evlendiğime çok pişmanım:(((

Gizli kaldığı yer annesi.
Aslında kaldığı yer olarak içinizin en rahat etmesi gereken yer.
Çünkü onun en rahat ettirileceği yer

dır dır etmedim insan gibi konuştum((((((((((((
ne biçim konuşuyosunuz(((((((((((
saolun tşk ederim

dırdır etmediğiiz için mi yolda kontrol etme ihtiyacı duyuyosunuz aramadındimi söylemedin dimi diyerek?bi de hasta annenizin yanında asabınız bozuluyo bu duruma çıkıp geliyosunuz.evet eminim dırdır etmemişsinizdir.valla siz değil eşiniz pişman olsun evlendiğine.bi söz vardır "kadınlar erkeklerden değişmelerini umarak,erkekler kadınlardan değişmeyeceklerini umarak evlenirler,ikisi de yanılır". hakikaten tuhaf ya.

merhaba,

siz kac ay oldu evleneli? Daha sanirim bu evliliginizin ilk aylari yada ilk yili, her iki insan icinde ayni evde yasamaya birbirinin huylarina aliskanliklarina alismak zor sey... yani hic kolay olmuyor. O yüzden ilk dönemlerde sorunlar cikiyor.

Kendinizi esinin yerine koymayi deneyin, sonucta siz nasil anne evladiysaniz o da anne evladi, tabi ki annesini - babasini yani ailesini görmek isteyecek... Aslinda siz surada yanlis yapmissiniz, sanirim siz annenizin ameliyati icin 1-2 gün ayrilmissiniz evinizden, o zaman zarfindada esinizden annesine gitmemesini söylemissiniz...

1) sizin yoklugunuzda neden gitmesini istemiyorsunuz? Kayinvalide sorunlu biri mi, sizi mi cekistiriyor, oglunu size karsi mi dolduruyor??
2) esiniz size ayni yasagi koysa siz olsaniz ne yapardiniz ? (Sakin hemen, ben gitmezdim demeyin, cünkü illa ki gider insan)

diger yazdiginiz konulari okumadim acikcasi... biraz daha tolerans göstermeye calisin - yoksa evlilik o sekilde yürümez, sonra asiri kiskanclik falan yapmayin... yoksa kacar gider elinizden... isten eve gelince esiniz güler yüzle karsilayin.. inanin bir gülümseme neler neler degistirecek...

Insallah evliliginiz sevgi - savgi ile devam eder...Allaha emanet ol kardesim...

ne kadar saçma bir konu
sonuna kadar okumadım ama belirtmek istedim

ben kendimi kötü hissediyorum demiştim git otur akşama kadar ama evine dön ben 1-2 gunlugune gittiğimde demiştim,
baskı yapmadım evlenmeden öncede konuşmuştum
tamam demişti,
sonra giderken kalmıcam deyip emri vakiye getirdi bana buna kızdım ben,
yine öyle yaptı gizlice.
o zaman bana dürüst olsaydı ben kimseyi kesmiyorum
tek bu yuzden sogumadım ondan zaten.
sadece sorun bu sanmışsınız, insan ne yaşadıgını biliyor, küçümsemenize üzüldüm, bana neler yaptılar üzdüler ne laflar sözler ettiler aileme hiçbişey yapmadıgım halde, beni değiştiremedikleri için baskıyla.
tşk ederim

puuu adam yalan söyleyip "başka kadına" gitmiş..

Kusura bakmayın ama dalgaya vurdum,bu kadar büyütülecek bişey mi bu,adamı yalan söylemeye itmişsiniz resmen hemde annesine gitmek için..

okumayınca bana ne yaşattıklarını bilmeyince uzaktan ne basit deniyor tabi, allah başınıza vermesin.
ben gitmesin demedim gitsin dedim otursun dedim, akşamlara kadar, ama ben evdeyken kalabilir orda, ama ben 1-2 gunlugune gittiğimde kalma, senizor duruma düşürüyorum gibi hissediyorum demiştim tamam demişti.
ayrıca bu noktalara gelmemin tek sebebi bu değilki, neden küçümseniyorum onu anlamadım.
ben derdimsıkıntım var diye paylaşmak istedim,
derdimi küçümseyenler varsa beni üzmesin ki zaten, gerek yok
bu kulup gercekten cok sert, cok üzüldüm(((
tşk ederim yinede. hoşçakalın

Konu sahibi talep etti konuyu kapatmaya geldim fakat arkadaşımız çoktan içeriği silmiş bile ..
İçeriği boşaltıldığı için konuyu kapatıp yönetime bildiriyorum,içerik geri getirilecek ve konu sahibimiz gerekli uyarı/cezayı alacak malesef.
Unutmayınki mesajları,konuları editleyip silmek yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…