evlendigime pisman ettiniz!!!

yok canım oğullar da el üstünde sadece gelinler ezik :)

bence vazgeçmeyin...kararlı olun..henüz çok yeni durumlarınız..
eşiniz de çocuklar da babaneleri de alışacaklar....eşinizi çok seviyorsunuz..kv ile aslında sorununuz yok..bu durumda aşılamaycak sorun değil bunlar..
lütfen pes etmeyin..sadece biraz ağırdan alın siz de..herkes zamanlar herşeye alışacak..
siz çcuklar için çok büyük bir şanssınız..bunu onlar da görecek..

ben sabrediyim diyorum bir ay tamam gelir gecerde.daha gitmeden bi sure sonra tekrar gelecemis.ben napiyim bole bole nen kadar ugrasiyim.

ben sabrediyim diyorum bir ay tamam gelir gecerde.daha gitmeden bi sure sonra tekrar gelecemis.ben napiyim bole bole nen kadar ugrasiyim.
Sen bu kadar emek ver kıymet bilen mi olacak! Benim daha önce ki yorumlarımda da bundan bahsettim sana bu çocuklar sana sen de onlara batarsın, gün gelir sen bizim öz annemiz değilsin derler Allah yardım etsin sana kendi çocuklarınla yuva kurmayı nasib etsin

siderolites
evet aynen ole olcak.boyle boyle biz aradaki acikligi hic kapatamiyacaz hep bi tik daha acacagiz.simdi akillari eiyo cocuk onlar diyolar buyuduklerinde uvey anne kim bilir nasil davrandi olcak.kimse demiyecek kucuklukten bole bole oldu diye.annesiyle ayni sehirdeyiz hatta bildigim kadarila 15 dk mesafede .benim de kendime gore dertlerim sborunlarim var.anne sag babada sagelimden geleni yaparim.elimden gelmiyenide onlar cozsun.bwn esime guzellikle soledim olmadi.

artik esime hic guvenmiyorum.bwnbi mevzuda esime biseyler dedim bana demedigi kalmadi gecen annesi ayni seyi soledi ne var bunda senin rahatligin icindir dedi.cocuklari anneleriyle gorustur.boyle yapma dedim demedigi hakaret kalmadi sen o
oros.. mu savunuyon bana dedi gecelerde annesi dediki bizi aritolar bende esime dedim birak su inadi diye yine ayni sryleri dedi
peki dedim babani ariyolarmis eger baban derseki gidiyim oglum gosteriyim diye cvp ne olur dedim ayni seyi solerim onlarda benim gibi dusunuyo dedi.simdi dun babasini aramislar buda oglum gidiyim ben gorusturuyum dedi.esimde tamam baba dedi.esime bi baktim neymis ikisi ayni sey degilmis.nedemekse artik.yarin birgun ailesi bunu bosa cocuklarin annesini al dese itiraz etmiyecek belliki.ama napiyim ayse bu ikisi ayni sey degil o cocuklarim annesi diye.dustugum su durumlara bak ya.

Yangına körükle gidiyosunuz bence küçücük çocukların ne suçu var tabi ki babaanne daha yakın gelir insana kanı canı gidince boşluğa düşüyorlar konu sahibinin de işi zor ama eşinin hatrına Allah rızası için bakabilir ve bilerek evlenmiş..

tabikide bilerek evlendim .kendi icimizdeki sorunlarla sonuna kadar ugrasirim cozmeye.ama bilerek gorerek yapilana mudahale edemiyorum.

tam duzeni otutturuyoz.bat bi bahaneyle gelip yine basa donuyoruz.bu cocuk yemek yemiyo tuvalate gitmiyo aksama kadar basim agriyo deyip yatiyo uzuluyo cunku zaman geciyo duzeliyor ama yine geliyolar yine ayni hadi bisey olur tamam dersin katlanorsin ama zaten 4 evladi daha var burda .bu durumu bile bile niye inatla bozmaya calisiyosun.hem cocuklarin huzuru bozuluyo hem bizim

giderken kacar gibi gidiyolar cocuklari odaya kapatip.madem giderken o cocuklar aglayacak diye kaciyonuz.ozmn gelirkende ayni hassasiyeti gosterceniz.ya yemin ederim yapmadim sebeklik kalmiyo eline oyalansin diye biseyler veriyorum yok yok.ben yipraniyorum.4 ayda 5 sefer evime geldiler.hepsinde ayni seyleri yasiyoz.ve daha gitmeden gelecegin planininyapiyo farkli sehirlerde yasiyoruz ayni sehirde olsak surekli beraber oluruz beraber atlatirdik .oyun oynuyoz sanki bi geliyo bi gidiyo.bide gidiyon bRi cocuklarla vedalas aman gormesinler diye kaciyolar resmen ozmn durumu biliyon niye geliyosun.durum bu ozetle arkadaslar
Esimin cocuklarini bilerek isteyerek evlendim cocuklarla da esimlede bi sorunum yok ama bolr olunca huzur da kalmiyo.kimsenin kafasi rahat degil.ben cocuklardan sikayetci degilim bide

Bana bi akil verin nolur.geldigimiz son nokta.
Kayinvalideyle konustugumuz gun bi gun onceden konusmus anlasmislar biyere gitmek icin.gitti gelmedi esimde senin yuzunden gelmedi kibarca kovdun dedi.gitmesini gerektirecek tek cumle etmedim.zaten gitcekmis benim konusmada ustune geldi.cok kotu kavga ettik.sonra ozur diledi hataliyim dedi.iki gun cok iyiydik sonra tekrar geldi annesi ortada bi sorun yokken disari cikacakken esim yine basladi bende yeter artik dedim annesi babasi dahil tartistik dayak bile yedim onlarin onunde.gitcem dedim gondermedi.hersey oldu bitti babasina ben karimi seviyorum birakmam demis.ogun uzun uzun sabaha kadar konustuk.okadar seyden sonra basbasayken birtek kotu kelime hakaret etmedi aksine hep iyi seylervsoledi.ama olan oldu bikere.
O gun sabah gittiler baktilar olacak gibi degil ama arada kusluk yok..esime soruyorum neden annenlerin yaninda ole yaptin bosver huzurumuz kacmasin acmayalim konuyu diyo.sanki annesigil gitti rahatladi adam .ama ben hic ole degil surekli kendimle konusuyorum.bide annesi her seferinde eski esini anlatir durur.ben artik dayanamiyorum kadin sanki evimizin icinde gibi surekli esimin eski evliliginde neler yasadigini dusunuyorum.nasildi yasantilari felan.bi yandan o kavgalar bi yandan bu .demin annemi aradim yuzeysel anlattim ayrintiya girmedim ama bu seferde niye anlattim diye dert oldu kendime.hic sorun yoktu.1haftada evliligim alt ust oldu.esim unuttum ben diyo.yine eskisi gibi hatta daha ilgili ama ben atamiyorum.cok seviyorum ama bi okadarda nefret hem bana sarilsin birakmasin hemde yuzunu dahi gormek istemiyorum.annesi resmen isledi eski esi icime bide o kavga .ben aurilmak istoyorum diyecem ama sonra ya ayrilamazsam napiyim ben simdi.

Eşiniz neyi unutacak ki? Siz dayak yemişsiniz. Şiddet gören sizken eşiniz neyi unutacak. Çok sinirlendim bir şey diyemiyorum.

Insallah siddetin devami gelmez. O el bir kez kalktiysa bir daha kalkabiliyor cunku.

Sana şiddet uygulamış.Yapacağın şey belli ama ben kimseye boşan demek istemem.Sen 2 çocuğuna,anaları sahip çıkmazken sahip çıkıyor bakıyorsun (sende ki de iyi cesaret)onlar seni el üstünde tutacağına eziyorlar bir de dayak yiyorsuN.Aklını başına al güzelim.Akıllı ol akıllı.Onlar sana şu an muhtaçlar sen değil.Bugün çekip gitsen 2 küçük çocukla ortada kalır.Anası gelir bakar ozaman.Düzenleri dağılır.Kocan seni ezipte,sonra ki güzel kelam edip özürdileyince hemen yumuşuyorsun.Tavrını al.Git annenin evine boşanacağım de,bak bütün sülalesi nasıl kuzu gibi oluyor.Eski eşinin lafını da etmelerine ASLA VE ASLA MÜSADE ETME.

yumusayamiyorumki aksine gittikce daha cok nefret ediyorum.bana bu sekilde nasil davranabildi diye.bi yanim git diyo.biyanimda kararsiz.

bi erkek neden ailesinin yaninda karisindan kacar.ayni ortamda bulunmak istemez.karisi yanina gitse o odadan neden cikar.sohbet etmez soru sorsan cvp vermez.tamam iyi bi insan su olaya kadar kotu bibsozu bile olmadi.neden yataga kadar hicbi temasta bulunmaz.misafirlige giden ablasina balkona cikar yanina giderim dikkat cekiyon der .tmm aile olarak bole yetismistir ama ben bunu anlamiyorum.millettin yaninda kucagina oturmuyomya.bitun bunlarin yaninda sabah kuste olsak opmeden cikmaz aksam opmeden oturmaz.

sonuna kadar katiliyorum bu yoruma.
Gencecik evlen missin iki cocuklu bir adamla, bir de kendini ezdirtiyorsun iyi niyetinden dolayi.
Cek restini.
Ne kaybediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…