Evlendigime pişmanım.

Bence çocuksuz ve evli olmak çiftler için gayet güzel bir dönem. Keyfini çıkar. Ben neredeyse 8 yıllık evliydim kızım doğduğunda. Daha öncesinde hiç istememiştim.
Bir de daha önce paramız olsa biz eşimle 18 yaşında evlenirdik bence :)
Şu an 30 yaşındayım ve sevgililik dahil hayatımın yarısı eşimle geçti bu beni üzmek yerine gururlandırıyor.
İlişki insanı değilsen bilemem tabi (o zaman da 6 sene sürdürmen saçma oluyor) ama çevrenden etkilenerek bunları düşünüyorsan yanlış yoldasın bence

Sormayın ya. Eşimin bile yıllardır adım atmadığı dağ başında dağın tepesinde bir köy oldu kütüğüm. Türkiyede kadın olmak 😒
Soy ad degistirmeme gibi bir hak varmış galiba. Bilseydim kendi soyadimla kalırdım, çift soyad kullanıyorum.
Yirmi otuz yaşına kadar su kişisin, evlenince kocanın özel mülkü olduğun için başka bir kisiymis gibi anilman gerekiyor :kusmuk:

milletin lafina bakma, bir öyle derler bi böyle, bekarlara ayri zulüm, evlilere ayri bosverceksin, lakin siknti duygu eksikligi ise o apayri bi mevzu, aradigini bulamamis gibisin?

Soy ad degistirmeme gibi bir hak varmış galiba. Bilseydim kendi soyadimla kalırdım, çift soyad kullanıyorum.
Yirmi otuz yaşına kadar su kişisin, evlenince kocanın özel mülkü olduğun için başka bir kisiymis gibi anilman gerekiyor :kusmuk:

Var evet ama hoş değil çünkü kendi cocuklarindan farklı bir soyadı taşıyor insan.

Yeni bir düzenleme gelene kadar çift soyadı iyi bana göre.

Madem öyle hatır gönül için evlenmeyecektiniz.
Evlilik çocuk oyuncağı mı?
Hayatım 6 sene bekledik 1-2 sene daha bekleyelim demeliydiniz?
Adama bekarken kıyamayan siz, evlenince kıymaya mı karar verdiniz?
Hayır ona yansıttığım bir şey yok ama kendimi gerçekten kötü ve pişman hissediyorum

Boşanmak için bir sebebim yok ki bana karşı bir hatası olmadı
bence sizi rahatlık bunaltmış kusura bakmayın. sevgiliyken değil sözlüyken değil nişanlıyken değil evliyken aklınıza gelmiş atanmak tatil planları vs. neden? yani adamı evlenmeden önce seviyordunuz da sonra ne oldu?

planlarınız eşinize uymuyorsa boşanın işte.

21 yaşında evlendim ikinci maaşımı aldıktan 4 gün sonra. Hiç paramı yiyemedim diye düşünmedim. (Eşim çalışmıyordu) aksine yaşasın artık beraber yapabileceğiz her şeyi diye düşünmüştüm. Hayatını yaşamaktan kastın nedir? Zaten bence çift iken hayat daha bi eğlenceli yaşanıyor :)
bu hayati yasamayi ben de anlamiyom bi anlatsaniz da dinlesek
nasi yaşanıyor tam olarak ? :KK14:

sanırım etrafimdakiler beni çok etkiledi 23 yasindayim herkes cok gencsin hayatini yaşa felan diyordu dinlemedim 😔
Allah yardımcınız olsun demeye geldim en çok da eşinize. Verdiği karardan emin olmayan biri ile evlenmiş olmak duysa ne çok üzülür. Bilmiyor muydunuz karakterini madem gezmek istiyordunuz kız kıza evlenmeseydiniz? Çocuk oyuncağı sanki ya!

Herkese iyi akşamlar. Benim bir derdim var ve ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum. Henüz 20 günlük evliyim. 6 yıllık bir flört dönemi geçirdik bu yıl üniversiteden mezun oldum ve hiç çalışma hayatına atılamadım. Aslında ben evlenmek istemiyordum ama erkek arkadaşım 6 yıldır beraberiz evlenelim diye çok baskı yapıyordu son 2 senedir bende ona üzülüyorum çünkü atandı hiç bilmediği uzak bir yere orada kimsesi yok ona kıyamıyordum orta tek başına felan diye neyse evlendik. Şimdi eşimin bana yaptığı kötü birşey olmamasına rağmen beni sever ilgilenir ama ben kendimi çok kötü hissediyorum ben daha hayatımı yaşamdım atanıp çalışıp gezmek tozmak eğlenmek isterdim kız arkadaşlarımla kız kiza tatillere gitmek isterdim parami diledigim gibi harcamak isterdim. Bunlari evliykende yapabilirsin diyenler olacaktır eşim böyle biri değil maalesef beni hiçbir şeyden eksik bırakmaz ama ne yapacaksak beraber diye düşünen biri. Evlendigimiz günden beri eşime yansıtmasamda ne yaptım ben modundayim. Inanirmisiniz e devleti açıp orda soyadımı görünce bile oturup ağlıyorum. Benim sorum bu normal mi herkes ilk evlendiginde boyle mi olur ne yapmalıyım
Ay caniim ben seni anlıyorum vallahi bende aynı senin gibiydim ilk evlendigimde sürekli ağlıyodum fakat annemgili özlüyodum ondan ağlıyodum bu bı alışma süreci daha 20 günlük evlisin çok normal bence alışırsın zamanla emin ol benim 1.5 sene oldu yeni alıştım diyebilirim 😊

6 yıl birlikte olmakla 6 gün aynı evde evli olarak yaşamak bile çok farkli seyler inan alışma surececindesin bence geçer söylediğin herşeyi yine eşinle arkadaslarinla ailenle yaparsın emin ol yeterki aranizdaki sevgi saygiyi kaybetmeyin kıymetini bilin insanlar neler yasiyo 24 yasindayim 1 kizim var 2. Ye hamileyim boşanma asamasindayim suan bence boyle dusuncelerle kafani karıştırma

Back
X