Evlendigime pişmanım.

Var evet ama hoş değil çünkü kendi cocuklarindan farklı bir soyadı taşıyor insan.

Yeni bir düzenleme gelene kadar çift soyadı iyi bana göre.
Bana şöyle geliyor ki,
Mesela yazma araca kalemdir. Otuz sene bu nesneye kalem deyip evlenikten sonra kaleme kitap demen zorunluymus gibi geliyor, bu kadar sacma yani.

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım

Zamana birak duzelir suan hersey cok yeni ve yeni hayatina alisma evresindesin bunlar çok normal seyler yapacaklarını hayallerini surekli dusunmekte sana birşey kazandirmaz aksine yapamadigin için seni daha cok gerer ve uzer kafandan atmaya bak onlari o soylediklerini yapamayan milyonlarca kadin var o yüzden kendini uzme

Hayır ona yansıttığım bir şey yok ama kendimi gerçekten kötü ve pişman hissediyorum
Cok ağır yorumlar var bence, sevmiyorsan ayrıl gibi. Evlilik kimi insanları depresyona sokabilen büyük bir degisiklik. İlk zamanlar insan kendini tuhaf hissedebiliyor. İçinizde kalan şeyleri eşinize söyleyip bir iki sefer yapsanız muhtemelen rahatlarsiniz. Çünkü baskı ya da sıkışmışlık hissediyorsunuz. Sizin güçlü bir arzunuz var içinizde kalan. Ama bu eşinize çarpıp geri dönüyor. Asıl sorun bu, engellenmislik hissi.

Bütün bu saydıklarını eşin ile çok güzel bir şekilde yaşayabilirsin... İnsanın yanında sevdiği adam olduktan sonra her anından mutlu olur.. siz demek ki sevmiyorsunuz.. Severer değil 6 yllkı alışkanlık size evliliği kabul ettirmiş.. Üzüldüm..

Bu kütüğü degistirebiliyp muyuz ya? Esimin lanet köyü kütüğüm olsun istemiyorum nasil degistirilir bu?
Pek sanmiyorum bize soran olmadi ki kimligimi elime alana kadar bilmiyordum bile. Insana resmen sen bunun malısın der gibi ne sacma olmus. Yahu zaten soy adini tasiyoruz. Ne kaldi benim kimligimde bana ait? Kendini unutuyor insan

Sen altı sene sevgiliyken neredeydi etrafındakıler.
Ne bekliyorlardı, sevgililıgının 15 yıl surmesını falan mı?
16 yasında cıddı ılıskıye baslamak akıl karı degıl zaten.
Artık evlenmıssın, kafanda bunları dondurecegıne kocanda kotu adam degılmıs Evlılıgıne adapte olmaya bak.
Konu sahibi Memuriyee ☺️

E devlette soyad ve kütük değişimini görünce oturup ağlamıştım. Sonra kimliklği değiştirirken kızlık soyadımı da yazdırdım. 2 sene sonra pişman oldum çok uzun oldu diye :KK70:sildirmek içinde mahkeme açılması gerekiyormuş şu virüs illeti biterse açıp sildiricem. :KK70:
Muslukcum naber nasıl gidiyor temizlik işleri?
Sorma kimlikte kütük benim de başka şehir yazıyor. Benim gibi Bursa kökenli birinin başka şehir yazması 😁ben eşime dedim kendi yerimi yazdırcam diye hele bi öyle bişey yap dedi 😂

Pek sanmiyorum bize soran olmadi ki kimligimi elime alana kadar bilmiyordum bile. Insana resmen sen bunun malısın der gibi ne sacma olmus. Yahu zaten soy adini tasiyoruz. Ne kaldi benim kimligimde bana ait? Kendini unutuyor insan
Aynen ya, sanki evlenince soyun değişiyor. Kütüğe gelince aile kutugunuzu yaşadığınız yere tasiyabiliyorsunuz

Alın benden de o kadar tamam soyad değişiyor bu kesinlikle geçerli bir sebep ama kütük neden yahu neden

sanırım etrafimdakiler beni çok etkiledi 23 yasindayim herkes cok gencsin hayatini yaşa felan diyordu dinlemedim 😔
Evliyken de pek ala hayat yaşanabiliyor, eşinle de gezip tozup eğlenebilirsin, sadece uzunca bir zaman aman ev alayım yatırım olsun falan diye diye borca girme, bir de hemen çocuk yapıp sorumluuluk alma :)

Back
X