evlendigime pisman ettiniz!!!

bazen kendimi 18 yasinda kaprisli trip atan bi kizin pesinde dolasan erkek gibi hissediyom.hatali olsa gelip bisey demez gitsen naz yapar.bigun yine annesi yuzunden kavga cikti.hic konusmadim ilk gun en sinir oladugum bisey yapti .ne kadar sinirlensemde sakin ol dedim durdum kendime .ikinci gun daha beterininyapti gittim agladim banyoda yine laf etmedim.3 gun bakti gitmiyorum obgeldi ozurdiledi.benmi bu adami bu hale getirdim acaba her yaptigina boyun egerek ses etmeyerek.

sonuna kadar katiliyorum bu yoruma.
Gencecik evlen missin iki cocuklu bir adamla, bir de kendini ezdirtiyorsun iyi niyetinden dolayi.
Cek restini.
Ne kaybediceksin.
2.evliligim.ben hic bisey kaybetmem ama annem babam kaheolur.onlara bisey olur.onlarda istediler evlenmemi bi yuvam olsun.diye ama bu evliligin zorluklarinida solediler.simdi cok mutluyum diye seviniyolar.bi desem bole bole diye biz sana soledik diyecekler.olmuyosa birak derler ama kesin sagliklarina bisey olur.annem diyo bugun olmuyosa napcan diye.sen uzulme canini sıkma diye

ben ilk evliligimde cok cekti..sorumsuzun tekiydi calismaz ondan bundan borc kotu aliskanliklari vardi.aman duzelir diye kimseye bisey demedim son ana kadar herkes annem babam sok oldulardi herseyi ogrendikleronde.ben yine kimse uzulmesin diye aman kimse duymasin diye ses etmiyorum.yine olan bana olcak diye korkuyorum.ben hicbizmn kendimi dusunmedim.annem babam napar .ben mecburi bi evlilik yapmadim sevdim evlendim..sen bole severken bunlari yasamak daha kotiymus.acaba esimde gercekten sevdimi hersey nikaha kadarmiydi yada

Bende o kdr korkuyorum ki nikahtan sonra yine mi değişecekler, yine mi kötü şeyler olacak diye...

Bir psikopattan kurtuldum. 2.ci evliliği nasıl yaparım bilmiyorum.. Aileyi ve kendisini iyice araştırmak lazım fakat
bu da yeterli mi???

Sen nasıl cesaret ettin iki çocuklu adamla.bosanmıssa nıye bosanmıs çocuklar niye babada annede degılde
Bence de...

Ben boşanmış bir erkeğe şüpheyle bakarım çünkü hiçbir kadın olmadık yere yuvasını yıkmaz. İstisnalar hariç tabii...

ben esim hakkinda tek kotu bisey diymadim.herkes iyi dedisorumluluklarini bilen bi insan.kimseye muhtac etmez.ama 1 aydir aile yuzunden yapmadigimiz kalmadi birbirimize son bi haftada bole bi olay oldu yine sorun aileden cikti.esim bunu devam ettirmiyecek gibi ama ben unutmuyorum.ayni evin icine girmeden bilinmiyor huylar.ole olsaydi ben evlnmezdim.

Ha şunu bileydin.Bir insan ne kadar ezik durursa,ne kadar ses etmezse,tavrını belli etmezse,karşısındakine kaybetme korkusunu yaşatmazsan ezerler.Herkes laf söyler.Kocam iyi miyi diyorsun da,ailesine karısı için laf söylettiren,nikahlı karısıyla ailesinin yanında uzak duran,anası yüzünden iki çocuğuna bakan karısıyla kavga eden KARISINI DÖVEN adam nasıl iyi oluyor.
Ailem üzülmesin diye söylemiyorum diyorsun ama insan bir süre sonra tükenir ve iser istemez anlatır o zaman ne olacak.Ailene söyleyeceksin ki,kocan ve ailesi haddini bilecek.Senin yalnız olmadığını görecek.Öbür konuna da baktım.Hem kocan karısı onu boynuzlamış diye ayrılmış,hem eltin akrabalrı resimlerini ahtıra diye saklıyorlar,hem kaynanan eski gelini anlatıp duruyor.Hiç kusura bakma da,sen bayağı bayağı herkesi şımartmışsın.2.evliliğim aman bozulmasın diye sus pus olmuşsun.Evlenmekte hak,boşanmakta.Namusunla boşanır gidersin.Elalemin hem anasının hem çocuklarının kahrını çek,hem saygı görme,hem dayak ye....Oh ne ala.

Yapacağın şey çok basit.Herkese haddini bildirmek.Sevgiymiş.O da biryere kadar.Seni üzen insanı,seni ezdiren insanı sevsen ne sevmesen ne.

keske gitmek icin kalktigim da hic geri adim atmasaydim.bole surekli dusunup icini kemirmek daha kotu.hemde o unutalim dedikce ben unutamiyorum iste.bu seferde o benim icin cabaliyoda ben sanki ortami huzursuz edenmisim gibi gozukuyorum.eminimki ailesiyle her bir araya geldigimizde ayni seyler olcak.esimle son bi kez konscam dusuncelerinden emin olmazsam bundan sonrasi icin gidecem yolu dusuncem

sizin ilk evliliğiniz mi?
işte ne olursa olsun çok zor
Allah yardımcınız olsun canım

şimdi kv ile konuş desem anlamaz ki laftan
ne dicen bide kadına gelme mi?
senin çocuğun var mı?
konustum zaten konusmaz olaydim.yazdim zaten gormediniz heralde ben bu yuzden dayak yedim onlarin onunde.ayrilmaya karar verdim.gondermedi yanlis yaptim diye.agladi kendini parcaladi ama ne vayda bende biseyler kopru bikere ben nasil unuturum.simdi on sefer ariyo seni cok seviyorum diye ama gitmiyo o an aklimdan.ben sunu anladim bu evlilik biyerde kopacak

dayak mı yediniz oha bu adamın ikinci evliliğinde çok daha dikkatli olması gerekirken

ah keşke çocuklu bi beyle evlenmenin tüm artı eksilerini değerlendirip kaldırıp kaldıramayacağınıza karar verdikten sonra imza atsaydınız. yuva yıkmak kolay yapmak zordur. kavga kıyamet değil de haklılığınızı ispat etmeye çalışarak konuşmayı deneseniz...

dayak mı yediniz oha bu adamın ikinci evliliğinde çok daha dikkatli olması gerekirken
bende inanamiyorum hala nasil bunu yapabildigine sordum neden dedim babamin anneme bagirip dustugu durum dedim.ya benim dustugum durum dedim.sustu.tek kotu bisey demedim annesine babasina esim istedi hatta konusmami ama sonra neden bole yapti anlamadim.annesi hakkinda tek kotu dusuncem yoktu ama ben susmadim icimdeki disima vurdum ama annesi haraketleriyle anlatti kendini.ogluda sagolsun annesinin bubdurumuna kayitsiz kalmadi annem uzulceme karimi bi guzel doverim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…