merhaba,
siz kac ay oldu evleneli? Daha sanirim bu evliliginizin ilk aylari yada ilk yili, her iki insan icinde ayni evde yasamaya birbirinin huylarina aliskanliklarina alismak zor sey... yani hic kolay olmuyor. O yüzden ilk dönemlerde sorunlar cikiyor.
Kendinizi esinin yerine koymayi deneyin, sonucta siz nasil anne evladiysaniz o da anne evladi, tabi ki annesini - babasini yani ailesini görmek isteyecek... Aslinda siz surada yanlis yapmissiniz, sanirim siz annenizin ameliyati icin 1-2 gün ayrilmissiniz evinizden, o zaman zarfindada esinizden annesine gitmemesini söylemissiniz...
1) sizin yoklugunuzda neden gitmesini istemiyorsunuz? Kayinvalide sorunlu biri mi, sizi mi cekistiriyor, oglunu size karsi mi dolduruyor??
2) esiniz size ayni yasagi koysa siz olsaniz ne yapardiniz ? (Sakin hemen, ben gitmezdim demeyin, cünkü illa ki gider insan)
diger yazdiginiz konulari okumadim acikcasi... biraz daha tolerans göstermeye calisin - yoksa evlilik o sekilde yürümez, sonra asiri kiskanclik falan yapmayin... yoksa kacar gider elinizden... isten eve gelince esiniz güler yüzle karsilayin.. inanin bir gülümseme neler neler degistirecek...
Insallah evliliginiz sevgi - savgi ile devam eder...Allaha emanet ol kardesim...