• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlendigime pisman ettiniz!!!

Bu yaşlı insanlar kendilerinede baktırıyorlar birde onların yükünü sırtlamışsın , 10 yıl sonra aynaya baktığında o gençlik görüntün kalmıyacak , ne diye bu adamla evlendin anlamadım bekarcık bir kızsın , değmezdi boşanmış 2 çocuklu adama kendine baktırıyor,çocuklarına baktırıyorbirde annesinin kaprisi istekleri çok bunaldıysan bir piskoloğa görün ileride sinir hastası olma omzundaki yük çok fazla
gecmez.en azindan ben bole geciremem cunku herseyi konustuk.cocuklari bigun bile birakmadikki hemen alisalim birbirimize diye.benim esimle basbasa bigunum yok.ozmn bu insanlar nerdeydi.herkes herseyin farlinda ama herkes isinin goruldugune bakiyo

Bu yaşlı insanlar kendilerinede baktırıyorlar birde onların yükünü sırtlamışsın , 10 yıl sonra aynaya baktığında o gençlik görüntün kalmıyacak , ne diye bu adamla evlendin anlamadım bekarcık bir kızsın , değmezdi boşanmış 2 çocuklu adama kendine baktırıyor,çocuklarına baktırıyorbirde annesinin kaprisi istekleri çok bunaldıysan bir piskoloğa görün ileride sinir hastası olma omzundaki yük çok fazla
ben gitmeyi dusundum ama esim hicbi sekilde ikna olmuyo ne tek nede beraber ona gore kendi cozemedimizi yabanci bi insan mi cozcekmis anliyacakmis.ona cok sacma geliyo.ben gidiyim dedigimde de ikna edemiyorum.bana sacma geliyor diyo anlatamiyorm .kendinin de gitmesi gerekiyo aslinda hemde cok acil ama ikna edemiyorum malesef.

keske gitmek icin kalktigim da hic geri adim atmasaydim.bole surekli dusunup icini kemirmek daha kotu.hemde o unutalim dedikce ben unutamiyorum iste.bu seferde o benim icin cabaliyoda ben sanki ortami huzursuz edenmisim gibi gozukuyorum.eminimki ailesiyle her bir araya geldigimizde ayni seyler olcak.esimle son bi kez konscam dusuncelerinden emin olmazsam bundan sonrasi icin gidecem yolu dusuncem

canım çok üzüldüm yaşadıklarına, ailesi olmasa herşeyin yolunda olacağına gerçekten inanıyor musun ???

bu erkekler çok enteresan...çok değer verirsin tepene çıkarlar. 2.kez bi buhran o kdr kötü ki, ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş... Sen güçlü bir kadınsın, eğrini doğrunu bilirsin.. Mutsuz günler geçirmek yerine
bazı kararlar alıp uygulamak en doğrusu... Hayırlısı olsun hakkında canım.

canım çok üzüldüm yaşadıklarına, ailesi olmasa herşeyin yolunda olacağına gerçekten inanıyor musun ???

bu erkekler çok enteresan...çok değer verirsin tepene çıkarlar. 2.kez bi buhran o kdr kötü ki, ama Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş... Sen güçlü bir kadınsın, eğrini doğrunu bilirsin.. Mutsuz günler geçirmek yerine
bazı kararlar alıp uygulamak en doğrusu... Hayırlısı olsun hakkında canım.
en azindan su duruma gelmemizde ailesininde payi var bunu biliyorum.simdi com iyi unutturmaya calisiyo.evet bazi kararlar aldim bakalim biraz bole davrancam.onun haraketlerine gore bakacam artik duruma.bidaha bunu yasamiyacagimdan emin olmam lazim.cok sagolun evet herseyin hayirlisi olsun.

Sen nasıl cesaret ettin iki çocuklu adamla.bosanmıssa nıye bosanmıs çocuklar niye babada annede degılde

bosanmis bir adamla evlenirken bir bayan 2 kez düsünmeli, bu adam çocukluysa birde artiko 2'yi katlaya katlaya düsünmeli...
isin çok zor bacim :(

Back
X