evlendigime pisman ettiniz!!!

ikinci kez evlendiğiniz için boşanamayacağınızı düşünüyorlar sanırım,bence bu evliliği bitirmekten korkmayın olur mu yoksa çok zararlı çıkacaksınız.

ne dıyım yasayan bılıyor ınsanın basına gelmıyınce aman sole yap aman bole yapp ned dıyım kı sımdı allah sabır versın canım bırde gercekten yukarıda bır arkadas yorum yapmıs begendım sıkayet edersen esıne annnesını yada ailesını soguyor dogru solemışş

Tek dilegim sizin gibi "kayinvalidem evimin ortasina isese de sikayet etmem." diyenlere boyle kayinvalidelerin denk gelmesi. Bizlerden de uzak dursunlar. Bunu can-i gonulden istiyorum.

katılıyorm hiç kolay bişey değil söylerken çokta basit söylemiş bayan bide g,t çekene zor bakalım..

illaki zorluklarini dusunduk.hepsini konustuk yavas yavas ilerliyoduk.ama ailesinin herseyi firsat bilip benim evime gelmesi gittikten sonra bizingeri goturuyodu.baktim olacak gibi degil annesine gttikten sonra cocuklarin durumunu anlattim.oda bana pahaliya mal oldu

hani derler ya ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli diye.. belki bundandır ha ama eşin anne aşığıysa onu kayırıyorsa durum farklı o zaman eşinin bu durumu kendi fark etmesini sağlaman gerek lafla sözle anlamaz çünkü o tür erkekler

Neden 2 çocuklu bir adamla evlendin bu sorumluluğu nasıl aldın,çok mu küçük cahildin yada körkütük aşık mı oldun yada ailen nasıl onayladı?Sadece meraktan yargılamak haddime değil ben kendi çocuğumla akşamı zor yapıyorum yorgunluktan eşim destek olmasına rağmen.Bence cahil cesareti sizinkisi

evet ben hata yaptim icten pazarlikli olamadim.banane onlar dirumu bilmiyomu deyip kenara cekilmem lazimdi sonra babalari ugrassin deyip hic ilgilenmiyecektim.oda bu sekilde anliyacakti ama ben bole biri degilim iste yapamadim.

birde dayak
ne biçim adam bu çocuklarına bak bide dayak ye..
cevaplamamışsın senin çocuğun var mı?

buyuk konustum heralde diyodumki asla cocugu olan bi insanla evlenmem.ama gorur gormez sevdim kapildim basima gelecek varmis demekki.ailem iyi dusun dedi hem istediler hem istemediler.egerki bilseydim ailesinin herzmn bole tepemizde olcani kabul etmezdim konusurdum bastan.

Aklıma şu gelmedi de değil hani 'o başkasıyla yakaladığı kadın siz olmayasınız ?''Kimse 2 çocuk sorumluluğu alacak kadar cahil olamaz!

Ya çocuklarla bir aile kuracaksın babaanne gelmeyecek zırt pırt yada vereceksin baksın babaanneleri senin günahın ne?Tavrını koy
iste bunu anlatamadim en azindan bukadar sık gelmeleri zorluyodu bizi.ayni sehirde olsak neyse diyecem de.6 saatlik yok otu copu bahane edip burdalar.bende cikamadim isin icinden baktim olmuyo azcik babaaneye dert yandim siz gittikten sonra zorlaniyorum yemiyolar icmiyolar diye.demez olaydim

Ailen arkanda dursun onlardan yardım al böyle ömür mü geçer

arada soguyacak kadar sicaklik kalmadi malesef.

Ailen arkanda dursun onlardan yardım al böyle ömür mü geçer
gecmez.en azindan ben bole geciremem cunku herseyi konustuk.cocuklari bigun bile birakmadikki hemen alisalim birbirimize diye.benim esimle basbasa bigunum yok.ozmn bu insanlar nerdeydi.herkes herseyin farlinda ama herkes isinin goruldugune bakiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…