçma bişey bu ya..ben hayatımda böyle bişey duymadım..
Siz neden gittiniz annenize o zaman..zaten ameliyatı olmuş bitmiş gitmeseydiniz...töbe töbeee...
Adam yine sabırlıymış 2 tarafıda idare edicem derken adam uzaklaşacak sizden tamamen...Huzur verin şu adamlara ya..bırakın işine gitsin evine gelsin...evde 2 güleryüz görsün huzurla yemek yensin film izlensin gülünsün eğlenilsin...Ananamı gittin,babanamı gittin,orda kalma,oraya gitme,haber verme bilmem ne....valla ben erkek olsam beni bu şekilde engellemek istiyorsa eşim direk anasının evine postalarım...Herkes yerini bilecek...
siz böyle üstüne gidin adamın kafasını karıştırın,bi bakmışsınız yakında Aldatıldım diye bi konu açarsınız..

yaptıklarınız çok çocukça hareketler artık daha ciddi olup evliliğinize siz sahip çıkın . o kadar yazdıklarınızı sabırla okudum ama kusura bakmayın boşuna vaktimi harcamışım ama size tavsiyem evlilik bu değildir olan size olur önce kendinize bakın. hangi gelin kaynanasıyla geçiniyorki, kim eşinin ailesi tarafından üzülmüyorki, bende yaşadım benzer şeyler ve onlarla görüşmek iistemediğimi belli ettim ama bize gelip gitmelerinede hiç karışmam. hiç bir erkek ne olursa olsun annesini atmaz eşini atar ama annesini atmaz.

Canim ya önceki konularini bilmiyorum ama bana hem senin hemde esinin daha büyümediginizi gösteriyor, keskede evlenmeseydiniz.
Meslegin varmi; calisiyormusun?
En iyisi ayrilmak bencede, cünkü hem sen hemde esin kukla gibi kayinvalide ve tayfasindan yönetiliyorsunuz.
Bir evlilikte büyümek lazim, hayat bilgisi, calismislik, insan seraffligi lazim ne yazikki.
Genc yasta evlenince hepsi degil ama 90 % evlilikler iyi gitmiyor, cünkü büyükler kücüklerin evliligini yönetiyorlar.
Sizinkide köse kapmaca oyunu gibi, birde kimden korkuyorsaniz resmen saklambac oynuyorsunuz.
Pek ic acici görmedim gelecegini, birde büyüye falanda inaniyorsunki, realist olmadigin sürece hayat zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…