Merhaba arkadaşlar eski eşimle görücü usulü evlendim babamın Bi arkadaşı vardı onlara gitmiştim ilk defa gördüğüm insanlar o gün kadın bana Bi çocuk var çok iyi biri tanış dedi ben ilk istemedim ısrar edince tanıştım ama dedigi gibi çıkmadı maaşı yalan çalışması yalan ama bana çok iyi davrandığı için biraz da sevdiğim için evlendim boşanalı bir sene yi geçti şimdi ve uzun süredir bu kadını suçluyorum daha uzun aslında kısa kesiyorum. Bu duygu dan nasıl kurtulurum Bi başkasını suçlamak tan yoksa ben haklımıyım her şey o kadının yüzünden mi oldu. Teşekkürler
Suçu kendinde aramalısın. Çok çok çok kafana takıyorsan bul o kadını neden yaptığını sor. Içine atıp rahatsız olacağına suratına karşı söyle o rahatsız olsun.dedigi gibi çıkmadı maaşı yalan çalışması yalan ama bana çok iyi davrandığı için biraz da sevdiğim için evlendim
Sordum kadını da kandırmışBu tio işlerde şahsen aracı olmak istemem. Bir söz var " iyi olurlar kendilerinden, kötü olurlar senden bilirler" eğer bu kadın bunları bile bile tanışmanıza vesile olduysa tabiki de suçlu. Ama bu cümlenin elle tutulur hicbir yanı yok.
Suçu kendinde aramalısın. Çok çok çok kafana takıyorsan bul o kadını neden yaptığını sor. Içine atıp rahatsız olacağına suratına karşı söyle o rahatsız olsun.
Bir genç kız olarak anlıyorum seni. Böyle hayal etmemiştin. En mutlu olmayı düşündüğün zamanda boşanma travması yaşamışsın. Ama hırsızın hiç mi suçu yok? Tamam kadın vesile olmuş da sana yalan söyleyen eski eşin sütten çıkmış ak kaşık değil. Suçlayacaksan onu suçla.Sordum kadını da kandırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?