Evlendigime pişmanım.

Lütfen “felan” yazmayın ‘falan’ hatta ‘falan filan’ olabilir.
erkek arkadaşım çok istiyor diye evlilik mi olur hiç? Kendi soyisiminizi kullanmaya devam edebilirsiniz, sadece nufusa bildirmek yeterli kimlik çıkartmaya gidince. Ya da iki soyismi kullanabilirsiniz.
madem evlilik gerçekleşti, kendini iyi hissettirecek şeyler yap, online kurs online arkadaş görüşmeleri vb. Çocuk işini beş sene ertele. Bu arada gerçekten yaşın küçük. Kocanı ince ince işle arkadaşlarınla gez eğlen.atandın mı bilmiyorum atanmaya bak. Zaten ayrı düşme ihtimaliniz var atanınca özlersin iyi gelir.
Sırf bu yüzden boşanılmaz ki.

kocanla konuş, onun desteğini hissetmek bile seni rahatlatır. Belki arkadaşlarınla gez toz der

Ne yapacaktınız evlenmeseydiniz dünyayımı kurtaracaktınız. Tek derdiniz gezmekse gezin, çalışmaksa çalışın. Kim sizi tutuyor ? Sizinki badem yiyeyim ama çilekli dondurma tadı gelsin gibi bir şey. Size ahkam kesenlerin hayatları çok mu güllük gülistanlık acaba merak ettim. Bizim milletimiz bayılır içi kan ağlarken hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya, akıl vermeye. Zannedersin herkes her gün geziyor tozuyor eğleniyor. Yok öyle bir şey. Çalışan kadın da bulaşık yıkıyor. Evlenip evlenmemek sizin tercihiniz tabi insan da evlilik stresi olur ilk başlarda adapte olmaya çalışır falan ama sizinki bu değil. Siz eşinizi sevmiyorsunuz ve bunu koskoca 6 senede anlamayıp evlenince anlamışsınız. Resmen adama acıdığınız için evlenmişsiniz. Saçma sapansınız gerçekten ne diyim boşanın madem.

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Evlilik için zamanlaman cok yanlış olmuş.hepsi içinde kalacak gibi

Allah yardımcınız olsun demeye geldim en çok da eşinize. Verdiği karardan emin olmayan biri ile evlenmiş olmak duysa ne çok üzülür. Bilmiyor muydunuz karakterini madem gezmek istiyordunuz kız kıza evlenmeseydiniz? Çocuk oyuncağı sanki ya!
Evet ya ben biriyle evlensem ve evlendiğime pişmanım diye konu açıp görüş aldığını görsem beynimden vurulmuşa dönerim.

Hayatını güzelleştirecek olan sensin. Bu düşüncelerle devam edersen seni çok büyük mutsuzluklar bekliyor. Silkin kendine gel toparlan. Evlilik pranga değildir, sevdiğin adamla berabersin artık. Onunla gezersin, yer içersin. Yapmak istediğin şeyleri onunla yaparsın. Ortak bir payda da sıkmadan boğmadan buluşursun. Her zaman olumlu ve güzel bakmak en iyisi. Belkide çocukken öğretilmesi gereken en önemli şey

Sadece soyad mi bir de kütük değişikliği var :kusmuk:
E devlette soyad ve kütük değişimini görünce oturup ağlamıştım. Sonra kimliklği değiştirirken kızlık soyadımı da yazdırdım. 2 sene sonra pişman oldum çok uzun oldu diye :KK70:sildirmek içinde mahkeme açılması gerekiyormuş şu virüs illeti biterse açıp sildiricem. :KK70:

On
Bence çocuksuz ve evli olmak çiftler için gayet güzel bir dönem. Keyfini çıkar. Ben neredeyse 8 yıllık evliydim kızım doğduğunda. Daha öncesinde hiç istememiştim.
Bir de daha önce paramız olsa biz eşimle 18 yaşında evlenirdik bence :)
Şu an 30 yaşındayım ve sevgililik dahil hayatımın yarısı eşimle geçti bu beni üzmek yerine gururlandırıyor.
İlişki insanı değilsen bilemem tabi (o zaman da 6 sene sürdürmen saçma oluyor) ama çevrenden etkilenerek bunları düşünüyorsan yanlış yoldasın bence
konu sahibinin derdi o degilki. Daha kiz arkadaslariyla tatil yapacakmis .. suan esi bunlara musade etmiyor. Hani bekarlik heveslerini arkadas ortamina kazandigi parayk tek basina harcamak falan bunlari yasayamamis daha

On
konu sahibinin derdi o degilki. Daha kiz arkadaslariyla tatil yapacakmis .. suan esi bunlara musade etmiyor. Hani bekarlik heveslerini arkadas ortamina kazandigi parayk tek basina harcamak falan bunlari yasayamamis daha
Evet içimde kaldi bir çok sey maalesef

Malesef herkes evlendiğinde böyle olmuyor. Daha üniversitedeyken para kazanmaya başlamıştım. Gezdim tozdum paramı harcadım okul bitti daha cok para kazanınca daha cok sey yaptim ve o zamanki sevgilim yani şimdiki eşimle evlendik, bir surede hayatin keyfini böyle cikartalim dedik. Hala gezme tozma aşamasındayız 5 yillik evli olmamıza rağmen 🤗 sizde bir sıkıntı var böyle ruh haline bürünmemeniz lazımdı. Acaba yeteri kadar sevmiyor olabilir misiniz? Ya da bir şekilde içinizde kalan herseyi yapmak için eşinizi ikna etmeye çalışın

Zaten dogru olan herseyi esinle beraber yapmak evli oldugun icin. Bunlari evlenmeden dusunecektin adama acidin diye evlenirken hicmi aklina gelmedi hicmi akil veren olmadi once ise gir biraz hayatini yasa diye. Simdi duruma alismaya calisin kendinize is falan bulun cevre edinin zamanla alisirsiniz yapacak bisey yokki

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Eşinizi seviyorsanız ve size olumsuz bir davranışı yoksa biraz abartıyorsunuz sanki. Ne güzel ki eşiniz her şeyi beraber yapmak istiyor. İnsanın esiyle tatile çıkması gezmesi ne kadar hoş. Ya eşiniz hiçbir şey yapmak istemeseydi. Bazı sebeplerden dolayı erken evlenmişsiniz. Size tavsiyem hemen çocuk felan yapmayın eşinizle hayatınızı yaşayın. Eğer atanmak istiyorsanız oturup çaılışıp atanın(tabi eşinizin bu konudaki fikrini bilmiyorum). çocukta olmadığı için daha kolay hazırlanabilirsiniz. Böylece istediğinizi de elde etmiş olursunuz. Evlenip atanan bir çok kişi var cevremizde zira.

İnsanoğlu elindekinin nankörü,
ulaşamadığının hayranıdır.
Konunun bana hissettirdiği bu oldu.

Evlilik kadar önemli ve insanın hayatını etkileyen bir kararı, 'sevgilim gurbette yalnız kalmasın, etrafın ağzı kapansın' diye evliliğe hazır olmadan alırsanız sonuç da böyle oluyor...

27 yıllık evli bir kadın olarak, yapamadıklarınıza hayıflanmak yerine evliliğinizi tatminkâr hale getirmeye odaklanmanızı tavsiye ederim.
Aksi halde ilişkinizi yıpratırsınız.

Bende de oldu 2 buçuk ay sonra geçti Geçici bi dönem bu bir senen dolana kadar düşün ve kesinlikle çocuk yapma
Eşinizin evlenelim baskısına hemen boyun eymişsiniz ama çocuk konusunu ne olursa olsun evliliğiniz oturmayana kadar düşünmeyin ( aynı durumun şiddetlisi eşimde De vardı ve evlenmemiz için en ısrarcı o olmasına rağmen İlk iki ay bı boşluğa düştü kavga etmediğimiz gün yoktu şimdi çok şukur

Son düzenleme:
Back
X