Evlendiğime pişmanım boşandım ama

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba arkadaşlar eski eşimle görücü usulü evlendim babamın Bi arkadaşı vardı onlara gitmiştim ilk defa gördüğüm insanlar o gün kadın bana Bi çocuk var çok iyi biri tanış dedi ben ilk istemedim ısrar edince tanıştım ama dedigi gibi çıkmadı maaşı yalan çalışması yalan ama bana çok iyi davrandığı için biraz da sevdiğim için evlendim boşanalı bir sene yi geçti şimdi ve uzun süredir bu kadını suçluyorum daha uzun aslında kısa kesiyorum. Bu duygu dan nasıl kurtulurum Bi başkasını suçlamak tan yoksa ben haklımıyım her şey o kadının yüzünden mi oldu. Teşekkürler

eski eşinle tanışmanıza vesile oldu o kadar yoksa evlenmeyi onu sevmeyi sen seçtin tabikide. kendi kendine sürekli tekrarla bu benim seçimimdi ve bitti artık beni güzel günler diye içinden tekrarla bi bakmışsın ki unutuvermişsin

Merhaba arkadaşlar eski eşimle görücü usulü evlendim babamın Bi arkadaşı vardı onlara gitmiştim ilk defa gördüğüm insanlar o gün kadın bana Bi çocuk var çok iyi biri tanış dedi ben ilk istemedim ısrar edince tanıştım ama dedigi gibi çıkmadı maaşı yalan çalışması yalan ama bana çok iyi davrandığı için biraz da sevdiğim için evlendim boşanalı bir sene yi geçti şimdi ve uzun süredir bu kadını suçluyorum daha uzun aslında kısa kesiyorum. Bu duygu dan nasıl kurtulurum Bi başkasını suçlamak tan yoksa ben haklımıyım her şey o kadının yüzünden mi oldu. Teşekkürler

Hayır tabiki her şey sen seçtiğin için oldu
Ama bu da suç değil ki.
Sadece senin için doğru kişi değilmiş

Bu olaylar sıkıntılı olaylar iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldan bilinir önünüze bakın artık üstelik 1 sene geçmiş bu kin niye? içinizi karartmaktan nefretle beslenmekten başka bir şey değil. Sonuçta tercih etmeseniz evlenmezdiniz. Biri size camdan atla diye ısrar etse atlayacakmısınız? Lütfen çocukça davranmayın bu davranışlar evlilik bitirir.

Bu tio işlerde şahsen aracı olmak istemem. Bir söz var " iyi olurlar kendilerinden, kötü olurlar senden bilirler" eğer bu kadın bunları bile bile tanışmanıza vesile olduysa tabiki de suçlu. Ama bu cümlenin elle tutulur hicbir yanı yok.
dedigi gibi çıkmadı maaşı yalan çalışması yalan ama bana çok iyi davrandığı için biraz da sevdiğim için evlendim
Suçu kendinde aramalısın. Çok çok çok kafana takıyorsan bul o kadını neden yaptığını sor. Içine atıp rahatsız olacağına suratına karşı söyle o rahatsız olsun.

Kurtulmuşsun. Bitmiş.
Ya ömür boyu kızacak ve ömrünü mahvedeceksin yada yoluna devam edeceksin.

Bu tio işlerde şahsen aracı olmak istemem. Bir söz var " iyi olurlar kendilerinden, kötü olurlar senden bilirler" eğer bu kadın bunları bile bile tanışmanıza vesile olduysa tabiki de suçlu. Ama bu cümlenin elle tutulur hicbir yanı yok.

Suçu kendinde aramalısın. Çok çok çok kafana takıyorsan bul o kadını neden yaptığını sor. Içine atıp rahatsız olacağına suratına karşı söyle o rahatsız olsun.
Sordum kadını da kandırmış

kadının suçu nedir?
o sadece tanıştırmış, siz tamam demişsiniz.
birine kızacaksanız kendinizden başlayın.

Sordum kadını da kandırmış
Bir genç kız olarak anlıyorum seni. Böyle hayal etmemiştin. En mutlu olmayı düşündüğün zamanda boşanma travması yaşamışsın. Ama hırsızın hiç mi suçu yok? Tamam kadın vesile olmuş da sana yalan söyleyen eski eşin sütten çıkmış ak kaşık değil. Suçlayacaksan onu suçla.

Bir de mukadderat demek lazım. Boşanma şansın varmış kurtulmuşsun. Yaşadıklarından ders alıp önüne bakmalısın. Hatta psikolojik destek alsan daha da güzel olur. 😊

kadın sizi silah zoruyla evlendirmemiş ki adamın ne mal olduğunu bile bile kendiniz evlenmişsiniz.kimsede suç aramayın.

Back
X